Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеОнлайн обучение – Идеи за успех на коучинг уебинар

Онлайн обучение – Идеи за успех на коучинг уебинар

За тези, които приемат, че коучингът лице в лице е един от най-простите начини за коуч, приемете още веднъж. Новият анализ показва, {че} смесената стратегия дава резултати с 35-69% по-високи от сглобяването лице в лице самостоятелно.

Какво е комбинирана стратегия? Това е смесица от режими на доставка, смесени в един ред, за да се постигне перфектният резултат. Например, един смесен курс вероятно ще включва един цял ден лично, след което няколко едночасови уебинари, дадени последователно в продължение на няколко седмици. Друг пример може да включва DVD, присъстващ във вашето лично темпо, възприет от три двучасови уебинара, приети от сесия за преподаване един на един.

Хибридната стратегия осигурява по-добра стойност в офиса, отколкото влиянието й върху резултатите. Освен това това е жизненоважна част от намаляването на необходимостта от пътуване за обучение. Времето, прекарано в коучинг класове, е време далеч от работа, така че много работодатели са по-доволни от настолни тренировки, които отнемат само час или два. Освен това корпорациите по целия свят отчаяно искат да се отърват от пътуването, климата в целия град или половината свят. Така че, когато вашето предприятие предоставя част или цялото си обучение онлайн, може да имате агресивна полза, която бизнесите, които наемат, ще си струват.

Така че, ако вашето предприятие предоставя коучинг компании, от жизненоважно значение е да разгледате наскоро начина за преструктуриране на вашите избори за коучинг, за да имат значително по-голямо влияние. В случай, че планирате да провеждате онлайн обучение чрез онлайн конференции, по-долу са изброени някои компоненти за успех, които могат да ви помогнат.

  • Поддържайте своята онлайн учебна сесия бързо. За академични уебинари ограничете всяка сесия до 1 до 2 часа. Един час е най-добрият, но два часа работят, когато коучингът е достатъчно интерактивен.
  • Информирайте учените не водене на бележки, като алтернатива да се забавлявате заедно с образователния опит. Обещайте на членовете на вашите ученици работен лист в края на сесията, който улавя всички бележки на слайдовете. В случай, че вашите слайдове са собствени, не е необходимо да им предоставяте реплика. Като алтернатива, представете брошура с висока стойност, в която подробно се описват важните фактори, списъци и действия, необходими на вашите членове, за да успеят. В уеб-базирана учебна атмосфера, краткото и центрирано PDF твърдение е най-доброто от продължително и пълно ръководство.
  • Проектирайте своя академичен уебинар за стабилна, свързана и стабилна ангажираност. Най-трудният целеви пазар на тази планета са тези, които се присъединяват от работния плот. Хората са секунди на многозадачност във всеки един момент. Единственият подход за задържане на хората от многозадачност е да се създаде (1) материал със съдържание с изключително висока стойност, (2) доставян бързо, (3) комбиниран материал със съдържание. стабилно взаимодействие, което осигурява стойност на образователния опит в междинния период. Когато онлайн инструкторите не могат да видят невербалните сигнали на студентите, те трябва да са много по-осъзнати за създаване на висококачествено взаимодействие през цялата сесия.
  • Накарайте студентите да се срещнат от настолни компютри на конкретни хора като алтернатива на конгресна зала. За да постигнете най-добрия етап на ангажираност, най-добре е всеки ученик да се присъедини поотделно към сесията за онлайн обучение в мрежата за конференции. Това позволява на всеки ученик лесно и бързо да участва в анкети, чат дискусии, фалшиви предложения и гласово взаимодействие. Когато студентите се срещат в конгресна зала, споделянето на компютър предотвратява бързото взаимодействие, което иска да привлече вниманието на всички останали. Никой не трябва да има недостатъка да бъде пълноправен и равноправен участник в обучението по местоположение.
  • Проектирайте вашите слайдове за привличане на ума. Вашите студенти не виждат лицето ви. Въпреки това те могат да бъдат много в рамките на слайдовете на PowerPoint, които използвате във вашия коучинг уебинар. Пазете се от обичайните шаблони на Microsoft PowerPoint. Като алтернатива открийте бизнес шаблони, които са по-категорични по темата на вашето обучение. Дръжте далеч от клипове. Като алтернатива, използвайте в търговската мрежа фотографски изкуства и фотографирайте снимки. Пазете се от обичайното форматиране. Като алтернатива разберете начина за създаване и проектиране на слайдове, които привличат вниманието на вашите настолни студенти.
  • Групата преподава онлайн учебни часове по всяко време, когато това е възможно. С експертиза и коучинг един-единствен човек може да се справи с всички елементи на уеб-базирана учебна сесия. Въпреки това е по-добре да се показвате като група в предварителните си коучинг уебинари. Например, докато един конкретен човек дава насоки, противоположният рекламира, води анкети, организира дискусии в чат, наблюдава участието на учениците и иска запитвания за поддържане на взаимодействието.
  • Завършете с мрежестия модел на стоящата пляска. Разбирате това, когато може да имате идеална учебна сесия. Студентите от колежа отчаяно искат да ви уведомят колко много се възползват от експертния опит в обучението с вас. В уеб-базирана учебна атмосфера много инструктори не получават тези предложения. Преди да приключите сесията за изучаване в мрежата, помолете студентите да използват чат, за да ви уведомят какво са открили за прилагане. Насърчете ги да влязат само в няколко. След това минута по-късно ги попитайте какво им харесва най-много в училище. Те ще могат да споделят отзивите си насаме с групата или с вас, както посочите. За тези, които помолят членовете на вашите ученици да споделят публично своите отзиви в чата, всеки ще види десетки конструктивни отзиви и наистина удовлетворяваща интерактивна сесия, засилваща прекомерната стойност на материалите ви със съдържание.
  • Завършете сесията си за онлайн обучение с триминутна онлайн анкета. Повечето платформи за интернет конференции могат да ви помогнат да пуснете учения на интернет сайт, където можете да изследвате стандарти, които представят стойността на вашата онлайн учебна програма или сесия. Ако една организация ви е наела (срещу хора), обобщете знанията за вида на предложенията и ги изпратете на потребителя. Ако студентите са се записали самостоятелно, деактивирайте предложенията и публикувайте информацията във вашия уеб сайт с цитати (всъщност с разрешение).
СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement