Wednesday, September 21, 2022
HomeБлокчейн и криптоКриптовалутата е бъдещи пари? - Бъзи маниак

Криптовалутата е бъдещи пари? – Бъзи маниак

Какво ще поддържате в дългосрочен план за пари? Помислете да влезете в ресторант и да погледнете нагоре към дигиталното табло с менюта в любимото си комбинирано ястие. Единствено, като алтернатива да бъде на цена от $ 8,99, е доказано като 009 BTC.

Може ли крипто да бъде пътят напред за пари? Отговорът на това запитване разчита на общия консенсус относно множество основни селекции, като се започне от лекота на използване до сигурност и закони.

Позволете ни да разгледаме всички аспекти на цифровия (цифров) валутен пазар и да оценим и разграничим конвенционалните фиатни валути с криптовалута.

Това е първият и най-важен фактор за вярата.
За хората ще бъде важно да зависят от парите, които харчат. Какво осигурява стойността на зелените пари? злато ли е? Не, зелените пари не са били подкрепени със злато, защото седемдесетте години. И така, какво осигурява стойността на тази зелена пари (или всеки друг фиат форекс)? В някои страни парите в брой се считат за по-сигурни от други. В крайна сметка увереността на широката общественост, че федералното правителство освобождава тези пари, стои зад него и всъщност гарантира неговата „стойност“.

Как вярването работи с биткойн, защото е наложено, което означава, че тяхното не трябва да бъде регулаторът, който дава парите? Биткойнът се основава на блокчейн, който е онлайн счетоводна книга, която позволява на света да вижда лични и лични транзакции. Всеки от тези инциденти се прилага от майнири (лица, които използват компютърни системи в партньорска общност), за да се предотвратят измами и да са сигурни, че няма пари в брой. Като алтернатива на неговите или нейните доставчици, за да поддържат целостта на блокчейн, миньорите получават такса за всеки повод, който текущ. Тъй като има много копачи, които се опитват да генерират печалби, всеки проверява, че всеки е ангажиран с грешките. Това може да е сигнал за услуга, поради която блокчейнът в никакъв случай не е откраднат. Основно това вярване е това, което осигурява стойност на биткойн.

След това нека разгледаме подробно един приятел на вярата, безопасността.
Ами ако финансовата ми институция е открадната или банковата ми карта е измамна? Разплащателната ми сметка е покрита със застрахователно покритие на FDIC. Шансовете са големи, моята финансова институция ще възстанови всички такси по банковата ми карта, които по никакъв начин не съм направил. Това не означава, че престъпниците няма да могат да се отърват от самите проблеми, които могат да бъдат толкова отвратителни и отнемащи време. Малко по малко мирът на мислите идва с информацията, че бих могъл да бъда възмезден за всяко неподходящо, което съм извършил.

В криптовалутата има много възможности за избор по отношение на съхраняването на вашите пари. Много е важно да знаете дали сделката е за застрахователно покритие, което да предпазва. Има добре познати борси, наподобяващи Binance и Coinbase, които имат оценен мониторен файл за злонамерена вреда за своите клиенти. Просто тъй като има малко от най-харесваните банки на планетата, същото е вярно и в крипто.

Какво ще стане, ако хвърля $20 в огнището? Същото важи и за крипто. Ако загубя сигналите си в регистъра в различни цифрови джобове или алтернативни, тогава няма да мога да спечеля тези пари. Още веднъж, не мога напълно да подчертая значението на правенето на предприятие с добра фирма.

Следващата статия се увеличава. За момента това може да бъде сериозна пречка, която спира хората да провеждат сигурни случаи в блокчейна. Що се отнася до скоростта на купуване и продажба, парите на Fiat стачкуват много по-бързо от крипто. Една виза може да се справи с около 40 000 транзакции в секунда. При обичайните обстоятелства блокчейнът обработва само десет кръга в секунда. По този начин провеждането на протокол ще подобри това до 60 ситуации в секунда. Често известно като Lightning Community, това може да доведе до създаването на криптовалута, което е пътят напред за финансиране.

Дискусията не би била пълна без лесна дискусия. Какви са най-типичните съображения, които хората имат за тяхната конвенционална банкова и работна система? За хората, които предпочитат парите, е лесно да прекарват толкова много време. Ако правите опит да резервирате по електронна поща курортна стая или автомобил под наем, тогава искате банкова карта. Лично аз се възползвам от банковата си карта, където и да отида, за комфорт, безопасност и награди.
Знаете ли, че на пазара има корпорации, които предоставят всичко това в крипто къщата толкова добре? В момента Монако пуска карти за игра с лого на Visa, които преобразуват роботизирано вашия дигитален форекс във вашия естествен валутен пазар.

Вероятно някога сте опитвали да изпращате пари в брой от някой, за когото разбирате, че тази техника може да бъде досадна и скъпа. Модификациите на Blockchain позволяват на потребителя да изпрати криптовалута на всеки само за няколко минути, независимо къде ще остане. Освен това е по-евтино и по-безопасно от изпращането на превод на финансова институция.

Има изключително модерни методи за печелене на печалби, достъпни във всички компоненти на света. Вземете, например, абонаменти, наподобяващи Zelle, Venmo и Messenger Funds. Тези функции се използват от десетки милиони хора всеки ден. Знаете ли, че също така добре въвеждат крипто?

Кв. Приложението Money вече се състои от биткойн и главният изпълнителен директор Джак Дорси спомена: „Биткойн за нас не спира да пазарува и популяризира. Представяме си, че това може да бъде трансформационно ноу-хау за нашия бизнес и трябва да учим възможно най-скоро.”
Той добави: „Биткойн дава шанс на допълнителни хора да влязат в парични алтернативи“.

Докато е ясно, че използването на фиат все пак доминира по най-добрия начин, по който повечето от нас правят с парите в брой, току-що стартираната крипто система бързо набира позиции. Доказателството е навсякъде. Преди 2017 г. беше трудно да се получи основна медийна защита. Сега почти всяка лична корпоративна информация покрива биткойн. От Forbes до Loyalty, всички те претеглят собствените си мнения.

какво е моето мнение? Може би основната цел на биткойн да е печеливша е, че е прогресивен, приобщаващ и предоставя шанс да печелят пари за много хора по целия свят. Банките и компаниите виждат това като риск за живота си. Те са на финала на най-добрата финансова промяна, която светът някога е виждал.

Все пак селекции? Задайте си този въпрос: „Вярват ли хората на федералното правителство и банките приблизително всеки ден?“

Вашият отговор на това запитване е склонен да реши паричното бъдеще.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement