Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеКак да публикувате учебната си програма онлайн

Как да публикувате учебната си програма онлайн

Тъй като мрежата се превръща в толкова типична част от живота, не е зашеметяващо, че тя редовно се е превърнала в част от академичния опит. Този текст се фокусира върху това как се развива онлайн обучението, за какви компоненти да мислите, когато развивате интернет курс, обосновката за създаване на среда за изучаване в интернет, няколко вида онлайн обучение и идеи за поддържане и оптимизиране на интернет курс.

Онлайн обучението е използването на мултимедийни инструменти и приложни науки (т.е. компютърни системи, филми, павилиони) чрез цифрови средства за разкриване и/или трениране на идея и/или способност.

Знаете ли, че ако добавите ключова фраза към търсачката, това е методология за изучаване на интернет?

Повече от 70% от хората използват уебсайтове за онлайн търсене като начин за извършване на вторичен анализ. Въпреки това е толкова важно, колкото и нетният потребител да разбере кои данни се считат за съществени и надеждни. Когато резултатите изглеждат на интернет уеб страница след търсенето по ключова фраза, повечето хора виждат резултатите на основните две страници. Използването на онлайн търсене се разглежда като „неструктурирана учебна среда“, тъй като няма определен дневен ред или последователност за изучаване (За разлика от структурираната настройка за обучение, активите на мястото (заедно с текстово съдържание и хипервръзки) са в пълен формат , еквивалентен на интернет уеб страница или компакт диск (CD) .)
Някой може би е нащрек за избран продукт. Няма “предварително определен” път или процес, стига да открият продукта. Това е методология за изучаване на интернет, когато купувачите отиват на напълно различни уебсайтове, за да проверят разходите. Някои хора изравняват своите приятели и семейство с мрежата „искат запис“. Защо така? За да им позволи да открият какви подаръци трябва да закупят за себе си.

Има два вида онлайн обучение. Основната е практическата среда за едновременно изучаване. Това често е известно като пребиваване, учене в реално време. Примери за това могат да бъдат открити на онлайн семинари, резидентни чатове и конференции.

Обратното е асинхронното обучение. Този тип обучение се извършва в темпото на потребителя на компютър. Ученето може да се случи след часовете в класната стая. Таблата, които могат да бъдат извършени, се извършват чрез изпращане на имейл до обучителя за идеи и управление, публикуване на задачи чрез публикуване на диалог, табло за обяви или по-късно онлайн.

Независимо от активите, достъпни в този свят, преподавателите и заведенията няма да използват онлайн обучението в пълния си потенциал. Близо 90% от учебните заведения имат достъп до мрежата; въпреки това само няколко от обучителите го прилагат като част от учебната си програма. Друг проблем е „цифровото разделение“. Липсата на приходи, ограничен достъп или липса на достъп до компютър и липсата на уеб вход са компоненти, допринасящи за „цифровото разделение“. Студентите от колежа, които бързо приключват раздялата, също могат да не са склонни да работят в чисто нова обстановка.
Заведенията няма да бъдат освободени от „Цифрово разделение“ и двете. Има нарастващо напрежение върху бюджетите за обучение, тъй като експертизата на мястото обикновено се разглежда като закъсняла мисъл, разумно, отколкото като необходимост.

Онлайн обучението не е просто софтуер, оставен за академичните среди. Фирмената среда използва инструменти за онлайн обучение за обучение на персонала. Много постоянни с обучение, програми за обучение на възрастни и семинари се провеждат допълнително онлайн. Корпорациите за софтуерни програми обикновено представят периодично обучение на своите перспективи за това как човек може да използва техните стоки.

За да се уверите в успеха на онлайн обучението, трябва да започнете да планирате интернет курс, като поставите целите и целите на курса. Веднага след като целта е готова, решете как провеждането на курса онлайн ще спомогне за подобряване на експертния опит в класната стая чрез постигане на целта. Дали настройката на мрежата е софтуер, който ученият да използва активно, или е средство за показване на любопитни джаджи, еквивалентни на диаграми, графики или филми?

Преди създаването и инструктирането на интернет курс е от съществено значение да се реализира опит от първа ръка в заваряването. Ако не посещавате интернет курс, е одобрено да го вземете. Онлайн програмите могат да отнемат навсякъде от половин час и час до цял семестър или 12 месеца. Тук са изброени някои въпроси, върху които да помислите, когато провеждате интернет курс:

o Колко лесно и/или обезпокоително е да навигирате (навигирате) и да откривате уеб сайта?

o Имали ли сте някога достъп до консумативите, с които трябва да попълните мисиите/мисиите?

Имаше ли изброени допълнителни активи?

o Какво искате и какво не харесвате във вашия опит в онлайн обучението?

Колко деликатен беше треньорът?

o Какви функции и компоненти можете да имате предвид, когато създавате своя личен курс?

След като вземете интернет курс, вие получавате основен анализ от първа ръка като ученик в среда за изучаване на интернет. Сега можете да имате опит и да обърнете внимание на това да направите обстановката за обучение в мрежата приятна и информативна за вашите студенти.

Първа стъпка е планиране на съдържанието. Какъв вид съдържание вероятно ще има на уебсайта на курса?

Какво съдържание е необходимо за курса?

учебна програма

Домашна работа

Програми

Данни за оценка
(Изпити/Проверки)

Протокол за доставка

Измерване на напредъка на учените

Точки за поверителност

Данни за учителя

Имейл сделка с

Работно време

Идентификационни данни

Телефон / Гласова поща

активи

Мостове

Филми

Книги

Периодични издания

от Интернет информация за инструкции Чудесен начин да се възползвате е да вземете индексирани карти за игра и да напишете на всяка от тях какъв вид съдържание трябва да бъде позиционирането и да ги подредите в лесна за навигация последователност от случаи.

След организирането на доставките е време да се определи как може да се направи курсът достъпен през мрежата. По-долу е списък на маршрутите, които могат да бъдат приети, за да пуснат техните програми онлайн:

Вътрешни източници (институция/училище/колеж)

o Инструменти (компютърни системи с Web Entry)

Лабораторно съоръжение за лаптоп

Източници на писатели: Оценете вашите учебници.

Някои издатели имат онлайн активи, достъпни за инструктори, еквивалентни на уеб сайтове и компактдискове, които могат да бъдат безплатни за използване.

o Може да има и интернет зона за инструктори от тяхното заведение. Потърсете съвет от отдела за обучение и/или отдела за MIS във вашето предприятие.

Външни източници

Ако няма достъпна зона за уеб хостинг, има пакети за уеб хостинг, които започват от само $ 5 на месец. Повечето интернет хостове са лесни за създаване на шаблони, като всичко, което трябва да направят, е да добавят текстово съдържание, документи и/или снимки.

Заглавие на сайта може да се изисква и в случай, че хоствате в интернет в безпристрастна фирма. Домейните обикновено струват около 9 долара за 12 месеца.

След като вземете курса онлайн, все пак има компоненти, за които да помислите.
Колко отворени ще бъдат студентите към мрежата?

Някои студенти не биха могли да имат опит в обучението в уеб-базирана среда. В този случай осигурете практическо обучение. Много библиотеки и групови съоръжения предоставят безплатни програми „Въведение в мрежата“, които обхващат основите от електронна поща до обаждане до сърфиране.

Има ли обучителят достатъчно време, за да посвети на курса изминалите лекционни часове?
Ако обучителят не реагира и никога не е зает с използването на настройката на мрежата, как очакват студентите да учат, за да бъдат удобно онлайн? Наред с часовете по телефона и на работното място, се потвърждава, че студентите имат широк спектър от методи за говорене. Табла за бюлетини, онлайн табла, семинари за реално време, група за електронна поща са разумни примери. Това може да образова и насърчи студентите да разгледат позиционирането и често да участват в табла за бюлетини и/или табла.

По-долу са някои заключителни идеи, които ще ви помогнат да поддържате и управлявате интернет курс.

Заключителни идеи:

o Посещавайте интернет курс поне всяка година.

Запазете вашите онлайн материали актуализирани.

o Бъдете достъпни онлайн в допълнение към офлайн – студентите са склонни да задават допълнителни въпроси по имейл, отколкото в класната стая.

Бъдете отворени към предложенията на учениците, те ще ви позволят да подобрите нетния опит за себе си и различни бъдещи студенти.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement