Wednesday, September 21, 2022
HomeОнлайн образованиеОнлайн обучение в Университета на Финикс

Онлайн обучение в Университета на Финикс

University of Phoenix Online Фокусирайте се върху груповото обучение

За разлика от някои други училища, University of Phoenix Online се фокусира върху групово обучение. За всички класове груповите задачи могат да достигнат до 20% от общата оценка на ученика. В резултат на това студентите получават повече от това, което търгуват, когато посещават Phoenix Online University (UoP онлайн).

Онлайн обучение за тези, които работят на пълен работен ден

UoP онлайн вярва, че дистанционното обучение не трябва да бъде индивидуално или индивидуално начинание. В опит да помогне на своите ученици да се справят по-добре в кариерата си, UoP online вярва, че студентите му трябва да имат повече практика, работейки ефективно като виртуален екип. В допълнение към подаването на индивидуални кратки отговори и документи, студентите трябва да работят и като част от група, обикновено по график от един курс, където едноседмичната работа се основава на извършената седмица.

Онлайн UoP е насочен към зрели възрастни, които са били на работната сила от поне пет години. По-голямата част от онлайн студентите на UoP са били кариерно ориентирани от доста време. Проектирайки своите онлайн курсове, така че да не изискват срещи в определени часове, UoP онлайн помага на заетите хора да усъвършенстват обучението си. Но не разбирайте погрешно. UoP онлайн не е конфигуриран като други програми за дистанционно обучение, да кажем курс за кореспонденция, където вие задавате свой собствен график. UoP изисква да сте влезли поне четири пъти седмично, за да участвате и трябва да публикувате задачи по седмичен график.

Ефективната работа в екип е неразделна част от успешната кариера. Много интервюта се въртят около „екипния дух“ на индивида. Дори онлайн работата изисква известна степен на сътрудничество. Отношението на UoP към онлайн груповото обучение може да ви обучи повече от това, за което сте се абонирали.

Университетът във Финикс предлага учебни програми в следните области:

o Счетоводство

o Здравни грижи

o Управление

o Човешки услуги

o Бизнес

o Информационни системи

o Консултиране

o Управление

o Наказателно правосъдие

o Маркетинг

o Електронен бизнес

o Кърмене

Образование

o Управление на технологиите

o Финанси

Онлайн курсовете за колеж водят до увеличение на заплатите

Вземете онлайн курсове за колеж, които можете да правите според графика си. Защо да се връщам в училище? Какво ще кажете за повече пари? Проучванията показват, че колкото повече образование има човек, толкова повече ще направи човек в сравнение с колеги, които правят същото, но са по-малко образовани.

Колкото повече образование имате, толкова повече получавате заплащане

Друга причина да обмислите курсове за дистанционно обучение е, че те могат да ви помогнат да промените кариерата. Ако сте уморени от настоящата си работа и искате друга кариера, спрете да мечтаете и започнете да работите върху целите си. Признавайки необходимостта от приемане на „нетрадиционни“ студенти, все повече колежи създават онлайн курсове, за да помогнат при обучението на студентите чрез онлайн кампуси. Не спират дори с уроците. Много колежи предлагат пълни образователни програми, които можете да получите изцяло онлайн.

Когато мислите в коя онлайн програма да се запишете, обърнете внимание на следните фактори:

o Разходи

Акредитация. Например, единственият щат, който ще ви позволи да седнете в бара, ако получите диплома по право онлайн, е Калифорния.

o Програмни изисквания. Какви курсове трябва да вземете, за да завършите? Колко курса можете да осребрите или да получите кредит за курсове, които сте преминали другаде?

o Инструменти за дистанционно обучение. Какво използва училището за своята виртуална класна стая? Не всички училища използват едни и същи онлайн инструменти.

o Какъв вид финансова помощ имате на разположение?

Онлайн програмите непрекъснато се подобряват, така че ако сте ги преглеждали от няколко години, трябва да разберете какво са направили учителите междувременно.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement