Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоПодготовка за криптовалутата Country: China Edition

Подготовка за криптовалутата Country: China Edition

Пазарът е поразен като воин, но комбинациите са се отразили на много производители на криптовалути. Пазарният спад в производителността през 2018 г. бледнее в сравнение със звездните хилядопроцентни приходи през 2017 г.

Какво стана?

От 2013 г. китайското правителство предприе стъпки за преструктуриране на долара, но нищо в сравнение с натиска през 2017 г. (Вижте тази статия за по-пълен преглед на официалното съобщение, направено от китайското правителство)

2017 беше бананова година за пазара на криптовалути с каквито и очаквания и растеж да сте постигнали. Изключителната ценова нестабилност принуди Централната банка да предприеме редица мерки, включително забрана за първоначални лихвени плащания (ICO) и прекъсване на вътрешните борси на криптовалути. Наскоро миннодобивните фабрики в Китай бяха принудени да бъдат затворени, което превишава много потребление на електроенергия. Много реформи и фабрики са мигрирали в чужбина, за да защитят правилата, но остават достъпни за китайските търговци. Въпреки това те все още се борят да избягат от ефекта на китайския дракон.

В неотдавнашна серия от ръководени от правителството усилия да се опита да ограничи и забрани търговията с криптовалути сред китайските търговци, Китай добави „Орлово око“, за да изследва чуждестранни борси за криптовалути. Смята се, че компаниите и банковите сметки оперират външни крипто борси и свързаните с тях събития предприемат стъпки от стабилизиране на лимитите за теглене до замразяване на сметки. Сред китайската общност циркулираха и слухове за крайния натиск върху чуждестранни платформи, които позволяват търговия между китайски търговци.

„Що се отнася до факта, че ще има повече правила, ще трябва да изчакаме заповеди от властите. Интервюта на ръководителя на китайската агенция за надзор на сигурността на обществената информация към Министерството на обществената сигурност, 28 февруари

ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО!?

Представете си, че вашето дете инвестира парите си в дигитален продукт (в този случай криптовалута), за който няма начин да потвърди, че е истина и неговата стойност. Той или тя може да направи добро състояние и да удари богатия или да загуби всичко, когато крипто-балонът се спука. Сега нараснете това до милиони китайски жители и говорим за милиарди китайски юана.

Този пазар е пълен с измамни и безсмислени ICO. (Сигурен съм, че сте чували истории за хора, изпращащи пари на необичайни адреси с обещание да увеличат парите си и ICO, което е абсурдно). Повечето инвеститори в неравностойно положение са финансово жизнеспособни и може да очакват малко повече за технологията и технологията зад тях. Стойността на повечето цифрови се извлича от пазарни оценки. По време на крипто-бума през 2017 г., участвайте в ICO с всеки реномиран съветник на борда, екип, който гарантира добър реклам и вие сте гарантирани 3 пъти повече парите си.

Липсата на разбиране на фирмата и технологията зад нея, съчетано с възхода на ICO, е рисков подход. Членовете на централната банка съобщават, че поне 90% от ICO са фалшиви, ако включват незаконно набиране на средства. Според мен китайското правителство иска да гарантира, че криптовалутата остава „контролирана“ и не е твърде голяма, за да се провали в китайската общност. Китай предприема подходящи стъпки към по-сигурна и по-контролирана икономика на долара, въпреки че е агресивна и противоречива. Всъщност това може да е най-добрата стъпка, която светът е предприел от десетилетия.

Китай ще излезе с окончателно изявление и ще направи валутата на долара незаконна. Категорично не съм съгласен, защото е абсурдно да се прави така. Понастоящем на финансовите институции е забранено да боравят с каквато и да е криптовалута, докато на физически лица е разрешено, но им е забранено да извършват каквито и да било търговски транзакции.

Световна борса за криптовалути?

На годишната среща на „двете партии“ (наречени, защото двете големи партии – Националният народен конгрес (NPC) и Националният комитет на Китайската народна политическа консултативна конференция (CPCC) участват във форум, проведен през първата седмица март, лидери.

Wang Pengjie, член на NPCC, влезе в перспективата за световна платформа за цифрова търговия, както и да стартира образователни проекти за блокчейн и криптовалута в Китай. По този начин дефинираната платформа ще изисква надежден акаунт, за да позволи търговия.

С приемането на съвместни предприятия между Народната банка на Китай (PBoC) и Китайската комисия за регулиране на ценните книжа (CSRC), регулаторните и оперативните валутни борси могат да служат като законен начин за компаниите да получат средства (чрез ICO), а брокерите да държат своите цифрови активи и печелете пари. на благодарност „Части от демонстрацията на Pangjie на две срещи.

Маршът е насочен към Blockchain Nation

Правителствата и централните банки по света се борят да увеличат нарастващата популярност на християните; но едно е сигурно, всички те приеха блокчейна.

Въпреки срива на криптовалутата, блокчейнът набира популярност и приема в различни региони. Китайското правителство подкрепя блокчейн инициативи и приема технология. Всъщност Народната банка на Китай (PBoC) работи върху цифровата валута и работи с измама с някои от банките в страната. Все още не е установено дали цифровата валута ще бъде преконфигурирана и ще предлага криптовалути като анонимност и стабилност. Няма да е изненадващо, ако се окаже, че е цифров китайски юан, като се има предвид, че анонимността е последното нещо, което Китай иска в своята страна. Така, създадена като заместител на китайския китайски юан, цифровата валута ще бъде предмет на съществуващите закони и разпоредби.

Управителят на Народната банка на Китай Джоу Сяочуан. Куаяка: CNBC

„Много долари отбелязаха експлозивен растеж, който може да причини сериозни щети на търговците на дребно и търговците на дребно. Ние не искаме (криптовалути) устройства, които се възползват от въображаемата възможност, която дава на хората фалшиво усещане за сигурност през нощта” Цитати от интервюто на Джоу Сяочуан в петък, 9 март.

На пресконференция в петък, 9 март, управителят на Народната банка на Китай Джоу Сяочуан разкритикува проекти за криптовалути, които изостриха крипто-бума, за да се правят пари чрез спекулации на петролния пазар. Той също така отбеляза, че развитието на дигиталните финанси е „неизбежно“

На регионално ниво много китайски градове вече управляват блокчейн програми за насърчаване на растежа в своя регион. Хангжу, известен като столицата на Alibaba, обяви блокчейн технологията, за да се превърне в една от най-добрите марки в града през 2018 г. градски финансови услуги.

Местни банки като Tencent и Alibaba също са създали партньорства с блокчейн компании, ако стартират проекти сами. Блокчейн компании като VeChain също поддържат обширни партньорства с китайски компании, за да се развиват открито в Китай.

Всички индикации сочат, че Китай работи за блокчейн страна. Китай винаги е имал отворен ум към бързи технологии като мобилни плащания и изкуствен интелект. Отсега нататък е сигурно, че Китай ще бъде първият свят с активиран блокчейн. Ще видим ли китайското правителство да отстъпи назад и да остави гражданите си да продават отново? Вероятно, ако пазарът е голям и нестабилен, но не през 2018 г.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement