Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоКрипто настоящето на Дивия Запад продължава

Крипто настоящето на Дивия Запад продължава

Ето запитване, което винаги се появява: Как да избера за кои крипто чуждестранни пари да похарча пари – не е ли идентично?

Няма такова нещо като съмнение, че биткойнът е завзел лъвския дял от пазара на крипто чуждестранни пари (CC) и това до голяма степен се дължи на репутацията му. Това явление е аналогично на случващото се в политическата политика по целия свят, мястото, където кандидатът ще получи вероятно най-много гласове, разчитайки на FAME, има някакъв доказан потенциал или средство за управление на нацията. Биткойн е пионер на този пазар и продължава да събира почти всички заглавия. Тази FAME при никакви обстоятелства не е отлична и е добре известно, че биткойн има своите ограничения и проблеми, които трябва да бъдат разгледани, въпреки това в света на биткойн има разногласия относно това как да се разрешат проблемите. Тъй като проблемите се развиват, има постоянна алтернатива за строителите да пуснат нови опции за състоянието на нещата, след което се отделят от около 1300 {долара} на тази пазарна област. Нека да проверим двама опоненти на биткойн и да видим как се различават от биткойн и един от друг:

Ethereum (ETH) – Ethereum Cash се казва ETHER. Принципното разграничение от Bitcoin е, че Ethereum използва „разумни договори“, които са проблемите, които поддържат проблемите в блокчейна на Ethereum. Добрите договори са очертани от строителите и те могат да работят заедно с различни договори, да правят избор, да предоставят информация за търговците на дребно и да доставят ETHER на други. Ефективността и компаниите, които предоставят, се предлагат от общността на Ethereum, като всички те надминават това, което ще бъде изпълнено с биткойн или друга блокчейн общност. Добрите договори могат да действат като ваш индивидуален консултант, като се подчиняват на вашите указания и насоки за разходи и започват различни транзакции в общността на Ethereum.

Отиди (KUE) – Тези чуждестранни пари и общността на Ripple освен това имат избираем интерфейс, което ги прави по-скоро нещо повече от цифрови чужди пари като биткойн. Ripple разработи протокола за транзакции на Ripple (RTXP), стабилен паричен инструмент, който позволява на борсите в общността на Ripple да обменят пари в брой бързо и ефективно. Основната концепция е да се поставят пари в „порти“ на мястото, където само тези, които знаят паролата, могат да отключат парите. За паричните заведения това отваря добри алтернативи, защото опростява ограниченията на разходите, намалява цените и дава прозрачност и безопасност. Всичко това се изпълнява чрез проектиране и интелигентно използване на блокчейн ноу-хау.

Основните медии маскират този пазар с разбиване на информационни приказки всеки ден, въпреки това, има малка дълбочина в техните истории… те са просто прекрасни заглавия.

Настоящето на Дивия Запад продължава…

5-те крипто/блокчейн акции заемат общия e 109% от 11/17 декември. Променящите се гори продължават да се изправят за ежедневна употреба. Вчера наскоро имахме опити на Южна Корея и Китай да намалят увеличаването на криптовалутите.

В четвъртък министърът на регулирането на Южна Корея, Парк Санг-ки, изпрати разходите за биткойни до кратък спад и паричните пазари в сътресение, когато беше представено, че регулаторите изготвят регламент, забраняващ купуването и продажбата на криптовалути. По-късно същия ден южнокорейското министерство на техниката и финансите, един от многото основни членове на голямата група за криптовалути на консултантските органи на Южна Корея, се появи тук и спомена тяхното подразделение не е съгласен включва неотложно твърдение от Министерството на правосъдието, свързано с потенциалната забрана за покупка и продажба на криптовалута.

Докато южнокорейските власти казват, че купуването и продажбата на криптовалута не е нищо, но те се притесняват, че бизнесът ще изчезне много жители в състояние на бедност, тяхната истинска загриженост е липсата на данък върху печалбата. Това е подобен недостатък при всички правителства.

Китай се превърна в една от най-големите програми за копаене на криптовалута в света, но понастоящем се говори, че властите са специализирани в регулирането на мощността, използвана от компютърните системи за копаене. Повече от 80 процента от електрическата енергия, използвана в биткойн мини в днешно време, идва от Китай. Като забрани миньорите, федералното правителство ще направи по-трудно за клиентите на биткойн да влизат във функции. Добивните операции ще преминат другаде, но Китай е особено ангажиран поради ниската електрическа енергия и ниските разходи. Ако Китай следва този риск, вероятно ще има краткосрочна липса на потенциал за копаене, което е в състояние да накара клиентите на биткойн да изучават дългосрочни и прекомерни разходи за закупуване и продажба на наблюдение.

Това диво изкачване ще продължи и много подобно на увеличаването на мрежата, ще видим как печелят някои победители и в дългосрочен план някои големи губещи. Още веднъж, точно както увеличаването на мрежата или увеличаването на урана, първите участници ще успеят, докато повечето налични акции през цялото време сочат към финала, пазарувайки вътре в началото.

Дръжте центрирани!

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement