Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоКриптовалута: Грешките във Fintech

Криптовалута: Грешките във Fintech

Блокчейн, странични вериги, копаене – терминологиите в тайния свят на криптовалутата продължават да се събират с минути. Макар да звучи смешно да се въвеждат нови валутни условия в и без това трудния финансов свят, доларовата валута осигурява така необходимото решение за едно от най-отвратителните неща на днешния финансов пазар – сигурността на търговията в дигиталния свят. Криптовалутата определя и подкопава експертния опит в забързания свят на технологиите, решение, което зависи от нуждата от сигурна среда за обмен в реални търговски дни. Във време, когато криптовалутите са само числа и числа, криптовалутата мисли да направи точно това!

В предпочитаната форма на думата, криптовалутата е знак за деноминация за валута с гарантиран тип сигурни, анонимни събития чрез peer-to-peer онлайн мрежова мрежа. Погрешното наименование е по-скоро къща, отколкото истински пари. За разлика от ежедневната валута, режимът на криптовалута работи без централизиран контрол, като например фиксиран цифров метод. В споделена машина за криптовалута парите се извличат, съхраняват и поддържат от локална партньорска мрежа – функция, известна като изкопаване на машината на вашите връстници. Успешните служители получават компенсация за доверието им във времето и ресурсите. При еднократна употреба маркетинговата информация се излъчва към блокчейна в игра под човешки ключ, предотвратявайки използването на всяка валута два пъти от един и същ потребител. Блокчейнът може да се разглежда като регистър на служителите. Парите, съхранявани зад защитения с парола цифров портфейл, представляват потребителя.

Разпределението на финансовите ресурси в цифрова валута е предвидимо, необратимо от лица, организации, държавни агенции и финансови институции. Системата за криптовалута е известна със своята скорост, тъй като търговските събития с дигитални портфейли могат да правят пари за броени минути, в сравнение с традиционната банкова система. Освен това е много гъвкав и гъвкав, като набляга на концепцията за анонимност и елиминира всякакви допълнителни възможности за фонда към първоначалния му собственик. За съжаление, техните функции с добавена стойност – скорост, сигурност и анонимност – също създадоха рентабилна система за търговия за много незаконни дейности.

Точно както фондовия пазар в реалния свят, цените на акциите се колебаят в цифрова валута. Поради ограниченото количество пари, с увеличаване на търсенето парите се увеличават в стойността си. Биткойн е най-големият и успешен долар досега, с пазарна капитализация от $15 милиарда, заемащ 37,6% от пазара и в момента се търгува на $8,997,31 веднъж през 2018 г. Спадът се дължи на увеличението на цифровата валута като Ethereum, NPCcoin , Ripple, Litecoin и MintChip.

Поради строгите ограничения – код за тяхното предлагане, се счита, че стойността на долара отговаря на същите икономически принципи като златото – цената се определя от ограниченото предлагане и от промяната в търсенето. При постоянни колебания на валутните курсове тяхната стабилност все още е очевидна. Така инвестицията в реални пари в момента е по-спекулативна от ежедневния финансов пазар.

След индустриалната революция тази цифрова валута е важна част от технологичната криза. От гледна точка, това покачване може да покаже вълнение, сплашване и неразбиране наведнъж. Докато някои икономисти остават скептични, други гледат на това като на светкавичен удар във финансовия сектор. Консервативно, цифровата валута е на път да възпроизведе около една четвърт от световните валути в развитите страни до 2030 г. Това вече създаде клас активи до общата глобална икономика и нов набор от инвестиционни коли ще дойде от криптофинансирането в следващите години. В близкото минало биткойн може да се потопи, за да даде поглед към други криптовалути. Но това не означава срив на самата криптовалута. Докато някои финансови съветници настояват за ролята на правителството в смачкването на тайното общество, за да управлява централното правителство, други настояват за продължаване на сегашния мир. Най-популярната валута на долара е, по-специално анализът и законът, който те привличат – той като цяло подкопава цифровото съдържание и подкопава първоначалната цел на неговото съществуване. Така или иначе, липсата на взаимодействие и фокус го прави невероятно привлекателен за инвеститорите и кара ежедневната търговия да се колебае значително. Дори Международният валутен фонд (МВФ) се опасява, че криптовалутите скоро ще премахнат централните банки и международните банки в близко бъдеще. След 2030 г. редовната търговия е доминирана от верига за доставки на крипто, която ще осигури по-малко търсене и по-голяма икономическа стойност сред квалифицираните потребители и търговци на дребно.

Ако криптовалутата има за цел да бъде неразделна част от съществуващата финансова система, тя ще трябва да задоволи широк спектър от финансови, регулаторни и социални системи. Той ще трябва да бъде устойчив на хакерство, удобен за потребителите и много сигурен, за да осигури основните си ползи за ценна финансова система. Той трябва да защитава анонимността на потребителя, без да е канал за пране на пари, укриване на данъци и интернет измами. С тази така необходима цифрова система са нужни още няколко години, за да се разбере, че криптовалутата ще може да се конкурира напълно с валутите в реалния свят. По всяка вероятност успехът на решението за криптовалута (или нейната ниска цена) ще отразява икономиката на финансовата система през следващите дни.

Публикацията Криптовалута: Грешките във финтех се появи за първи път на .

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement