Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеОнлайн обучение – Трябва ли да отидете отново в колеж?

Онлайн обучение – Трябва ли да отидете отново в колеж?

В нашия бързо променящ се международен свят стотици хиляди учени в момента приемат онлайн (дистанционно обучение) програми на етап колеж. Недържавните и държавни университети в САЩ и в чужбина предоставят приложения за сертификати, бакалавърска, магистърска и докторска степен на възрастни студенти през мрежата. От Ivy League до групови училища, нарастващото разнообразие от студенти могат да посещават курсовете си от жилище, работа или пътуване с автобус и да се подготвят. Възрастните студенти обикновено се грижат за доста задачи, заедно с родителството, кариерата и грижите за по-големите татко и майка. Досега колежът на любопитството би могъл да бъде географски недостъпен. Понастоящем работник, намиращ се в САЩ, може да се запише в курсове, преподавани в половината свят. Нетрадиционните зони отвън на допълнителните конвенционални лекционни зали представляват подходящи алтернативи за конкретния човек да продължи обучението си.

Възрастните студенти съставляват най-важната демографска група на висшите училища в САЩ. Предимствата на приложенията за онлайн уроци за тази група учени са:

За замяна на текущите единици за способности

Да бъдат преподавани на нови познания

o За да спечелите ниво на бакалавърска или магистърска степен

o Постигане на образователни нужди за настояща работа или повишение

Да променя професията

o Необходими сертифициране на монтаж или лицензиране

Частно и несветско развитие и подобряване

Успехът в уроци за дистанционно обучение, а не за неохотните, изисква прекомерна степен на издръжливост, самодисциплина и мотивация. кандидатът трябва да е компютърно грамотен, да има гъвкавостта да учи огромни количества плат в краткосрочни рамки, да има добър опит в писането и комуникацията, да има прекомерни очаквания за добри оценки, да желае да мисли критично и да има отделени минимум 15 часа всяка седмица на курс (бъдете готови да поръчате допълнително, ако желаете).
Мрежата и World Broad Net представят основната експертна платформа за дистанционно обучение. Технологичната и оперативна инфраструктура на колежа (заедно с {хардуер}, софтуерна програма и предаване) представляват допълнителни крайъгълни камъни към експертната платформа, необходима за провеждане на програми за дистанционно обучение. Предоставянето на образователни материали може да се извършва в много кодеци. Допълнителни конвенционални места са кореспондентски програми, филми, аудиокасети, CD-ROM и предавания по телевизия и радио. Модните кодеци обхващат синхронни и/или асинхронни канали за доставка на учебно съдържание. Едновременното снабдяване се отнася до взаимодействие в реално време между учител и учен, т.е. двупосочни видеоконференции, бели дъски, чат стаи, софтуерна програма за телефония (напр. Skype) и звена за клетъчни експертизи. Асинхронното взаимодействие не съдържа комуникация в реално време. Като алтернатива, взаимодействието между обучаващия и студента се осъществява с помощта на електронна поща, DVD дискове и конвенционални кодеци за презентация с инструкции.

Като учен ще имате настолен или преносим компютър, доставчик на уеб услуги, мобилен телефон, софтуерна програма (т.е. процесор на фрази, парична електронна таблица, календар и енергийно ниво), резервно дисково устройство за съхранение (нищо не може да изпусне вашето коронарно сърце) по-рано, отколкото да напусне работа), слушалки с микрофон за цифрови дискусии на екипажа и конвенционалният факултет осигурява. Незадължителната експертиза може да включва надстройки на спомени, скенери, цифрови скенери и факс машини.

Десет предложения за печеливш онлайн ученик:

Имайте кредитен рейтинг или дебитна карта, с която можете да получавате електронни книги и различни необходими учебни материали.

o В случай, че необходимият учебник свърши, поддържайте инвентар на няколко продавачи на книги. Винаги е добро предложение да получите инвентаризация на необходимите учебници в течение на периода и да направите предварителна заявка за следващия семестър.

o Бъдете свободни да поискате помощ, ако желаете. Не мога да подчертая достатъчно значението на това да говорите нагло заедно с вашия професор или преподавател за учебни материали, които бихте могли да не възприемате. Приложенията за онлайн уроци са склонни да маневрират бързо и материалът от курсовото съдържание, който не възприемате, може да предизвика проблеми на финала на магистралата, което води до разочарование и вероятно намаляване на оценките.

o Потърсете инструктор. Ако има области, за които разбирате, че се нуждаят от укрепване, имайте на разположение инструктор, дори по-рано от началото на урока. Освен това, количеството мобилен телефон на компютърен специалист трябва да бъде във вашия rolodex.

o Администрирането на времето вероятно ще бъде от съществено значение. Наемете планер. Научете учебната си програма толкова бързо, колкото е подготвена, и планирайте съответно.

o Изпълнявайте задачите си като цифров член на екипажа. Вашият принос директно ще има ефект върху резултата на екипажа.

Влак. Продължителната работа на компютъра може да причини натиск във врата, рамото, ръката и отново мускулните тъкани, за да не сочат пръстите си. Не забравяйте периодично да се разтягате и тонизирате.

o Яжте питателна диета. Имайте под ръка полезни рецепти. Хидратирайте. Пазете се от закуски с калорични ястия и яжте редица зеленчуци и плодове като алтернатива. Пазете от бяло брашно и изберете зърна с високо съдържание на фибри.

o Вижте Вашия лекар. Здравата физика подхранва здравословните мисли.

Свържете се с вашия съветник за обучение, за да сте сигурни, че отговаряте на нуждите, за да завършите дипломата си.

През есента на 2006 г. 3,5 милиона студенти, представляващи 20% от всички по-големи студенти в САЩ, преминаха минимум един онлайн курс (2007. Консорциум Sloan). Предвижда се, че признаването на дистанционното обучение в жилище и в чужбина ще продължи да се разширява. Вероятно най-широко предоставяните онлайн приложения за обучение са Enterprise, Pc Science and Engineering, Training, Engineering, Library Science, Nursing и Public Wellness. Изберете квартално училище, обществено заведение, лично заведение или колеж на Ivy League и се възползвайте от експертния опит в обучението.

© 2007-2008 Жана Фой-Стенли

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement