Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и крипто„Официални“ тенденции в блокчейн 2019 –

„Официални“ тенденции в блокчейн 2019 –

Резюмето предоставя преглед на предстоящия официален блокчейн регламент. Публично публикуваните съобщения може да изглеждат невинни или неразумни, но правната защита е стъпка към по-добър контрол от подобряването на най-съвременните технологии. Дори лудо, първоначалното изследване на поговорките подсказва какво би могло да бъде дадено щедро като противоречиво мнение.

„Китай е готов да пусне официални патенти за блокчейн технологията през следващата година, като един служител каза на Xinhua, че ще“ дадат на индустрията друга насока“ за технологиите.

Ли Минг, директор на Службата за изследване на блокчейн към Министерството на индустрията и информационните технологии (MIIT), каза за Economic Information Daily на Xinhua, че работата по създаването на измервания вече е започнала. Ли обаче даде да се разбере, че макар мерките да предоставят насоки за разработчиците на блокчейн, властите не очакват законовите поръчки да „ускорят развитието“ на индустрията. Въпреки усилията за намаляване на финансовите рискове, свързани с криптовалутата и финансовата криза, китайското правителство се стреми да покаже подкрепата си за развитието на блокчейн. Китай беше най-големият притежател на блокчейн патент в света през 2017 г., докато миналия септември беше открит сайт за изследване на блокчейн от Китайската академия за информационни и комуникационни технологии, изследователско съоръжение към MiIT.

Последните действия на Blockchain Research Office предоставят препоръки за използване на блокчейн в индустрията, информационната сигурност и етиката, според Ли. Въпреки че има вълнуваща възможност около блокчейн, технологията остава в начална фаза. Без ясни регулации проблемите със сигурността са причинили около 2,9 милиарда долара загуба в световен мащаб между 2011 и 2018 г., според Baimaohui Security Research Center, експерт по сигурността, работещ с Alibaba и Huawei.

Само преди две години той видя загуба на 1,9 милиарда щатски долара поради проблеми със сигурността на блокчейн, според Baimaohui. Не само че водещите китайски технологични фирми и банки кандидатстват за патенти на блокчейн и проучват как технологията може да подобрят услугите и да повиши общественото доверие във веригите за доставки, Министерството на обществената сигурност на Китай също проучва как да използва технологията по отношение на сигурността на данните. По-рано тази седмица данни от Службата за интелектуална собственост на Китай показаха, че заявката за патент е била обработена от Министерството на обществената сигурност за блокчейн система, която ще осигурява и публично предоставя непроменени данни за тази година. Такава система може да се използва и разпространява от полицията по целия свят, което позволява по-бързото споделяне на данни между различни организации. (CGTN)”

Първо да не забравяме разделението на избраните правомощия според централните служби. Одобрената работа в областта е в съответствие с предписаните местни разпоредби. Например, глобална верига за бързо хранене може в някои европейски страни да продава алкохолни напитки на гишето, докато един търговец на дребно няма право да прави това в Северна Америка. Тези разлики са възможни поради използването на местната услуга. Да има правила за „възрастни“, регулиращи възможностите и използването на публичната администрация в държавата или по същия закон. Може и да не е така. Беше избрано.

Второ, беше изчислено от Службата за отчетност на американското правителство (GAO), че финансовата криза от 2008 г. струва 12,8 трилиона долара. Това допълнително оставя следващия цикъл, безработица и сериозни последици за вредните последици, поставени от милиони.

В резултат на финансовата криза през 2008 г. бяха ефектите от престоя, сигурността (двойно занятие и лишаване от свобода), продажбата на първични фондове и повишаването на данъка на Федералния резерв върху кредитополучателите на ипотечни кредити. Накратко, действията на правителствата, банките и финансовата индустрия.

С изключение на един набор от събития загубата от по-малко от $300 е с над седем години по-млада. Въпреки политиката, управленските технологии осигуряват силата на свободната воля за индивида. Личните загуби са причинени от вземането на лоши решения, като инвестиране в ICO в него. Отново това е участието на съзнанието, в което всеки може просто да инвестира или да спечели фиксирана сума, която е в неговия контрол и скорост. Сравнете тази спринцовка с оценките, получени от правителства и корпорации.

Интегрирането на най-съвременните технологии в едно оперативно ръководство на регионалното правителство може да се окаже нещо различно от мултидисциплинарен подход. Използва се от хора, които могат да бъдат заедно без едно правителство, в същото време трябва да се придобият еднакво технически умения.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement