Monday, September 12, 2022
HomeТърговияПреглед на Robinhood: Абонаментът за безплатни продажби

Преглед на Robinhood: Абонаментът за безплатни продажби

Преди около две седмици пуснах най-доброто ново маркетингово приложение, наречено Robinhood, и реших, че ще споделя първия си преглед с вас днес.

Исках да продам акциите от дълго време, но парите, идващи от продажба или отиване при брокер, винаги ми пречеха. Ако сте като мен и нямате много пари за продажба, тези такси могат да изядат вашата продукция. Robinhood ме подмами да подпиша не само защото регистрацията беше безплатна, но и защото промоцията ми позволи да получа безплатни акции и абонамент.

Robinhood си струва да се търкаля?

Измина много време, откакто се интересувах от правене на каквито и да е пари онлайн. Интернет се превърна в основен град на почти всеки пазар и много компании се стремят да ви привлекат, за да могат да реализират бърза печалба, без да правят нищо. Robinhood не е компанията.

Когато кандидатствате, залепвате Robinhood директно към банковата си сметка. В крайна сметка получих безплатен дял във Fit Bit и накрая продадох този дял. Robinhood отбелязва на един от 1000 шанс за вас да вземете големи акции като Apple. От първата акция, с която се съгласих с 4-те, които сега мога да преместя, най-добрата акция, която получих, беше оценена на $ 10. Нищо голямо, но безплатните пари са безплатни пари. Трябва да задържите акциите в продължение на три дни преди продажбата или продажбата на вашите акции.

Как Robinhood прави парите си?

Подобно на банката, Robinhood прави пари (и е в състояние да предостави безплатни запаси), защото събира лихва върху парите, които влагате в сметката си. Докато техните цени за придобиване на клиенти са под заплащането им на дивидент, Robinhood ще бъде печеливш бизнес. Виждайки, че някои потребители имат над $ 100 000 в акаунта си, можете лесно да разберете защо Robinhood е в състояние да предлага безплатни услуги.

Това не означава, че е перфектен.

Ежедневната търговия е нещо, което не можете да правите, освен ако нямате повече от 25 000 долара в акаунта си. Мисля, че можете да получите до три или четири дни за търговия за пет работни часа или можете да бъдете регистрирани като търговец на модели. Въпреки това Robinhood може да се използва за търговия на транзакции и дългосрочни инвестиции.

Какво за него?

Интерфейсът на Robinhood е здрав и без кости. Въпреки че не съм имал възможност да се присъединя към Златните членове, ето какво ще кажа:

НЕ бих препоръчал да използвате Robinhood, за да решите кога да купувате и продавате акции. Вместо това похвалете използването на приложението Robinhood Пазарен фокус и Барчарт за да получите информацията, от която се нуждаете, преди да продадете.

Купуването на акции с Robinhood е много лесно.

С първото (безплатно) членство достигате до хиляда долара, които можете да използвате за пари от Robinhood, докато чакате парите ви да се преведат от банковата ви сметка, за да закупите акции. Накратко, вие получавате склад в момента (с пари от Robinhood), докато парите не бъдат преведени от вашата банкова сметка. Това е готино, тъй като е важно да влезете в цените на недвижимите имоти; Особено при продажбите на дребно.

Маркетинговите опции са друга възможност в рамките на Robinhood.

Ще имате възможността да сключвате договори. Въпреки това, аз съм нов на фондовия пазар, така че всичко, в което наистина се занимавам, е да купувам и продавам акции.

Колко пари можете да спечелите с Robinhood?

Друг въпрос може да бъде колко пари можете да загубите? Ако играете на фондовия пазар и не знаете какво правите, е много вероятно в крайна сметка да загубите (и да не печелите пари) с този инструмент.

Не съм финансов съветник, така че не мога да дам финансов съвет. Всичко, което мога да кажа, е, че силно препоръчвам да четете книги за това как ефективно да продавате акции и след това да практикувате по аналогия. преди изобщо да харча истински пари.

Навсякъде Важно:

Освен ако не можете да търгувате ден в Robinhood, освен ако нямате повече от 25 000 $ в акаунта си? Ако търсите да купувате и продавате акции за първи път без никакви такси за търговия, това може да е заявка, която трябва да бъде тествана.

Давам на Robinhood оценка 4 от 5. Регистрацията е важна и улеснява покупката и продажбата на акции. За съжаление приложението също е толкова важно, че ще трябва да използвате Market Watch и Barchart, преди да вземете каквото и да е решение за покупка.

Можете да спечелите много пари с това приложение, но също така можете да загубите много пари.

В крайна сметка Robinhood може да бъде чудесен начин да печелите пари, но ако не сте сигурни какво правите, можете също да загубите пари. Бих ли заменил моя Roth с плащане за това приложение? Със сигурност не. Но бих използвал Robinhood, за да увелича доходите си, като инвестирам разумно и като насочвам семейството и приятелите си към безплатна петиция.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement