Monday, September 12, 2022
HomeМаркетинг и рекламаМаркетингът на домашните маймуни - Бъзи Nerd

Маркетингът на домашните маймуни – Бъзи Nerd

Истината е, че когато си купи комикс със собствени пари, Рони не се интересуваше от истории от комикси. Той просто искаше да намери реклама, която показва много реклами, продаващи гаври, шеги и магически трикове. Рони ги имаше всички и се шегуваше с приятелите си в училище. Но в една скорошна статия интересът на Рони спря, когато намери нова реклама за малко животно:

„Скъпата маймуна катерица“ е прекрасна порода домашни любимци и приятели. Почти човек с топли очи, вашето семейство ще го хареса. Тези малки маймуни растат до 12 инча. Гарантирано. Само $ 18,95. Само писмо или паричен превод към: Животинска ферма. Отдел K26, кутия 1042, Маями Бийч 39, Флорида. “

Рони изтича да каже на майка си и им показа рекламата.

„Ах, не изпускай някои вкусни порти“, предупреди майка му.

„Но мамо, не може да е гавра. Това може да е домашен любимец!”

Рони изглеждаше тъжен, поклати глава и бавно се върна в стаята си и затръшна вратата. Минути по-късно той почука тихо и тихо отвори вратата си. Рони беше притеснен на леглото си. Той седна до нея и каза: „Добре. Ще попитаме баща ти дали идва от работа тази вечер.

Рони стана и се затича около къщата си. “Спри се. Рони! Не бъди толкова щастлив в момента. Баща ти може да каже „Не“.

Когато баща му се прибра часове по-късно, Рони изтича при него и му показа рекламата. — Мога ли да взема маймуна, моля? Баща му прегледа рекламата, докато Рони с нетърпение очакваше присъдата.

„Какво за Бога бихте направили с маймуна? … Ами куче или котка?

„Имам нужда от маймуна! Моля те, татко… Моля те??”

„Ще трябва да помисля за това. Ако все още искате тази маймуна до десет дни, ще помисля да я купя за вас. Но, моля, помислете за това преди това.”

“Да!”

Убеден, че в рамките на десет дни все още ще се интересува от него, Рони тича из къщата, след което влезе в стаята си, където по-късно беше ранен и спи. На следващия ден в училище тя каза на приятелите си, че отива да вземе маймуна. Всички му се присмяха, защото бяха видели една и съща реклама, но помислиха, че е измама. Някои си спомнят всички шеги, които Рони купуваше от комикси, за да рекламира, и се обзалагат, че той ще получи маймуната.

Рони обаче брои дните, докато баща му се съгласи да попълни чек за 18,95 долара.

— Сигурен ли си, че това искаш, бебе?

“Залагаш!”

„Е, нека взема обявата и ще изпратя чека по пощата. Но искам да ми обещаеш, че ще го запазиш за себе си!

„Ще го направя, отче! Аз ще.”

Бащата на Рони изпрати писмото. Мина една седмица, а след това две седмици. Рони беше съкрушен преди шест месеца. Годините идваха и си отиваха, а той все още няма маймуни. Рони просто забрави за това, което можеше да бъде негов собствен. Междувременно животът на Рони продължи. Ходи в гимназия, завърши колеж, ожени се и имаше деца. „Рони“ стана „Роналд“. Родителите му живееха в пенсионерско село, а той и семейството му живееха в същата къща, в която е израснал.

В събота, 1982 г., Рони играеше на догонване с Тайлър, неговия 12-годишен син, когато камион UPS спря пред бившия му дом. Шофьорът на UPS отиде при Рони и каза: „Имам шофьор на Ronny Chimp.“

„Аз съм, но никой не ме нарича „Рони“ от много години. Хората ме наричат ​​„Роналд““. Пилотът му казал, че има специален товар от НАСА.

НАСА? Защо НАСА?

Шофьорът погледна зад седалката си и глас каза „Еееее! .. Еееее!“ излезе от кутията.

Той огледа кутията и откри големи дупки в нея.

„Това е нещо като животно. Поръчахте ли животно?”

“Не… “

Той чу ехо, идващо от кутията. Когато Роналд изтича да отвори кутията, той бързо я разкъса. На пода имаше клетка с маймунска катерица вътре.

Устата на Роналд се отвори и в очите му се появи странно око – „маймунска катерица ???“ Мислите му изведнъж се върнаха към детството му, когато видя комерсиалността на маймунските катерици.

„Изпратих тази маймуна през 50-те години на миналия век, когато бях на десет!! …Какво за света?!” Животното започнало да скача и да крещи силно. Тогава семейството й излязло да види какъв е шумът. Роналд погледна в клетката и видя плик, който беше прикрепен към външната страна на ключалката. Той го разкъса на две и започна да чете писмото:

От Националната космическа аеродинамична администрация

За кого това може да се отнася,

Ако сте получили тази маймуна катерица, ние от НАСА ви наричаме „Мис Бейкър“, това е, защото може да сте купили една от тези маймуни преди. Съжаляваме, че не сте получили вашия домашен любимец, но засега ви даваме мис Бейкър, закупена заедно с 25 други маймуни в магазин за домашни любимци в Маями, Флорида, и докарана в медицинското училище за военноморска авиация в Пенсакола. Тя остарява и иска нов дом. Той започна да работи за нас през 1959 г. и стана първата ни маймуна в космоса. Изпратихме го в космоса за 16 минути и успяхме да се върнем в перфектно здраве. При него не са открити физически или психически наранявания. Той е не само маймуната на историята, но е добавил добри познания и способности. Пуснах нейни снимки, когато беше с нас в НАСА.

Тя ще ни липсва и се надяваме, че ви е грижа за нея!

Всъщност,

JL Aircraft, директор по астрофизика на НАСА

Тялото на животното беше много мръсно. На розовото му лице имаше две черни очи, малък нос и черна уста. Той е висок един фут, тежи един и половина килограма. Роналд се усмихна на „Мис Бейкър“, но тя и цялото й семейство изглеждаха шокирани. Малкото момиченце на Роналд, Тина се страхуваше да го пусне, но мис Бейкър веднага изскочи от клетката, отиде до Тина и я прегърна. След това тя бързо скочи на пода, крещейки в същото време. Беше очевидно, че Тина е близък член на семейството на маймуните, както и че може да има връзка с Тина, защото беше по-млада. Няколко седмици по-късно семейството мисли за мис Бейкър като част от семейството.

Роналд мислеше за детството си, когато искаше домашен любимец катерица и дори не го прие. Изглеждаше като чудо, че скъпоценното животно, за което баща му плати отдавна, отиде в дома му. Виждайки как маймуната играе с дъщеря му, правейки я много щастлива, дългото чакане си заслужаваше.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement