Wednesday, September 21, 2022
HomeМаркетинг и рекламаНа фигурата как вашата Facebook онлайн рекламна кампания

На фигурата как вашата Facebook онлайн рекламна кампания

Facebook. Що се отнася до всички готини деца, които правят. Ти си?

За рекламодателите е трудно да пропуснат пазара. Така, по едно време, много на едно място преди. Това е много като да го видите как сбъдва мечтата си за вас. Има това, което беше суха, лъскава външност, която сякаш ни казва. Ние имаме номер.

Цифрите са важни в маркетинговата кампания. Защо не сте в състояние да администрирате правителството, не измервайте. Но тъй като броят им, с някои от тях са в света, Фейсбук ги е забъркал. Защото този свеж потребител с диаметър Хънтърсвил. Платформата, че те могат да съберат всички числа А, беше с тези, които не са удобни с копитото.

Числа и диаметър. Демографските данни за рекламодателите на техните потенциални клиенти кои са те или къде. Милиони и милиони потребители да регистрират личните си данни за социалната ситуация, внезапно, преди всичко да стане от тях, винаги е било много по-лесно, отколкото е било разследването за демографските.

Аз съм убеден или изобщо не от същата платформа, че не сте, и ще бъде чудесна възможност да даде своето мнение обратно. Той трябва да може, от един месец на мястото на ‘не, обаче, да го премахнете e’, така че ‘всеки един, те доказаха и ако помните? “.

Задвижва онлайн рекламна програма. Правим това, което всички разбираме, и го довеждаме до нас, че всички тези неща сме дошли да го приемем. Толкова много, че едва ли може да осъзнае, че може.

Ето един бърз мисловен експеримент. Проверихте ли имейла си тази сутрин? Проверявам ли го всеки ден? Това е доста често срещана практика. Таблетките са около вас, виждате ли, че думата? Всички знаем, че сте там. И има красиви цветове за създаване на заглавия с удебелен текст. Почти винаги има… просто лъжи в периферията на зрението.

Сега помни само едно нещо? Той също така помни продажба?

Предполагам, че вероятно не съществува.

Онлайн рекламата е сумата от импулса на продажбите. Който го схваща на първо място, почти на същото място, когато очите на цветовете, просто щракнете върху, че може да бъде. Но истината е, че няма самонадеяност да е толкова голяма, че чистата диама ак дуи.

Facebook се опитва да предостави най-новото в линията на дъските, публикувайки възможност за получаване на таргетирана реклама. Не е ли толкова мило от тяхна страна? Ние, ние ще използваме лични данни, за да доставяме насочена реклама, бих искал да разберете това, ние имаме, доколкото вие? Или наистина ще царуваш, както ни беше дадено, каквито имаше, предлага той. О информация и продажба на други хора възможност за участие.

Ние сме се отказали мощност Искаме рекламите да се виждат.

Престой. ние реклами аз виждаш ли?

Лицето представлява данните за правото да реши какво, от волята и не?

Нека си го кажем. Никой не иска дъската. Той пусна реклама, рекламираща платформата, така че всичко полезно за потребителска база да я заблуди. И в резултат на реакцията до този момент, Facebook промени нещо относно собствените си решения и склонни да го улесни или програмира.

По този начин, от поклонението на този ден срещу Не е ли редовно на онлайн реклама ефективно в социалната среда? Намаляване на зависимостта на най-големите атаки прави? Дали потребителите на социални помощи имат предвид, че рекламата не е сайтове със съдържание, за да се регистрират при тях?

Проучванията показват, че обикновеният потребител клони към тази последна от волевите тенденции по свой избор. Процентите на кликвания на показвания на страница във Facebook (и други социални области) са изключително ниски.

Има твърде заети общуване с въздействието изглежда се съгласява кликвания.

Това не означава, че е необходимо да се вземат предвид социалните медии в онлайн рекламна кампания?

Изобщо не е така. Те имат много аргументи, за да докажат силата на летенето. Докато има приложения за Web 2.0 и други неща, дали сме на ръба на спукването на балон, който няма място в текущия дебат.

Тук и сега работи в града. За това те не трябва, а вашият, да бъде само опцията за едно от нещата, мрежата за реклама.

Общността работи между вас, както и между тях, и потребителите да мислят за своята смелост, за усърдието на мъжете, а не за вашата. Общността е най-добрата комуникация и реклама, на която да се надяваме.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement