Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеСедем фалшиви разбойници на дистанционното обучение

Седем фалшиви разбойници на дистанционното обучение

В тази кратка статия излагам някои от най-често срещаните и смъртоносни идеи за дистанционното обучение. И трябва да прочетете това. Защо? Защото, ако не вземете предвид новите тенденции и възможността да учите далече, може да пренебрегвате или подценявате важните възможности за повишаване на професионалните си умения, завършване на дипломата си или разширяване на професионалните си взаимоотношения. Разбира се, някои от тези истории ви убиват, защото въпреки че начинът да вдъхнете нов живот в кариерата ви се крие в дома ви, вие сте решили да му загърбите. Нека променим всичко това заедно

Присъединете се към мен, докато изследваме тези седем езикови нарушители за учене и учене и отваряме вратите на възможностите и позволяваме това, което ви очаква, като вашия лаптоп, мобилен телефон и iPod.

1. Трябва да участвате едновременно, за да участвате в дистанционно обучение. Много хора имат тази идея, защото може да са участвали в дейности на уебинари: лекции или срещи, пренасяни на живо в мрежата. По този начин уебинарът е само един от многото начини за осигуряване на дистанционно обучение. Един от най-популярните формати е използването на нееднократна доставка (или асинхронна, както я наричаме). Този формат позволява на участниците да се регистрират онлайн, за да изпълняват работата си, когато е необходимо през деня. Искате ли да изберете това време, когато учите? Едно от най-големите предимства на това да не учите едновременно е, че преодолява ежедневните конфликти, когато сте глобална група.

2. Дистанционното обучение е досадно и често изкуствено. Този цитат може да е такъв, ако просто четете изпит или гледате видео, но никога не сте били на скучна дискусия? Твърде много единичен команден режим може да затрудни поддържането на обществения интерес. Днешните добре проектирани курсове за обучение включват стъпки не само видео, текст, графики, аудио и графики, но и генерирано от потребителя съдържание във всички подобни формати. Един добър курс не само ще предложи учене в различен формат, който разглежда множество стилове на учене и умения за учене, но също така ще привлече студентите към участие! Студентски подкасти, видеоклипове и онлайн игра са само няколко примера. Студентите публикуват или насочват тема, свързана с дискусии на борда и коригират груповите договорености. Дистанционното обучение може да предостави ключ към превръщането на ученето в по-смислено и ефективно.

3. Не харесвам тези „лични неща“ за дистанционно обучение. Отново, дистанционното обучение идва по толкова много начини сега, че можете да получите курс с ръководства от курс или такъв, който включва безплатен достъп, както и директен фокус. В някои вътрешни области участниците може да са в тайни учебни сесии, както вие, така и учителят, или с групи. Въпреки че често е скъпо, независимо дали да учите тайно или да преподавате, или понякога рамки са ви достатъчни твърде много, скритата срещу класна група може да бъде истински мотиватор и мотиватор.

4. Обучението е много по-лесно от традиционните класове. Този стрес най-често се повдига във връзка с бакалавърските степени и не може да бъде твърде сериозен. Всъщност учениците трябва да работят повече, особено в началото, с онлайн курсове. Те трябва да се адаптират към това да бъдат отговорни за собственото си обучение и да инвестират повече в самодисциплина, да планират обучението си в класната стая на открито (без време В клас!) И да следват определения си график. За някои хора това е ветровито решение, за някои хора трябва да търсят начини да успеят да учат в ефир. Но след като опитат, учениците, които поемат отговорност, могат да започнат да се издигат с възможностите, които им предстоят. Сега, този урок няма много добри кръстосани ползи за него? хмммм.

5. Дистанционното обучение ви позволява да живеете сами. Мисля, че много хора казват тази лъжа, те не използват медиите. В противен случай щяха да имат по-добро преживяване от по-големите връзки в дългите мили. Дискусионните табла, електронната поща на връстници и лекциите, както и груповите проекти стъпват на нивото на взаимодействие в традиционната класна стая. Винаги казвам класове лице в лице с най-важното за игра на „Hit the Clock“; следователно времето за взаимодействие на учениците е ограничено. За разлика от тях, класовете по височина могат да се увеличат толкова, колкото учениците искат да вложат в тях. Да се ​​изолирате? Не според нашия опит – понякога трябва да ги контролираме!

6. Учителите не се нуждаят от нова подготовка в класната стая: Дистанционното обучение е същото като преподаването на традиционни класове. Този мит е много опасен, защото учителите и учениците ще бъдат обидени от резултатите, ако бъдат следвани. Докато дистанционното обучение ще се основава на принципите на страхотни техники за обучение, повечето предметни области трябва да бъдат разгледани по различен начин или по-нови. Например, тъй като е част от глобална класа, културната комуникация може да е по-необходима от обикновено. Отново независимо дали часовете се водят по едно и също време или не, далечната публика означава различни сили. Може да бъде мощен и оживен, ако е пълен с проблеми, но не се опитвайте да влезете в този формат без подготовка.

7. Не се изисква препоръка за студент. Учениците използват умения, подобни на класическия клас, просто включи и играй! Много организации се бориха и следваха този процес и неговите участници! От професионална подкрепа, умения за учене, управление на времето до записване, нужди, хората трябва да излязат с идеи и да обмислят нуждите на дистанционния студент. Когато останат неуправлявани, те могат да бъдат оставени в заблуждение и да загубят правия път.

Следващите стъпки. Надяваме се, че тази кратка статия е повдигнала някои нови въпроси за вас и е предизвикала част от вашето въображение или предвидливост. Помислете да се запишете за дългосрочен курс за обучение, който е изградил добра репутация. Опитайте сами и помислете как това преживяване може да помогне на вас, вашето семейство и колеги да посрещнете лични и професионални нужди. От обучение за степен, изучаване на език, за да се подготвите за следващото си пътуване до Испания, или съвети за започване на мечтаната кариера, възможностите могат да бъдат близо до компютър, iPod или мобилен телефон, ако си дадете шанс и следвате съветите на .

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement