Monday, September 19, 2022
HomeОнлайн образованиеПреглед на най-голямото онлайн усъвършенстване на квалифицирани кадри за преподаватели и преподаватели

Преглед на най-голямото онлайн усъвършенстване на квалифицирани кадри за преподаватели и преподаватели

Квалифицирано усъвършенстване за преподаватели

Квалифицираното усъвършенстване е ключов подход за лекторите, за да подобрят разбирането си за техните методи, стратегии и работа. За да се снабдят обучаващите с инструментите, които искат, е разработен пазар за усъвършенстване на експерти (наричан накратко „PD“), включващ онлайн и офлайн инструменти за обучение на инструктори.

Този контролен списък е информация за гигантски и малки геймъри в рамките на темата PD. Нашата оценка на всеки конкурент разкрива, че PD 360 от Faculty Enchancment Community има вероятно най-много инструменти и академични филми в търговията и така те освен това са сред многото най-евтини. Лекторите трябва да закупят лицензи за определени лица за $125 за PD 360, но най-евтината методология е да закупят лиценз за цял факултет или дистрикт, което обикновено поставя стойността добре под $100 на лиценз.

Всеки факултет и област трябва да решат какви са техните желания и кое е най-доброто. Надяваме се да бъдем толкова отворени и целеви, колкото потенциала в рамките на оценката по-долу.

PD 360 – Общността за подобряване на факултета

PD 360 има повече от 1500 филма, 120 професионални урока, 97 предмета, квартал от 700 000 души, нов материал, добавян всеки ден, и една 12-месечна пълна входна стойност на инструктор е около 100 щатски долара или много по-малко. Платформата допълнително се интегрира с предписана експертиза, обучение по широко разпространени основни изисквания и устройство за коментари, оборудвано с нов продукт за колежи от Title I. Кварталът PD 360 е затворен за широката публика.

Професионалисти: Получавате най-добрата стойност в парите си. Цената на пълната платформа на PD 360 е много по-ниска на инструктор от курс, взет от който и да е състезател.

Недостатъци: В момента платформата е с вграден Flash.

Долната линия: Faculty Enchancment Community е действителна енергийна обиколка неудържимо ефективно и ценово ефективно.

EdWeb

EdWeb има търговец на дребно за K12 Educator, който продава електронни книги и консумативи за поддръжка на инструктори, но това не се предоставя като центриран полезен ресурс за подобряване на инструкторите. Магазинът и неговите стоки са отворени и достъпни за всички, въпреки че основният продукт изглежда е кварталът на нетните инструктори. Разнообразието от клиенти не е разкрито.

Професионалисти: EdWeb изпраща седмични имейли, за да помогне на абонатите да бъдат актуализирани.

Минуси: Кварталът е отворен, което означава, че не е нужно да сте инструктор, за да участвате в табли. Потребителският интерфейс може да бъде много труден за навигация и участието на квартала е слабо.

Долната линия: уебсайтът на EdWeb предоставя единствено възможности за дискусионна дъска – нито едно квалифицирано подобрение не се свързва с квартала. EdWeb изпраща полезни имейли, но кварталът е труден за навигация.

Училищна мрежа

Schoolnet се фокусира върху подобряването на обучението чрез анализ на знанията и се позиционира като „главен в обучението, управлявано от данни за преподавателски методи Ok-12“. Те имат квартал с отворен достъп и изглежда, че техният уеб сайт предлага възможности за квалифицирано подобрение а-ла-карт. Разнообразието от специалисти, клиенти и квартални лица не е разкрито. Pearson Schooling придоби Schoolnet през април 2011 г.

Професионалисти: Pearson Schooling ще може да разшири активите на Schoolnet.

Минуси: Кварталът е отворен. Техните стоки обикновено не са завършени цели.

Долната линия: Schoolnet предоставя безплатни активи на своя уеб сайт, за да помогне на преподавателите колкото се може повече. Те са свързали инструментите със своя квартал и Pearson Schooling несъмнено ще бъде в състояние да удължи активите на Schoolnet.

Едутопия

Edutopia се поддържа от училищната база на Джордж Лукас. Edutopia предоставя 150 безплатни филма със средно 4 минути всеки, квартал от над 100 000 членове и различни безплатни активи за подобряване на академичните умения. Кварталът е с отворен достъп, така че широката публика може и участва в бордове.

Професионалисти: Безплатните доставки са от най-високата гама и участието на квартала е сладко.

Минуси: Доставките и активите са ограничени, кварталът е отворен за широката публика, а кварталът е сравнително малък.

Задна линия: Edutopia също може да бъде най-големите безплатни активи, които могат да се получат за лектори, но активите са много ограничени.

SimpleK12

SimpleK12 представя квартал, тъй като основната разделителна способност за квалифицирано подобрение. Кварталът няма безплатна регистрация, тъй като всички различни общности имат тази агресивна оценка; Плащане за регистрация от $ 297 за 12 месеца ще даде едно индивидуално влизане в квартала. SimpleK12 твърди, че доставя 500 000 доставчици по целия свят и 500 часа филми с практически инструкции в класната стая.

Професионалисти: Вероятно добро ангажиране, ако кварталът обслужва 500 000 души.

Минуси: Няма опция да разгледате продукта без да го пазарувате и е доста скъпо.

Задна линия: SimpleK12 е скъп и неразбираем.

Техники за разпространение на данни

Data Distribution Techniques (KDS) има eClassroom, mVal, eWalk и конкретни PD пакети за някои от важните си стоки. KDS не представлява квартал, но предоставя подход за преподавателите, следващи идентичния курс, за да говорят един с друг. Продуктът EClassroom е платформата, където преподавателите се съобразяват с програмите, които купуват една след друга. Продуктът MVal е устройство за оценка, а eWalk е навигационно устройство в класната стая. KDS представя приблизително 760 часа треньорски филми от 55 специалисти.

Професионалисти: Педагозите разполагат с до 760 часа съдържание, за да изберат и обмислят инструменти, които работят успешно.

Минуси: Инструментите за мониторинг и анализ обикновено не са вградени с платформа за експертно подобрение, KDS не представя квартал и райони и лекторите купуват един курс наведнъж.

Долната линия: KDS представя специализирани програми, където преподавателите могат да получат кредит за колеж, но те обикновено не са решение за целия район.

Teachscape

Teachscape представя програми, {които} факултет или дистрикт трябва да закупят наведнъж. Към юли 2011 г. те предоставят 108 програми от 12 специалисти. енергийна обиколка Това е 360 дипломен опит в цифровата камера, който те използват отстрани на платформите за коментари в класната стая.

Професионалисти: Teachscape разполага с 360 дипломна цифрова камера за коментарни приложни науки.

Против: Квалифицираното усъвършенстване на Teachscape, подобно на много различни корпорации в областта, е само един курс наведнъж от дванадесет специалисти. Нито пък предоставят уеб-базиран квартал за квалифицирано обучение.

Задна линия: Teachscape предоставя пълен коучинг и всяко обучение трябва да се практикува универсално.

ASCD

ASCD е група с нестопанска цел, обслужваща 160 000 преподаватели в 148 международни места с доста стоки. ASCD представя доста различни диапазони на членство, от $25 ученикско членство до $219 премиум членство (към юли 2011 г.). ASCD представя доста възможности за квалифицирано подобрение, заедно с Focus in PD, експертна платформа за подобрение с 90 часа видео и 49 специалисти. Кварталът теоретично е отворен за всички, но ръководителят на групата трябва да одобри всеки член.

Професионалисти: ASCD разполага с много активи, което означава, че клиентите имат шанс да въведат много активи на едно място.

Против: Активите са оскъдни и прецизното обучение на PD е минимално с само 90 часа, 55 часа и малък квартал.

Поради това: ASCD е икономичен в резултат на разпадането на членството. Има добри активи, но те се разпространяват малко или не.

PBS Teacherline

PBS Teacherline предоставя 130 магистърски програми за преподаватели. Наскоро те добавиха своя собствен онлайн квартал, Peer Connection. Програмите и уроци се доставят индивидуално и се купуват отделни лицензи за всеки потребител.

Професионалисти: Разнообразието от програми за следдипломна квалификация, които могат да се получат, е привлекателно за всеки, който трябва да напредва в клас през цялата си професия.

Против: Кварталът просто не е безплатен и преподавателите трябва да плащат за всеки полезен ресурс, който използват като алтернатива за получаване на отворена библиотека. Лицензите правят предлагането на персонализирано обучение за редица преподаватели логистичен проблем.

Задна линия: PBS Teacherline е ефикасен избор, ако преподавателите трябва да изпитват за следващата диплома.

Learner.org

Annenberg Basis създаде Learner.org за предоставяне на безплатни академични активи онлайн. Learner.org има добри предимства за обикновения ученик, но уебсайтът просто не е предназначен за квалифицирано усъвършенстване в района или факултета.

Професионалисти: Всички те са с най-високо качество и всички безплатни.

Недостатъци: Learner.org просто не е приемлив полезен ресурс за лично обучение в резултат на ограничен материал за PD съдържание.

Заключение: Learner.org е мечта на ученик-експерт, но не е академично полезен ресурс за администриране на класната стая или стратегии за обучение.

Подобряване на служителите за преподаватели

Подобрението на служителите за преподаватели (SDE) координира всяко конвенционално и онлайн усъвършенстване на квалифицирани кадри. SDE не представлява квартал за сътрудничество и онлайн програмите са достъпни единствено с лицензи на конкретно лице. Педагозите могат да изберат всяка от 54-те програми, които да закупят и да се съобразят с онлайн.

Професионалисти: Лесно и лесно: всеки инструктор купува и завършва курс.

Минуси: SDE не представя библиотека, квартал или истинска PD платформа.

Долната линия: SDE започна като конвенционална PD фирма и така те дори поддържаха този манекен на своите онлайн начинания.

Моля, радвайте се да докоснете функциите, които може да сме пропуснали, бизнесите, които може да сте виждали или използвали, както и вашите надеждни и уважаващи идеи за това какво работи за вас.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement