Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеКак можете да излъчвате вашите поводи в платформи за социални медии?

Как можете да излъчвате вашите поводи в платформи за социални медии?

Reside стрийминг вероятно е едно от най-големите подобрения, произтичащи от използването на мрежата. Всъщност по-голям дял от посетителите на уеб сайта в момента е свързан с публичност на действията им. Очаква се делът на посетителите на уеб сайт да се увеличи много повече през следващите години. Така че защо е толкова голямо да излъчвате вашите моменти онлайн на света? Това е така, защото има доста предимства, свързани с платформата за стрийминг на видео dwell и компаниите за стрийминг на видео dwell.

Един от мотивите за това е, че можете да направите своя повод пълен с живот и да работите заедно с присъстващите. Тези посетители са онези, които не трябва да могат да присъстват на събитието за пребиваване в отделни лица, но гледат чрез услугата за стрийминг. Така че може да се спомене, че те по един или друг начин са участвали. В крайна сметка различни причини са тези, които можете да подобрите ангажираността и да подобрите експертния опит на човека.

Видът повод, който може да бъде публикуван в платформите, ще разчита на това, което изберете. Ще можете да покажете готварско състезание, музикално изпълнение на живо, тренировка, конкурс или може би сватбена церемония, която бързо набира признание. В крайна сметка, както беше споменато по-рано, на пазара има селекция от платформи, подобни на Reside на Fb, Go Reside и различни платформи за социални медии, подобни на Twitter, YouTube и Periscope.

Уебсайтовете на социалните медии, подобни на Fb Reside, са все по-харесвани като платформа за постоянно поточно предаване в резултат на огромното разнообразие от хора, които ги използват. В отговор на най-новите статистически данни за 2017 г. се признава, че клиентите на уебсайта на социалните медии са приблизително 2,46 милиарда по целия свят. Това може да бъде голямо разнообразие от потенциални зрители за вашия повод и дори потенциални посетители.

Много от настоящите платформи все повече и повече се интегрират, като използват множество платформи за социални медии за незабавно пребиваване на стрийминг в редица платформи. Може да говорите за излъчване, задържане на Fb, YouTube Reside, спиране на Twitter и Periscope. Това може да бъде завършено с помощта на платформи за пребиваване на стрийминг и единици за престой.

Необходимост, за да започнете да пребивавате, като използвате тези доставчици:

В крайна сметка, наред с дефинирането и регистрирането на вашата платформа/приложение за пребиваване на стрийминг, от съществено значение е да имате следното:

Надеждна уеб връзка

Прекомерно ефективен лаптоп/смартфон

Уеб камера или цифрова камера с машина за изземване на видео, в случай че използвате инструмент

Тъй като единиците могат да бъдат намерени за закупуване или трябва да използвате платформи с много планове – първични, премиум или фирмени планове. Има някои платформи, които обикновено предоставят безплатна пробна версия за 1 месец. Основният недостатък на безплатните пробни версии е, че те са ограничени от опции и производителност и впоследствие може да бъдете ограничени, докато стриймингът.

Излъчете вашия повод пребивавайте

Веднага щом разпознаете значението му, достъпните методи за излъчване се задържат и необходимите неща, всичко, което продължава да бъде, е самото движение, което е лесно. Когато имате стационарна стрийминг машина, стъпка първа е да прикачите машината си към всяко видеозахранване или цифрова камера. Ще можете да промените заглавието на повода си, да започнете, да спрете и да поставите на пауза, и да стартирате и използвате различни функции и опции с кран от предоставената помощна програма. Той има гъвкавостта да излъчва на множество платформи по едно и също време.

Използване на услугата Fb Reside Streaming

1. Заедно с вашата клетъчна машина или лаптоп с цифров фотоапарат, отивате в информационния канал на приложението Fb за престой стрийминг. Има избор на „престой“, с който е задължително да се свържете. Алтернативен избор за престой стрийминг е вашият профил. Има избор за задържане на видео от менюто „Какво мислите“ при докосване.

2. Fb иска влизане във вашия цифров фотоапарат за първи път. Задължително е да го оставиш. Последващото влизане в цифровия фотоапарат може да бъде автоматизирано при престой на излъчването.

3. Изберете популярната настройка за поверителност. Ще можете да изберете да излъчвате обитаване на вашите приятели или на всички. Има алтернативен избор за „само мен“, добре, ако сте нов в тази услуга и искате да я изпробвате. Никой не обича да се смущава, за това може да разчитате на престой стрийминг.

4. Опишете своя поток за пребиваване. Дайте му закачливо заглавие.

5. Изберете място или упражнение и маркирайте сътрудниците.

6. Преди да продължите да „Отидете на пребиваване“, трябва да настроите цифровата си камера на правилния курс / изглед. Ще можете да работите заедно с вашите зрители, след като подредите цифровия фотоапарат и отидете да живеете.

7. Когато приключите, щракнете върху “край”. Има избор за излъчване на видеоклипа, за да могат различни хора да го гледат дори след края на публикуваното.

8. Запазете видеоклипа си за бъдеща употреба; хубава настройка и повторно наблюдение.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement