Tuesday, September 13, 2022
HomeОнлайн образованиеРазширете базата си от знания с удобни курсове на непълно работно време...

Разширете базата си от знания с удобни курсове на непълно работно време или онлайн

Има една поговорка, че ученето никога не спира. Новозавършилите и опитните специалисти понякога изпитват нужда от придобиване на нови знания и умения през целия си живот. Причините са много. Новите завършили трябва да следват различни краткосрочни курсове или онлайн курсове за нова възраст, за да увеличат шансовете си да получат подходяща работа. От друга страна, професионалистите с дългогодишен опит трябва да вземат курсове на непълно работно време, за да научат за най-новите концепции и технологии или да увеличат допълнително перспективите за кариера. Като образователен център на света, Индия предлага множество курсове на непълно работно време, краткосрочни или онлайн курсове за търсещите.

Закъснелите курсове на непълно работно време набират огромна популярност както сред студентите, така и сред професионалистите. Много работещи ръководители предпочитат тези курсове пред редовните курсове поради техните гъвкави графици, иновативни структури на курсове и до известна степен достъпна цена. Те могат да продължат курсовете, които искат, без да напускат работата си. Вечерните занимания се провеждат в повечето задочни курсове. Тук професионалистите могат да си взаимодействат помежду си в подход за изследване на казус, за да намерят и решават реални бизнес проблеми. Студентите с финансови ограничения също могат да ги изберат, тъй като тези курсове са надлежно признати от различни университети и държавни органи. Стандартът на преподаване, оформлението на изпитите и записите за стажове за курсове на непълно работно време също са подобни на много редовни.

Програмите за управление на непълно работно време имат голям брой участници в Индия. Има също така курсове по компютър, финанси, реклама и управление на връзките с обществеността, управление на събития, управление на маркетинга и морски науки. Много добре известни институти в градове като Делхи / NCR, Мумбай, Пуна, Колката, Ченай, Мумбай, Хайдерабад и Бангалор напълно отговарят на всички ваши нужди от обучение на непълно работно време. Те включват Морския институт Толани, Института VLCC, Индийския финансов институт, Института по мениджмънт Welingkars, Училището за дистанционно обучение и Института по публичен бизнес.

Кратките курсове са много специализирани по природа и могат значително да укрепят вашето професионално портфолио. Повечето от тези бизнес ориентирани курсове са свързани с ИТ, банкиране, финанси, маркетинг, човешки ресурси, инженеринг, анимация, дизайн, търговия на дребно и право. Тези, които търсят краткосрочни курсове за уеб дизайн и разработка, могат да ги намерят в градове като Бангалор, Мумбай, Ченай и Хайдерабад. NIIT Limited е признат институт за краткосрочни курсове по език за програмиране Java, системна администрация и разпространение на уеб приложения. По същия начин има Manipal Communication Institute, който предлага курс за сертификат по анимационни технологии.

Появата на компютрите и интернет проправи пътя за много образователни портали в Индия. Тези портали предлагат много различни онлайн курсове по ИТ, анимация, мултимедия, английски език, журналистика, чужди езици, застраховане и управление. Признавайки текущото търсене на онлайн курсове, няколко университета и колежи започнаха да предлагат онлайн курсове за дипломи и дипломи. Можете да получите най-напредналото обучение с тези курсове, които са акредитирани за тяхното качество в индустрията. Gurukul Online Learning Solutions, разположена в Мумбай, е една такава онлайн платформа със сертификати и дипломни курсове по етично хакерство, финансово планиране, планиране на застраховки и борсова търговия.

Сценарият на обучение в Индия се променя бързо, като към съществуващата структура се добавят различни измерения. Всичко, което трябва да направите, е да откриете правилните начини да учите и да продължите кариерата си.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement