Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и крипто6 Ползи от инвестирането в криптовалути

6 Ползи от инвестирането в криптовалути

Развитието на биткойн през 2009 г. проправи пътя за възможности за инвестиране в нов клас активи – криптовалути. Много неща излязоха в орбита отдавна.

Впечатлени от големия обем на тези нови, но обещаващи продукти, те закупиха криптовалути на сравнително ниски цени. В резултат на изпреварването през 2017 г. те станаха милионери/милиардери. Дори тези, които не са направили много пари, са пожънали добри печалби.

Три години по-късно криптовалутите все още остават печеливши и пазарът е там, за да остане. Може дори да сте инвеститор/инвеститор, ако обмисляте да опитате късмета си. Във всички тези случаи има смисъл да знаете ползите от инвестирането в криптовалути.

Криптовалутата има светло бъдеще

Според доклад в Imagine 2030, публикуван от Deutsche Bank, кредитните и дебитните карти ще изтекат. Смартфоните и другите електронни устройства ще ги заменят.

Криптовалутите вече не се считат за криптовалути, а за алтернативи на съществуващите финансови системи. Техните предимства, като сигурност, бързина, ниска цена на закупуване, лекота на съхранение и стойност в цифровата ера, са добре известни.

Конкретните инструкции за поръчка ще увеличат сумата в долари и ще увеличат приемането им. Прогнозата предвижда, че ще има 200 милиона потребители на christpto портфейл до 2030 г. и около 300 милиона до 2035 г.

Възможността да бъдете част от растяща общност

#IndiaWantsCrypto на WazirX кампанията ще приключи шестстотин дни. Това беше основен ход в подкрепа на одобрението на криптовалута и блокчейн в Индия.

Отново, неотдавнашното решение на Върховния съд за премахване на забраната за крипто банкиране на RBI от 2018 г. предизвика нова вълна на доверие между индийските биткойни и финансовите институции.

Докладът на Edelman Trust Barometer за 2020 г. също посочва повишено обществено доверие в криптовалутите и блокчейн технологията. Според констатациите 73% от индийците разчитат на криптовалути и блокчейн технология. 60% казват, че грешките при криптовалута/блокчейн ще бъдат добре.

Като станете инвеститор в криптовалута, в крайна сметка сте част от растяща и бързо развиваща се общност.

Повишена рентабилност

Разграничаването е важно правило за засаждане на палец. По-специално, през тези времена по-голямата част от оборудването претърпя значителни загуби поради икономическата криза, изострена от епидемията от COVID-19.

Докато инвестициите в биткойн са дали 26% възвръщаемост от началото на годината досега, златото е върнало 16%. Много други цифрови регистри имат трицифрена ROI. Фондовият пазар, както всички знаем, изпрати най-лошото от фондовия пазар. Цените на суровия петрол паднаха под 0 през април.

Включването на биткойн или друга валута в долари във вашето портфолио би защитило стойността на вашия портфейл в несигурните условия на глобалния пазар. Това беше доволен и от мениджъра на макро хедж фонда на милиардера Пол Тюдор Джоунс, когато се върна месец по-късно и обяви планове да инвестира в биткойн.

Пазари на криптовалути, достъпни 24X7X365

За разлика от конвенционалните пазари, пазарите на криптовалути работят денонощно, всеки ден от годината, без да се уморяват. Това е така, защото цифровите финансови системи са специално проектирани с помощта на части от софтуер, криптирани крипто.

Изпълнението на плана не включва човешка намеса. По този начин вие сте свободни да търгувате с криптовалути или да инвестирате в цифрови, когато пожелаете. Каква благословия е това! Пазарите на криптовалути работят най-добре по този начин.

Например, биткойн успешно успя да прехвърли транзакции с 99,98% време на работа от създаването си през 2009 г.

туит: https://twitter.com/fernandoulrich/status/1185368277557620736

Не се изискват документи или формуляри

Можете да инвестирате в биткойн или друга криптовалута навсякъде и по всяко време без никакви условия и условия, които не са приложими.

За разлика от конвенционалните инвестиционни опции, при които се изисква голямо количество чувствителна информация, за да се представите като „реномиран инвеститор“, крипто-инвестирането е безплатно за всички. Всъщност това беше целта зад оригиналните криптовалути. Демократизацията на парите/парите.

За да купите всяка криптовалута на WazirX, трябва да отворите акаунт, който трябва да предоставите само основна информация, включително информация за банковата си сметка. След като бъде потвърдено, в рамките на няколко часа, можете да тръгнете.

Едноличен собственик в инвестицията

Когато купувате биткойн или друга криптовалута, вие ставате единствен собственик на действителния цифров актив. Транзакцията се извършва при равнопоставено споразумение.

За разлика от облигациите, взаимните фондове, борсовите посредници, никоя трета страна не „прехвърля парите ви“ към вас. Вие се обаждате за покупка и продажба на оръжия, където искате.

Независимостта на потребителите е основно предимство на цифровите финансови системи, които предлагат невероятни възможности за инвестиране и изграждане на база данни на вашата голяма „независима“ платформа.

Това бяха някои от ползите от инвестирането в долари. Надяваме се, че ще ги намерите достатъчно полезни и удовлетворяващи, за да започнете своето крипто инвестиционно пътуване.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement