Thursday, September 15, 2022
HomeМаркетинг и рекламаAlphabet / Google се променят в AI, ориентиран към AI, осигурявайки опит...

Alphabet / Google се променят в AI, ориентиран към AI, осигурявайки опит на потребителите в областта на енергията и дигиталното управление

Прекомерните технологични фирми са инвестирали тясно във високотехнологични приложни науки и с бързото развитие на експертизата, тези фирми искат да заемат позиция много повече, за да запазят своите богати потоци. Много добър пример за организация, която прехвърля напред и рано или късно прехвърля напред, е Alphabet, фирмата за майка или баща на Google. Търсачките, рекламите и маркетинговите машини са крайъгълните камъни на приходите на Google и затова те се нуждаят от тях, за да продължат към движение, така че Google / Alphabet разпозна различни уебсайтове, които смятат, че са от съществено значение за спестяването на огромно парично бъдеще за себе си и търговците. Alphabet има разгръщане на задачи и пакети в Google и различни организации, както и много от тези стъпки на ниво до голяма функция за AI на тяхното бъдеще, както и на нашето бъдеще както трябва.

В сърцевината на техния план е планът, който ще бъде AI Centric. Това означава, че те се занимават с поддържане на място номер едно с основното си предприятие (търсене, реклама и маркетинг), в допълнение към анализа в областите, където виждат алтернативи за омагьосване или омагьосване, използвайки метода на AI. Ето резюме на една от многото нови опции, които Google / Alphabet се надява да попълни рано или късно.

  • Доставчици на облачни изчисления: Google трябва да развие своя пазарен дял за годината. В момента те са на трето място, след Amazon и Microsoft, но въпреки това увеличават присъствието си чрез различни места за хранене, наличност и вътрешни пакети, като се конкурират по-високо с опонентите в това пространство. В момента корпоративната година на Google се покачва по-бързо от конкурентите. Услугите, на които трябва да обърнете внимание, са G Suite, чисто нов чип, наричан EDGE TPU, който може да създаде инструменти за онлайн обучение за Web of Issues, и така те имат още една година, подкрепени от Blockchain задачи, вървящи заедно с техните сътрудници. . Съществен елемент от Cloud Pc Safety, а това е и новият облик на Google. От януари 2018 г. Google пусна Chronicle, за да бъде шепа за кибербезопасност и да работи по „цифрови имунни програми“. Компаниите създават все по-голям брой данни всеки ден и изискват усъвършенствани компютърни системи, както и с добавянето на компютърни услуги. Google вярва, че това може да бъде уловено чрез капацитета за изучаване на AI машина, за да може те да подобрят.
  • Транспортиране и възстановяване: Google / Alphabet оценява възможностите за допълнителни смущения в тази част. Финансирането се състои от LIME, фирма за скутери, в допълнение към UBER, LYFT и някои различни промоционални компании. Този клас допълнително се състои от автономни автомобили, причиняващи значителни смущения в бизнеса с камиони, в допълнение към шофьорите. Alphabet има собствено корпоративно подразделение на WAYMO и техният безпристрастен автомобилен пробег е най-скъпият (осем милиона). WAYMO спомена, че възнамеряват да използват полуавтономни микробуси, за да доставят товари до своите инсталации в Атланта. Фирмата за доставка на дронове на Google, Venture Wing, се превърна в безпристрастна фирма под чадъра на Alphabet и осъществи още една доставка на дронове за Австралия. Услуги като всички различни приложни науки за изкуствен интелект, които Google / Alphabet се разрастват бързо.
  • Идва на пазара: Google продължава да се развива в Индия и Югоизточна Азия, две области, които могат да нарастват бързо в използването на мрежата. Google взе половината от набирането на средства за индонезийска набираща се голяма индонезийска компания, наречена GO-JEK, точно като UBER, но освен това предоставя на компаниите за доставка на храна и клетъчни разходи. В Индия Google инвестира в личен портиер и платформа за доставки за ремонт и TEZ, безплатно клетъчно приложение, което позволява на клиентите да плащат незабавно от разплащателната си сметка. Всичко това е гигантска част от опита на Google да се промени в неразделна част от предприятието в Индия. Независимо от пречките и историческото минало, Google допълнително фокусира Китай, правейки огромни пари в тази нация, напомняйки на com, втората по големина фирма за електронна търговия в Китай, и Chushou, фирма за спортни дейности на китайски език.
  • Добре се грижи: Азбуката има за цел да рекламира висококачествено усилване чрез подобряване на обработката на знания с помощта на AI. Науката за живота на азбуката ИСТИНА се фокусира върху външния вид на болестите, съществена част от жизненото благосъстояние. Google използва възможностите си в областта на изкуствения интелект, за да подобри безопасността на знанията, а техният базиран на изкуствен интелект, DeepMind, има приложение, наречено „STREAMS“, което помага за откриване на увреждане на бъбреците въз основа предимно на лабораторни резултати, така че лекарите могат бързо да бъдат предупредени чрез клетъчното приложение и бързо добавяне на случаи.

AI е от съществено значение за дългосрочното въображение и прозорливост на азбуката, тъй като това е нишка, която се движи чрез търсене, реклама и маркетинг, облачни изчисления, автономно шофиране, благополучие и много различни фирмени възможности. Те въплъщават експлозивен пазар за дигитални асистенти и стоки от Sensible Dwelling. Клиентите могат дори да избират между основни опоненти, напомнящи на Apple (SIRI) и Amazon (Alexa). Google трябва да спечели този пазар и различни пазари влизат в него. Виждаме, че Google/Alphabet е на ръба на основния опит в областта на изкуствения интелект, правейки все по-голям брой пари за защита и увеличаване на потоците от приходи. Много допълнителни индустрии могат да бъдат засегнати от подобряването на AI и много от тях могат да бъдат в методи, които в никакъв случай не сме си представяли . Обхватът и темпът на технологичната промяна ще продължи да се разширява. Нека Crypto Development бъде вашата информация в дългосрочен план, докато продължаваме да откриваме алтернативи за финансиране на експертни знания, които могат да доведат до паричен успех.

Дръжте центрирани!

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement