Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеBestMyTest и STEALTH: Две модерни онлайн TOEFL програми

BestMyTest и STEALTH: Две модерни онлайн TOEFL програми

В момента има две основни програми за подготовка на TOEFL проверка в мрежата: BestMyTest и STEALTH, „Системата от 7 стъпки за преминаване към TOEFL iBT“. Този текст ще разгледа 2-та уеб сайта в доста области: предоставените проверки за следване на TOEFL, разнообразието от класове, фрази за речник, помощ от учители, оценки за говорене, оценки за писане и гарантиране на рейтинг. Тази съпоставимост е забранена за поне един месец първокласни програми за подготовка на TOEFL, предоставени на всеки уеб сайт.

Предоставени оценки за следване на TOEFL

BestMyTest предоставя 4 запазени 3-4 часови проверки на TOEFL в пълен размер за своите купувачи. Тези посветени проверки за проследяване на TOEFL включват въпроси, които никога не са били виждани, така че студентите трябва да преминат проверки за проследяване, за да оценят напредъка си, докато напредват в курса. Нещо повече, BestMyTest има 15 проверки за проследяване на TOEFL в пълен размер, които рециклират съдържанието на материала в различни елементи на курса.

STEALTH не предоставя проверки за проследяване на TOEFL в пълен размер. Тази услуга се сключва с асоцииран уеб сайт. STEALTH препоръчва на студентите да се съсредоточат допълнително върху създаването на своя образователен английски език и по-малко върху проверките за следване на TOEFL, които се използват за запознаване на студентите с конструкцията и формата на TOEFL iBT. Независимо от това, STEALTH препоръчва на студентите да вземат пълен TOEFL следвайте, за да разгледате първоначално обучението си, особено в случай, че не са положили изпит TOEFL по-рано от, и че студентите в колежа тренират цяла дължина просто по-рано от полагането на официалния TOEFL изпит. Решете тяхната готовност.

Разнообразие от TOEFL класове

BestMyTest предоставя повече от 40 TOEFL класа, 400 TOEFL интерактивни тренировки, 1000 TOEFL следващи въпроса.

STEALTH предоставя 700 TOEFL класа и следват рутинни тренировки, предназначени да помогнат на студентите да подобрят своя речник, произношение, граматика, слушане, учене, писане и говорене. Освен това STEALTH има над 1000 подобрения на TOEFL таланти, разгледайте въпросите. Като цяло, видео, PDF и HTML-форматирани класове струват 500 часа коучинг.

Сума на фразата

BestMyTest има повече от 1300 TOEFL речника на своя уеб сайт, а няколко класа са интерактивни по природа.

STEALTH предоставя 1700 основни и превъзходни фрази в своя курс. Една от многото програми, TOEFL Vocabulary Lesson 3, е електронна книга от 150 страници с 20 глави, предназначена да помогне на студентите да схванат 200 важни фрази.

Помощ за учителя

BestMyTest позволява на студентите да зададат 5 запитвания към консултантите на TOEFL през месеците на достъп до курса.

ПОВЕРИТЕЛНОСТТА не поставя никакви ограничения върху разнообразието от въпроси, които студентите могат да задават на TOEFL консултантите за произношението, говоренето и писането на техните програми. Всъщност студентите могат да задават въпроси всеки ден по имейл, ако имат нужда.

Говореща обратна връзка

BestMyTest позволява на студентите да оценят 6 безпристрастни и вградени проверки за проследяване на говорене през целия месец, през който използват курса. Оценките включват механично писмена обратна връзка, която уточнява на студентите каква оценка са получили и кои теми трябва да се справят, за да подобрят. Автоматизираните предложения означават изпращане на основна обратна връзка до студентите в колежа, като се разчита дали оценяват 1, 2, 3 или 4 при проверките за следване.

STEALTH позволява на студентите да представят ЕДНО говорещо следване, което да разгледа на всеки 24 часа. Впоследствие един усърден ученик може да представи до 30 говорещи последващи проверки. Оценката на STEALTH talking се състои от аудио коментар от говорещ TOEFL с познания с повече от 22 години опит в обучението по TOEFL. Знаещата реч на TOEFL обяснява на студентите чрез аудио обратна връзка защо са отбелязали своята оценка, коригира произношението, когато е необходимо, коригира фразите или граматическите и езиковите грешки и обяснява на студентите как ще подобрят групата и подобрението. вашите концепции.

Писане на мнения

BestMyTest позволява на студентите да вземат 2 писмени оценки през 30-дневния курс. Всяка оценка включва TOEFL рейтинг, автоматизирани предложения, граматични корекции и стратегии за усъвършенстване, базирани най-вече на силните и слабите страни на авторите, полагащи следващите изпити.

STEALTH позволява на студентите да завършат ЕДНА безпристрастна или ЕДНА вградена писмена проверка на всеки 24 часа, така че, подобно на говоренето, студентите могат да изпълнят до 30 проверки за проследяване през целия си едномесечен курс. Всяка оценка включва TOEFL рейтинг и автоматични предложения, обясняващи стратегии за усъвършенстване за автори, които подават следните проверки.

Срещу допълнително плащане от 50 долара, студентите могат да направят видео корекция на граматически, организационни и точки за развитие в изпратени есета на TOEFL iBT, който пише знаещ, професор по английски в California State College, Сан Бернардино. Всъщност срещу това допълнително заплащане съветникът по писане на TOEFL ще създаде 30-60-минутно видео, обясняващо какви корекции трябва да направят студентите, за да реализират идеална оценка от 30 фактора.

Фактори гарантират + ценообразуване

BestMyTest предоставя оценка от 7 точки и студентите, които искат възстановяване, трябва да покажат, че са изпълнили не по-малко от 90% от курса, за да отговарят на условията за възстановяване. Цената на този курс е еднократна цена от $79,99.

STEALTH не гарантира фактори; въпреки това студентите в колежа могат да се стремят към курса, без да харчат нито стотинка за основните 7 дни. През първите 7 дни клиентите могат да анулират своя абонамент за Pay Pal за всякакви цели. След основните 7 дни след използването на този курс студентите се таксуват с 45 долара месечно и трябва да анулират абонамента си за Pay Pal по-рано от следващия 30-дневен цикъл на фактуриране, ако не е необходимо да плащат още един месец за достъп до курса.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement