Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеОнлайн курс за обучение за сертифициране по дигитален маркетинг – Сертифицирайте се...

Онлайн курс за обучение за сертифициране по дигитален маркетинг – Сертифицирайте се от Google

Знаете ли, че може да получите лиценз от Google? Google предлага разнообразие от дигитални рекламни и маркетингови програми за обучение, някои от които са напълно безплатни, за да ви помогне да подобрите своя опит в рекламата! Програмите за дигитална реклама и маркетинг не само помагат на тези, които работят в рамките на дисциплината, но са изключително полезни за предприемачи, които се опитват да предприемат действия в тази забързана корпоративна среда. В конкретните корпоративни обстоятелства в този момент е важно да имате работеща информация за всеки аспект на предприятието, а дигиталната реклама и маркетинг бяха тема, която почти не беше разглеждана, въпреки че програмите за множество различни точки бяха широко достъпни.

Въпреки това Google помага на хиляди и хиляди съмишленици по целия свят да постигнат любопитство по въпроса, като предлага тези безплатни програми. В днешния ден говорихме за основните 5 програми, към които ще можете да се присъедините с Google!

Курс по основи на AdWords

Проучете основните и междинните точки на AdWords и интернет рекламата. Курсът обхваща методи за организиране на AdWords, методи за управление на маркетингова кампания и също така ви учи на методи за измерване и оптимизиране на вашата маркетингова кампания в AdWords. След като прегледате материалите за преглед, ще можете да преминете оценката и да получите сертификати от Google. Анализът се състои от 65 въпроса, които трябва да бъдат изпълнени в рамките на час и половина. За да спечелите сертификата, трябва да имате рейтинг над 80%. Ако не направите по-ниско основното време, ще можете да прегледате отново.

Онлайн Squared

Тази програма е 5-месечен коучинг курс, 6 часа седмично. Squared On-line е курс по управление на дигиталната реклама и маркетинг, създаден от Google в партньорство с Факултета за обучение по жилища. Можете да бъдете напътствани от търговски специалисти, а курсът следва уникален, разумен метод за коучинг. Това може да бъде добър курс за всеки, който иска да подобри своя опит в дигиталната реклама и маркетинговия коучинг. Курсът се фокусира върху оценката на връзката между цифровите подобрения и промяната на навиците на клиентите и говоренето как тази връзка ще се развие рано или късно. Ще научите как една компания може да изгради ефективен дигитален актив, който се фокусира върху ангажираността на клиентите и организационните цели, и ще използвате знания от широк спектър от източници, за да генерира прозрения и да прави стратегически комплименти, сред различни ключови експертни познания.

Сертификати за популяризиране на шоуто в AdWords

Този онлайн курс ви учи да създавате, управлявате и оптимизирате кампании на Show Community. Освен това може да ви помогне да се възползвате от предимствата на Google Show Community с настройките на кампанията Show Marketing. Независимо от това, необходимото условие за преминаване на този курс е да завършите курса по основи на AdWords, който обхваща основите. Можете да направите оценка, за да спечелите сертификата. Това е въвеждащ курс и тъканта е през цялото време онлайн, така че ще можете да отделите време за преглед и оценка, както желаете.

Google Analytics Квалификация на конкретно лице

Този курс на Google обхваща основни и превъзходни идеи за Анализ, заедно с планиране, правила за оценка, внедряване, асортимент от знания, структуриране, администриране, трансформация, приписване, истории, показатели и измерения. След като прегледате предоставения плат, можете да направите това в лично време и е безплатно, ще можете да влезете в оценката на Google Анализ от 70 въпроса, пълни в рамките на 90-минутен интервал. Ще искате рейтинг от 80% и повече, за да спечелите сертификата за този курс.

Google Digital Unlocked

В партньорство с Индийския факултет по предприемачество и FICCI в Хайдерабад, материалът за съдържание, подреден в рамките на курса, ще представлява основа за основните цифрови способности. Курсът започва отдолу нагоре с Въведение в цифровите медии и разбиране. Ще се научите да планирате онлайн методи, да изучавате нови разработки в дигиталния свят, да изграждате уеб-базирано присъствие, да ви виждат от реклами, да работите с Анализ и много повече. Това може да бъде пълен курс и ще прекарате времето си в преглед на тъканта. Има малки оценки за всеки въпрос, след като ги преминете, ще можете да преминете към следния въпрос и да завършите курса, за да получите вашите сертификати.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement