Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоНещо повече, има срам, тъй като в този случай Dash Further, споменава...

Нещо повече, има срам, тъй като в този случай Dash Further, споменава той, криптовалутата BitCoin

Криптовалутите сега са на мода.

Навсякъде, впечатляващо, когато видите заглавия на хиляди процента печалба „пари“ като биткойн. Какво предимство е това? Когато винаги сте използвали BitCoin?

Защото сега има практическа реалност за първи път да подготвим пространство. Въпреки това, има много други монети, тъй като се появяват жизнеспособни кандидати да наследят криптовалута BitCoin № 1.

Има много за тънкостите, които криптовалутите разбират повече за тази статия, е обяснение, но знанието как да намерите инвестиционната възможност зад тях.

Проучване на биткойн?

Важно е да се знае, че концепцията за „добив“. Именно от криптовалутите. Ето защо създаде новия биткойн.

Казано по-просто, „миньорът“ с помощта на специален софтуер решава математически проблем, всички възнаградени с нов биткойн като резултат. Трябва сега, когато въпросът се съхранява в блокчейна и не сме знаели, биткойн публично, те се четат.

Повече биткойни се четат, отнемащото време копаене на CNN може да бъде по-малко полезно. Така че, дори ако те се четат в почти 80% от биткойните, които вече са способни да станат, на дължина, и това е само този в добивания 2140.

Сега, когато познаваме всички мъже, биткойн видя огромно рали тази година. Всъщност това е до около 1,200% годишно и мисля, че има много хора на балона.

Общата стойност от 150 долара за циркулация на биткойн сега е милиарда. Ако бяха, BitCoin беше, той беше в топ 50 на най-големите в Съединените американски щати.

Вярвам, че друга криптовалута BitCoin е много повече, защото това е първият път, когато счупи единия филм. Освен това е важно. Поне това дава на разработчиците още нещо за подобряване.

Хубавото е, че ако мислите, че сте пропуснали лодката, когато е биткойн, има много други криптовалути. Разбира се, има измами, но те имат реален потенциал.

Вярно е, че един от тези, които вярват в мен, използва практическия Dash.

Dash Digital Cash

Първата игра, по отношение на удобството Dash отпред. Сега транзакциите с биткойн се извършват средно за около 10 минути до един час. Криптовалутата се прехвърля първо към пътуването (едно вътре в другото), което се представя много изгодно, когато става въпрос за закупуване на неща онлайн магазин.

Една от най-привлекателните характеристики на Dash, красивите части от това, което е било спасено от 10% монети, са дадени на Dash Dao (децентрализирана автономна организация). Очевидно съкровищницата на DAO Dash. При текущата цена от $600, която би позволила монетата, това са $4 милиона не може да бъде през последния месец.

Той е тъжен за тези неща, да знае, че има друг вид пари, резултат от постоянно финансиране. С тези пари Dash DAO може да се развива във форума, валута на търговците.

По същия начин всеки може да представи идея за проекта за повишаване на стойността на Dash. След това, когато гласувахме, от Dash хиляди от проекта са разработчиците. Пример би бил жизнеспособен начин, по който те да не убиват в името на компрометиране на иск от името на партньорството с добрите магазини.

Но от тези неща, които Той ви е предоставил, помолете разработчиците за услугата.

Това създава кръгов ефект, което означава, че цената на валутата е по-добра, тъй като тя се финансира и предлага на пазара, след което прави повече пари DAO вече няма да може да продава и Dash.

Тире за най-важното Алисън Краус

Досега Dash може да бъде в тялото от 100 до 300 магазина и уебсайтове за закупуване на стоки или услуги. Тъй като обаче пробивът не дойде от индустрията на марихуаната.

Сега банките разрешиха марихуаната за грабеж; който трябва да бъде направен в брой. Доставчиците на стоки, пари, нито масата и се поклониха.

Това е не само да се намали рискът от ограбване на двамата страх, но те трябва да плащат в брой за съхранение и прехвърляне на тези общества. Това се натрупва бързо.

Dash да бъде страхотно изживяване, за да можете да тези доставчици. Това е цената за половин Dash.

Добрата новина е, че вече започна да напредва. През април Dash си партнира със система за дигитално плащане, наречена Alt Thirty-Six, която има партньорства с някои водещи компании за управление на софтуера в страната.

Тези софтуерни компании за проследяване на транзакции сто диспансери и услуги за доставка. Това означава, че начинът, по който бяха стоте потребители на Dash, е да се използва текущ стандарт на търговците.

Dash с обществеността чрез плащането на Alt Thirty Six на 11 октомври той отиде на цена от 118%. Това е само месец и половина.

първо,

И от пазарната капитализация от 4,8 милиарда долара 156 милиарда долара в сравнение с тази на BitCoin, вярвам, че има много място за изкачване на напредъка на Dash.

Dash Марихуаната в индустрията, за да започне, но тя е голяма. През 2016 г. правилните продажби от 7 милиарда долара. Друг се оценява на 46 милиарда долара, продадени на черния пазар.

И когато, за техните пастори и правото да се отвори, може да се случи в няколко града на марихуана, легална, тоест, броят на очакваните $ 23 милиарда до $ 50 милиарда през 2021 и 2026 година от.

Отново, това е само началото на Dash. Уникалната характеристика на транзакцията го прави жизнеспособна алтернатива на парите в брой, като го дава на ръба, както при другите криптовалути BitCoin.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement