Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоBlockchain Enterprise Solutions: Какво беше вашето Не правите бизнес?

Blockchain Enterprise Solutions: Какво беше вашето Не правите бизнес?

Противно на общоприетото схващане, само технологията blockchain, за да ги приемем като криптовалута на транзакции и, биткойн, блокчейн продължава в много пасажи от вътрешния му орган на живот, инструментите на социалното, игралното, здравеопазването, недвижимите имоти и др. . Технологичното намерение е да подобри ефективността на работата, да намали бизнес разходите и да подобри използването на разработчика.

Блокчейнът може да се обясни по следния дигитализиран вид и принадлежи към базата данни на цифровите технологии (Quantum), което означава, че няма централно съхранение на данни или административна функционалност. Какво също е добро за предприятието? Децентрализацията и прозрачността, е партньор, който дава цялата власт за преглед на цялата памет за данни, би било страхотно и проследяване на информация за сигурност.

Това вече е въведено в блокчейн области и че разчита на доказана технология.

Управлението на веригата за доставки, например, е основна част от много компании, уязвими членове на алкохол слушалки. Страните, участващи в процеса, обикновено не се прилагат директно чрез методите за събиране на данни, базирани на хартия и съхранение. Блокчейн дава пълно елиминиране на бумащината, документите за автоматизиран поток, както и използване на цифровата среда. По-важното е, че органът на всеки от тях е структурата на веригата за доставки на болката, а не към член на дистрибуцията продукт, който е в състояние да проследи до напразни неща.

Повечето американски търговци на дребно имат несигурност около големи гиганти за доставки, което уврежда горивата. Освен това напомня, че блокчейн технологията е внедрена във веригите за доставка на храни. Преди проследяването на продукта отнемаше минимум около 7 дни, а в тези дни потомството на хранителен артикул може да бъде направено за няколко секунди.

По този начин процесът е блокчейн решения за разговори по-бързи, по-ефективни и спестяващи разходи. Междувременно клиентите също са експерти, които са хипермаркети за приемане на блокчейн. Магазини за здравословни храни Walmart, китайски ще каже, като пример, и благодатта на всички източници на информация за продукта, които той може да сканира QR код, „градът от мястото си, до проверка на сертификатите .

Базираната на здравеопазването е областта, в която блокчейн и прозрачни решения са се утвърдили като изключително сигурен начин за водене на електронни здравни досиета (EHR). Както лекарите, така и пациентите да поемат контрол с използването на изкуство и паметници писмен подход е необходим. В същото време самите блокчейн решения, чрез които те договарят защитата на лични данни © EHB. Данните от устройствата за здравеопазване и клинични изследвания са криптирани и съхранената застраховка може да бъде изпълнена добре. Друго изискване беше използвано за медицинско оборудване и контрол на веригата за доставки.

Електронната търговия изисква повече блокчейн технология. Отново е от решаващо значение управлението на веригата за доставки да е голяма доставка на стоки и често предизвикателна роля, но помага на блокчейн да управлява по-ефективно инвентара си. Потребителите, които разчитат на парите, дадени на компаниите за електронна търговия, се грижат за проблемите със сигурността на данните, които могат да бъдат решени без очевидно развитие на блокчейн. Дори леките промени в транзакцията са очевидната блокчейн и проследяването на това кой е направил грешка вече не е проблем. Той също така може да извършва приходи от крипто.

На следващия етаж всъщност е свързан с транзакции с криптовалута. Отслабване бързо финансиране и децентрализирано, не само включва прехвърляне на добър звук, но по-скоро да се използват всички финансови случаи. Внедряването пряко допринася за изключването на блокчейн и следователно намалява разходите. Всички транзакции са криптирани и неизменни, както и механизми като многоетапна система за удостоверяване и е трудно за неоторизирани членове за достъп. Защото новината напоследък е възможността да се превърнат цифровите P2P заеми и банкови услуги.

Социалните медии имат потенциала да бъдат засегнати от блокчейн също толкова добре. Заедно със своята глобална способност да свързва хора и популярност по целия свят, и така социалните медии все още са уязвими жители, езерната идентичност нарушава авторското право. Да се ​​справят с тяхната продукция; Дадох на защитата на правата на авторите на блокчейн и най-малко от всичко съм прекалено загрижен за проверката на идентичността на цифровото лицензиране.

Недвижими имоти, електронно управление, индустрията на игрите и много други се присъединиха към вълната на приемане на блокчейн. След като задачата бъде избрана, специализираната иновация може да бъде делегирана на една технология за внедряване на бъдещите корпоративни блокчейн корпоративни компании и да разработи доказателство за уважение към вас. Когато блокчейн ще бъде да се променят правилата на играта на терена.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement