Monday, September 12, 2022
HomeТърговияПрепоръка за търговия с чуждестранна валута за търговци на непълно работно време

Препоръка за търговия с чуждестранна валута за търговци на непълно работно време

Най-привлекателната характеристика на валутната търговия е, че тя е свободен пазар 24 часа в денонощието. Ще можете да търгувате 24 часа в денонощието и в същото време е възможно също да зададете своя индивидуален план за покупка и продажба. Много от търговците незабавно търгуват в съответствие с техния монтиран график, например през деня или вечерта или независимо от времето, в което им е удобно. Такива търговци са известни като търговци на непълно работно време. Ако търгувате единствено в определено време от деня, очевидно ще пропуснете някои алтернативи за покупка и продажба, които си заслужават. По този начин ограниченията във времето са най-голямото предизвикателство за търговците на непълно работно време.

Въпреки това има много методи, които търговецът на непълно работно време може да използва, за да направи добре изглеждащ доход. Например, в случай, че купувате и продавате вечер, тогава искате да използвате техниката за търговия с чуждестранна валута с чуждестранните парични двойки, които основно поддържат оживление вечер. Някои жизненоважни методи, които могат да бъдат полезни за търговците на непълно работно време са:

Време на отваряне на пазара:

Като дилър на непълно работно време, вие искате да наблюдавате момента на отваряне на най-важния чуждестранен паричен пазар, той ви помага да изберете коя чуждестранна парична двойка искате да търгувате.

Форексът в Европа и Япония обикновено е оживен вечер, така че е най-добре да изберете една от многото следващи чуждестранни парични двойки.

EUR/JPY

EUR / CHF

AUD / JPY

Вие също можете да изберете чуждестранни парични двойки, които обхващат хонконгски зелени пари (HKD) или сингапурски пари (SGD).

Заповеди за прекратяване на загубата:

Това е най-често използваната техника от търговците на непълно работно време. Това е метод за администриране на опасности, който защитава парите на дилъра при внезапна промяна в посоката на неговото място.

Техника за покупка и продажба на стойност:

Има някои търговци на непълно работно време, които търгуват на чести интервали по време на покупка и продажба, напомнящи за 10-20 минути, и много други. В такъв случай ще можете да приложите техниката за покупка и продажба на Value Motion. Тази техника анализира движението и графиките на вашата двойка чуждестранни пари. Може да ви информира за възходящи и надолу барове, свързани с вашата двойка чуждестранни пари. Горната лента показва възходящо развитие, докато долната линия показва низходящи тенденции.

Задържа се дни:

Разумният метод и техника, използвани от търговците на непълно работно време, имат дългосрочно място. Вие разглеждате и анализирате Forex. След това ще можете да изберете конкретни позиции и просто да ги поддържате в продължение на няколко дни.

Нови методи:

Има много методи, които трябва да използвате при покупка и продажба на валута. Ще можете да изберете техниката в съответствие с вашето умение за отвращение към опасностите. Трябва да запомните, че това, което работи за другите, по същество не ви дава желаните резултати. Какво е чуждестранна валута? Проучването на нови подходи вече може да бъде описано. Освен това ще ви научи как можете да разберете способностите си.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement