Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоПрактически съвети за това как да продавате американски цифрови

Практически съвети за това как да продавате американски цифрови

От известно време наблюдавам отблизо функцията на тази доларова валута, за да усетя накъде отива пазарът. Практиката ми, учител в началното училище ме научи – къде се събуждаш, как да се молиш, как да си миеш зъбите и да приемаш закуската си се промени малко, за да се събудиш, да се молиш и след това да влезеш в мрежата (започвайки с пари за химикали), само за да разбереш кои криптовалутата е червената.

Началото на 2018 г. не беше вълнуващо за алкойни и повтарящи се артикули. Изпълнението им беше парализирано от здравия разум на банките, че крипто балонът е на път да експлодира. Както и да е, ентусиазираните последователи на криптовалутите все още се „държат“ и честно казано, те са страхотна реколта.

Наскоро биткойн върна около пет хиляди долара; Bitcoin Cash се доближи до $500, докато Ethereum намери спокойствие на $300. Почти всяка стотинка удари – с изключение на новодошлите, които все още бяха в настроение за забавление. Към момента на писането на тази статия Биткойн се връща на пистата и се търгува на 8900 долара. Много други криптовалути се удвоиха след покачването и пазарната капитализация е на 400 милиарда долара от последните 250 милиона долара.

Ако бавно се загрявате за криптовалути и се стремите да бъдете успешен търговец, съветите по-долу ще ви помогнат да се измъкнете.

Съветите работят за това как да продавате за долар

• Започнете с малко

Вече чухте, че дигиталните цени се покачват. Може също да сте получили новини, че тази тенденция на катерене може да не продължи дълго. Някои злодеи, много уважавани банкери и икономисти често продължават да ги наричат ​​схеми за бързо обогатяване без солидна основа.

Истории като тези могат да ви накарат да инвестирате бързо и да губите пари разумно. Малък анализ на пазарните тенденции и разумна инвестиция в инвестиране в него могат да ви гарантират добра възвръщаемост. Каквото и да правите, не влагайте всичките си трудно спечелени пари в тези неща.

• Разберете как да използвате

Наскоро видях мой приятел да публикува емисия във Facebook за един от приятелите си, който след това продължи да търгува на борсата, която имаше, със съвети как да отиде. Това е опасен ход. Винаги проверявайте сайта, който обмисляте да използвате, преди да се регистрирате или поне преди да започнете да продавате. Ако предоставят фиктивна сметка за игра, възползвайте се от възможността да научите как изглежда таблото.

• Не насилвайте продажбите

В рекламата има над 14 000 долара, но е невъзможно да се справим с всичко това. Разпределянето на вашето портфолио до по-голям брой christpto, отколкото можете да се справите, ефективно намалява печалбата ви. Просто изберете няколко, прочетете повече за тях и как можете да получите техните търговски марки.

• Запази спокойствие

Цифровата валута се колебае. Това са и четирите и бонусите. Като търговец трябва да разберете, че дивите колебания на цените са неизбежни. Несигурността кога да пътувате прави човек неактивен търговец. Оставете твърдите данни и други методи за търсене, за да сте сигурни, че правите бизнес.

Успешните търговци са тези в различни онлайн форуми, където се обсъждат дискусии за криптовалути относно пазарните тенденции и индикатори. Разбира се, вашата информация може да е достатъчна, но трябва да разчитате на други доставчици за съответните данни.

• логическо разграничение

Почти всички ви молят да разширите портфолиото си, но никой не ви напомня да се занимавате с реални пари и реални разходи. Има няколко изненади, с които можете да се справите бързо в долари, но най-добрите крипто решения са тези, които решават съществуващите проблеми. Парите с реални разходи обикновено са по-малко гъвкави.

Не се разделяйте твърде бързо или твърде късно. И преди да предприемете стъпката да закупите какъвто и да е крипто-актив, уверете се, че знаете тяхната пазарна капитализация, промяна в цената и ежедневни обеми на търговия. Поддържането на здравословно портфолио е начинът да извлечете най-големите ползи от тези дигитални продукти.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement