Thursday, September 15, 2022
HomeБлокчейн и криптоSurvival Beyond the Beyond FOMO - Дейност за спечелване на ICO проект...

Survival Beyond the Beyond FOMO – Дейност за спечелване на ICO проект с по-голяма стойност

В свят, доминиран от съвестта и FOMO [Fear Of Missing Out], всеки ден става ясно, че ентусиазираните крипто ентусиасти искат да имат тест на Neitmus, за да получат знак за подкрепа в свят, в който реални проекти е трудно да се намерят и добрите проекти с дългосрочни перспективи са дори различни от печеленето на „shitcoins“ .

С последните разработки, при които много нови криптовалути удрят рекорди и новите ICO проекти не отговарят на предпочитанията си след Crowdsale, сега е по-често тъжните „маркетолози“ да обикалят, обвинявайки промоутърите на ICO в социалните медии, вместо да обвиняват себе си за това, че не направи достатъчно, за да спечели победителя. на много хора, преди да купят токен по време на неговото ICO.

От моя крайна гледна точка изглеждаше, че купувачите на криптовалути купуват пари само по време на ICO въз основа на ФОРМАТА (Страх от изпускане), създадена от собствениците на рекламата зад тези средства. Мнозина просто купиха, без да разберат целта на фонда след ICO, или жетонът трябваше да бъде направен след съвместната продажба. Ако нищо не се случи след ICO, както често се случва с повечето ICO, те биха скочили в социалните медии, за да протестират срещу кръвопролитието.

Наскоро моят екип и аз наскоро завършихме посещение в Африка и други части на САЩ, за да популяризираме Nollycoin ICO. Организирахме и спонсорирахме различни конференции, присъствахме на конференции за печат на AMA (Попитай ме нещо) и хвърляхме жребий за всяка сесия с крипто китове, няколко шофьори и криптомилионери, желаещи от всички цветове.

През всичко това едно нещо, което ме изненада най-много, беше, че повечето ХОРА от токени НЕ ИМАХА КНИГИ за задния бизнес или програмата, която стои зад продажбата на токена, в който влязоха.

Дори и непознат в моето наблюдение, беше удивителен факт, че мнозина не можеха да ви кажат стойността на този проект, неговите цели или плана на компанията да наруши пазара и да улови сегмент от клиенти в тяхната индустрия. Те току-що купиха ICO, защото няколко телеграми или страници във Facebook, които посетиха, продължаваха да им казват „Купете. Ходи и купувай повече. Мнозина просто имитират характера на бика, а не въображението.

Сега, ако повечето хора, които срещнах, бяха просто млади или необразовани хора, нямаше да се изненадам от нивото на невежество на много от „крипто“ инвеститорите, „които съм срещал“. Напротив, много от тези, които срещнах, завършиха колеж и хора с различен опит. И все пак по-малко от 10 процента от тях могат лесно да обяснят защо са купили парите с надеждата, че стойността им ще се увеличи с времето. Където и да отида, много малко хора в групата можеха да ми кажат името, опита и способностите на директорите на компаниите, които продаваха парите.

Единственото нещо, което повечето от тях могат да отбележат, е, че монетите са били популяризирани от „уважаеми“ промоутъри, когато фактът показа, че повечето от тях са били платени за създаване на FOMO и уважение към безполезните шиткоини.

Освен така наречените измамници, всички клиенти на christpto знаеха, че имената на лидерите на клуба са руснаци, китайци или корейци, въпреки че не знаят нищо за тях. Изглежда, че всичко, което искате да направите, за да успеете на ICO, е да изброите хора от Корея, Китай или Русия, където никой дори не може да търси с обикновено търсене в Google.

Въпреки че съм съгласен, че има много фактори, които трябва да се вземат предвид при определяне дали токените на проекта ще нараснат с течение на времето, мисля, че киселинният тест и най-бързият начин за оценка трябва да бъде използването на самите пари, различно от това, което би се случило в крипто борса.

Въпреки че повечето от крипто жетоните, които срещнах, дори не го знаеха, истината е, че ако сте закупили токен от много ICO, всъщност не сте „инвестирали“ в тази компания. Вие не купувахте акции на компанията и не купувахте никакви ценни книжа от компанията.

И в най-добрия случай това, което правехте, когато сте купували токените, през повечето време ICO са „давали“ на системата в замяна на токен, който да използва, ако парите са били по-малко ценни от законовата стойност от бизнес екосистемата, контролирана от емитиращата компания.

По реда на думи, освен надеждата ви, че цената на монетите ще бъде „едномесечно“ или ще се повиши, за да ви направи милионер, не можете да направите нищо повече с шоуто, освен да се насладите на работата, свързана с него от ICO компания, ако има такава.

Тъй като никой не можеше да предвиди точно как Crypto ще реагира на крипто борсите, когато стигне до там, и последните данни предполагат, че цените за повечето сигнали вероятно ще паднат през първите няколко седмици на обмена (поради високите продажби от спекуланти), това би имало смисъл да прецените кой от тях има стойност или стойност. инструмент, който можете да получите от вашата марка, повече от „месечните“ очаквания на борсата.

Тъй като криптовалутата продължава да се развива, трансформира и адаптира към различни събития на пазара, единственият начин да гарантирате, че парите ви няма да бъдат хвърлени в системата, е да се уверите, че все още можете да използвате тези токени, за да получите най-добрата стойност и ползи. дори ако можете да го продадете бързо за печалба.

Поемайки този ангажимент, трябва да си зададете този първи въпрос: Каква е стойността, продуктът или услугата, която компанията, която продава тази марка, прави, която ми дава справедлива стойност за парите ми, така че тази покупка да си заслужава времето?

В света на загубите на цените на различни борси, колкото повече възможности имате да прекарате реалния живот с токен, различен от очакваната цел на крипто борса, толкова по-големи са шансовете да не се окажете разочаровани или да подхвърлите безполезни сигнали към вас.

Така че, трябва да питате многократно — АКО: АКО тези пари никога не са били търгувани в замяна, бих ли все още бил щастлив, че подкрепих марката? Ако този токен загуби 70% от стойността си на борсата, мога ли да го използвам и да получа стойността на парите си някъде с него?

Ако не успеете да отговорите правилно на тези въпроси, след като прегледате БЯЛА КНИГА и засадите изявленията на компанията, тогава трябва да помислите два пъти, преди да купите тези пари.

Текущи статии-проучване

Вземете текущото ICO като Nollycoin, което е блокчейн с активиран блокчейн, който позволява екосистемата за разпространение на филми. Инвеститорите създадоха различни събития, които да използват за финансови клиенти, за да гарантират, че независимо какво се случва с Nollycoin на крипто борсите, техните спонсори и играчи на токени ще продължат да се усмихват.

Някои от основните приложения, свързани с токена Nollycoin в екосистемата на Nollytainment, включват

• Възможност за използване на токени Nollycoin за частно гледане на филми и кина

Възможност за използване на токени на Nollycoin, за да спечелите 1000 филма в тяхната Netflix-on-steroids blockchain Movie дистрибуция.

Възможност за използване на токени на Nollycoin за закупуване на продукти и услуги в NollyMall, което е подобно на платформата за развлекателни продукти на Amazon.

Възможност за използване на токени Nollycoin за плащане на такси за обучение в платформата NOLLY Academy и партньорски компании

Както можете да видите, отвъд обичайното очакване, че жетоните могат да бъдат регистрирани на тази платформа за обмен на криптовалути, трябва да погледнете отвъд шума на текущото и очаквано използване на токена и възможностите на колетната система зад него.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement