Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоПреглед на ICO токен и избрано потвърждение на технически експерти по Blockchain...

Преглед на ICO токен и избрано потвърждение на технически експерти по Blockchain и ICO съветници

Сумата вече не може да бъде игнорирана. Повечето ICO резервоари и жилищни резервоари, след като токените достигнат до крипто борсите, след като лудостта и „FOMO“ на публичния достъп приключи.

Много наблюдатели, които поддържат ICO събитие по целия свят, признават, че практиката през последните няколко месеца е ICO да губят стойност след масите, като много клиенти чакат без обещания „месец“, когато криптовалутата влезе в борсата. портал.

По-малко дискутирана е основната причина, поради която сме свидетели на това явление и това, което участниците в претъпкана зона, включително много компании за измерване, на които се доверяваме да вземат решения, трябва да грешат, като приемат най-важното ICO, ако има най-висок шанс за нараства като стойност или количество. на човечеството си отиде.

Винаги съм смятал, че нуждата от технически експерти по блокчейн или технически съветници на ICO се увеличава или дори не е на място, когато една програма се управлява от тези стъпки, освен ако програмата наистина не се опитва да създаде тази нова финансова концепция. Най-критичният фактор за повечето ERC20 токени и средства за копиране трябва да бъде бизнес представянето зад марката и предшествениците на управлението, както и основните профили на мениджърите на екипи.

Както всеки, който участва в индустрията, трябва да знае, създаването на ERC20 сигнал от Ethereum или други подобни технологии от други дигитални платформи не изисква никакви технически познания или допълнителен консултант по блокчейн (разбира се, с нов софтуер там, ERC20 Token може да бъде направено за по-малко от 10 минути с новак с пълна технология.

Така че изработката вече не трябва да бъде твърде голям ъглов дизайн). Ключът трябва да бъде бизнес план; броят на бизнес събитията; способността на ръководителите на проекти и бизнеса да предлагат на пазара съветите на голяма компания, която събира пари.

Всъщност, като юрист и бизнес анализатор повече от три десетилетия съм бил в няколко компании по света, не мога да разбера защо хората продължават да търсят руски, корейски или китайски „Crypto Whiz“ или „Crypto Advisor“, за да видят Силата на ICO в това, което е преди всичко КОНЦЕПЦИЯ НА БИЗНЕС кампания за търсене…

Аз съм силен мислител, което е една от основните причини много ICO да не отговарят на тяхната реклама. В епоха, в която има разпространение на технически софтуерни разработчици, платформи и фрийлансъри, несравнимият фокус върху блокчейн събитие или уменията на потенциалните разработчици е много неправилно инсталиран. Това е като да се опитвате да оцените потенциалния успех на компанията въз основа на способността на нейните служители да създадат страхотен уебсайт или приложение. Влакът, който напусна гарата преди много време с изобилие от занаяти на независими обекти като Great; Upwork, фрийлансър и дори Fiverr.

Хората изглеждаха шокирани от професионализма и професионализма на хората, популяризиращи ICO, особено токените, базирани на ERC20 Ethereum, и след това се чудеха защо едно топ руско, китайско или корейско момче не може да спаси бизнес края на компания след кампания за набиране на средства.

Въпреки че изглежда, че много от нашите компании за ICO рейтинг са предоставили неограничен брой точки за познанията на екипа за екипа, колко крипто треньори имат и успеха на ICO опита, който имат в екипа си, вместо просто да гледат най-ниският бизнес мод

Ако някой разбере, че повече от 90% от криптовалутите и ICO са просто токени, предназначени да съберат много пари за една идея, а не само токен, тогава човешкият акцент ще се измести от професионални ъгли, към подходяща самата стратегия за бизнес анализ, и бизнес план. на компанията.

След като влезем в този период на анализ, преди да помислим за покупка или инвестиране в криптовалута, тогава ще започнем да оценяваме бъдещите перспективи или стойността на нашите сигнали въз основа на добро бизнес мислене като:

– Swot Review на компанията и нейните промоутъри

– Компетентен мениджър и опит на ръководители на екипи

– Звукът на бизнес идея отвъд дизайна на марката

– Маркетинговият план и съветите на компанията да им продават идеи

– Възможността за доставка на смлени продукти на пазара

– Клиентската база от продукти и услуги трябва да се произвежда от компанията

– и основата за демонстриране на завладяването на пазара

Това, което много хора не са успели да осъзнаят, е, че шансовете техните токени да се повишат в стойността си след ICO не се основават единствено на какъвто и да е опит, а на положителните ефекти върху компания, която набира пари и очаквано увеличение на стойността на компанията, докато разгръща своя бизнес план и спестява от своите бизнес продукти.

Разбира се, купуването на криптовалута не е закупуване на акции, нито е купуване на сигурност в която и да е компания. Разбираме това, но токените правят същото като акциите за добри или лоши новини за компания. Единствената разлика е, че в случая с крипто, резултатът е сто пъти по-почетен.

Така че, ако една компания се сблъска с друга финансова или бизнес фаза, цената на нейния сигнален обменен курс се покачва… и намалява бързо, ако не се случи нищо положително. По този начин, какво ще направи компанията и как ще го направи след ICO, става много важно за всеки, който не иска да види стойността на неговите или нейните индекси да намалява и да сяда завинаги.

Разбира се, повечето токени намаляват, ако токените променят крипто борсата след ICO, за тези, които искат да спечелят бърза печалба, но дори и да се върне, за да ви даде очаквания брой лихвени проценти, винаги ще бъде в съответствие с изискванията, които споменах по-горе. След закупуване на портфейл, стойността на „крипто консултанта“ и „техническите хиджии“ отива на нула, което има отношение към качеството на портфейлите ви на месец.

Следвайки този факт, мисля, че интелигентният клиент или инвеститор трябва също да погледне колко техници по проекта имат или колко ефективен екипът (освен ако дефиницията на компанията не е в природата) и да се съсредоточи повече върху управлението, маркетинга и възможностите за клиенти на една компания който събира пари чрез ICO.

С други думи, предлагайте повече точки от страна на бизнеса и управлението на ICO вместо професионални галони, които няма да помогнат на вашата марка на пазара, след като парите бъдат събрани!

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement