Wednesday, September 21, 2022
HomeОнлайн образованиеКак да подобрим SEO на страницата

Как да подобрим SEO на страницата

„Колко време отнема да се повиши класирането в търсачките?“ Тази многомилионна заявка за зелени пари преследва всеки собственик на предприятие. За съжаление, няма магически бутон, който да класира уебсайта ви на първо място.

Въпреки това не можем да подкопаем приоритета на собствениците на корпоративни къщи да разширят своя онлайн рейтинг. Въз основа на проучване на Infront Webworks, първата SERP (Web страница с резултати от търсачките) на Google получава около 95% от нетните посетители на сайта.

Сега това може незабавно да ви напомни за PPC (Pay-Per-Click on). Много собственици на уеб сайтове харчат купища активи за PPC, за да заемат бързо най-високите рангове. Докато това определено може да се хареса на допълнителни посетители на вашия уебсайт в рамките на кратък период от време, превъзходните клиенти обикновено са склонни да се държат далеч от уебсайтове за реклами и обичат да регулират естествените резултати.

Привличащ вниманието коментар от кампаниите за нови медии разкрива, че естествените резултати от маркетинг в търсачките са 8,5 пъти по-склонни да щракнат, отколкото при платените резултати от търсене. Въпреки това, 87% от търсачката {dollars} (около $10 милиарда) се изразходват за PPC и само 11% (около $1 милиард) се изразходват за маркетингови усилия в търсачките. Което означава, че техниката, която е повече от 5 пъти по-практична, маркетинг в търсачките, получава само една/8 от активите, изразходвани там!

Докато PPC може да повиши класирането незабавно, маркетингът в търсачките помага да се запази класирането с намалена стойност, както е правилно. Това е причината, поради която твърдо смятаме, че PPC не е повлияло на уместността на маркетинга в търсачките.

Въпреки че вече говорихме за това, че няма никаква магия, несъмнено има някои методи, които ще можете да предприемете, за да разширите естественото си класиране. Един от тях е да подобрите маркетинга си в търсачките на уеб страницата.

# Съвети как да подобрите маркетинга на търсачките на уеб страницата?

Маркетингът в търсачките на уеб страницата се отнася до следването на оптимизацията на уеб сайт като начин за повишаване на рейтинга на търсачката на местоположението и поради този факт увеличаване на естествените посетители на сайта. Въпреки това като цяло най-добрите практики за маркетинг в търсачките, подканени от случайни професионалисти, могат да бъдат измамни. Няма проблем. Покрихме те. Нашата пълна информация ще ви информира чрез някои идеи за маркетинг в търсачките на страницата, полезни и приложени от консултанти във всяка компания с високо ниво на маркетинг в търсачките, които е най-добре да спазвате, в случай че се опитвате да подобрите видимостта на вашия уеб сайт в Google.

1. Създайте висококачествен материал за съдържание

Съдържателният материал е центърът на уеб страница за маркетинг в търсачките. Google през цялото време дава приоритет на материали с най-високо качество. Информативният и лесен за потребителя материал със съдържание роботизирано води до допълнителни зрители и по този начин по-голямо класиране.

Първа стъпка в създаването на висококачествен материал за съдържание е изборът на подходяща тема и ключови фрази. Следващите идеи ще ви помогнат да създадете хубав материал за съдържание:

Оптимизиране на ключови фрази

С изобилие от фини алгоритми Google непрекъснато подобрява разбирането си за намеренията на изследователите. Сега той не се основава основно единствено на стилни ключови фрази, но предоставя висококачествен материал със съдържание, което може да отговори на призивите на клиентите. Една от многото основни цели на Google е да подобри експертния опит на човека. Маркетинговите методи в търсачките в остаряло училище, еквивалентни на попълване на ключови фрази, са санкционирани от алгоритъма на Google Penguin. Това е причината да е много важно да знаете перфектната плътност на ключовите фрази по-рано от писането на материал със съдържание.

Освен това алгоритъмът на Panda таксува уебсайт основно въз основа на висококачествен материал, а страниците с най-висококачествен материал обикновено се възнаграждават с по-високи резултати.

Нашето предложение е да се извърши анализ на ключови фрази и да се включат дълги ключови фрази. Тези ключови фрази са изключително специфични и затворени за търсене на заявки. Освен това, направете възможно ключовите фрази да изглеждат естествено или органично в съдържанието на материала и да не изглеждат принудени.

Добавете свързано, участващо и видимо съдържание с най-високо качество

Видимата информация се записва изключително ефективно в човешкия ум. Нашият ум може визуално да се движи в над 60 000 пъти по-бързо от текстово съдържание. Освен това проучване на Venngage разкрива, че оптиката може да подобри волята за изучаване на материал със съдържание с 80%.

Когато импортирате материал с видимо съдържание, определено трябва да го оптимизирате правилно. Например компресирайте картината, без да повлияете на нейното високо качество и се уверете, че зареждането й не отнема много време. Докато JPG файловете се използват за снимки с първокласно качество, PNG файловете са прекрасни алтернативни опции на лога, икони и т.н.

Освен това използвайте маркери Alt (различно текстово съдържание), за да могат паяците на търсачките да се сетят каква е снимката. По-долу ще се съсредоточим върху снимките с алтернативен текст. Така че продължавайте.

Приемете убедителни CTA

Приемете стимул за движение (CTA), за да насочите посетителите на сайта към страници с продукти и промоции. Това би могло успешно да допринесе за увеличаване на преобразуването и следователно за увеличаване на възвръщаемостта на финансирането (Return on Funding).

Съдържателният материал на уеб страницата е централният аспект на всички маркетингови процеси в търсачките на уеб страницата. Различните маркетингови компоненти на търсачките на уеб страницата идват от съдържанието на уеб страницата, така че инвестирайте достатъчно активи и време, за да я разработите и оптимизирате.

2. Архитектурни компоненти на локацията

Архитектурните компоненти на местоположението посочват времето на вашия уебсайт и страниците на хората. Начинът, по който е структурирано местоположението, помага на Google да обхожда страници и съдържание.

Нет манипулатор на уеб страница

URL адресите на уеб страниците трябва да са лесни за читателите и машините като google. Те са допълнително необходими за поддържане на йерархията на местоположението, докато създавате подстраници, публикации в уеб дневници и различни видове вътрешни страници.

https://moz.com/weblog

На този URL уеблогът е поддомейнът, а „moz.com“ е областта. Опитайте следните трикове, за да напишете удобни за маркетинг в търсачките URL адреси:

Премахнете излишната или допълнителна фраза

Използвайте „https“, ако е възможно, тъй като Google го използва като оптимистична оценка.

Вътрешни хипервръзки

Вътрешната хипервръзка се отнася до техниката на хипервръзка към различни страници във вашия уебсайт. Това е от съществено значение за маркетинга в търсачките в страницата, тъй като входящите хипервръзки карат посетителите на сайта към различни уеб сайтове във вашия уебсайт и карат Google да смята, че уебсайтът ви е полезен и полезен. Независимо от това, уверете се, че хипервръзките са свързани с материала на съдържанието, тъй като вмъкването на неподходящи вътрешни хипервръзки ще има ефект върху експертизата на човека.

Както вече споменахме, подобряването на експертния опит на хората е основна грижа за Google и затова трябва да бъде ваше. Впоследствие, само хипервръзка към тези страници, която може действително да помогне на читателите да проучат допълнително няколко изрични области на интерес. Само тогава можете да очаквате да разширите посетителите на сайта до тези страници. Ако клиентите открият, че свързаните страници са неуместни, те могат да излязат от уеб страницата, увеличавайки таксата за отпадане. Той дори трябва да има неблагоприятно впечатление във вашия модел.

Разгледайте уеб дневника и се научете да проверявате вътрешните хипервръзки – https://www.searchenginejournal.com/audit-internal-links/304303/

Темпо на уеб сайта

Знаете ли, че около 40% от клиентите не чакат повече от три секунди, за да заредят уеб страница (доставка: Hoboweb)! Това говори за значението на оптимизирането на темпото на уеб страницата, за да се подобри експертният опит на хората и да се повиши таксата за задържане. Възможно е да управлявате темпото на вашия уебсайт, като използвате инструмента на Google PageSpeed ​​Insights.

Оптимизацията на кода е добре харесвана техника за увеличаване на времето за зареждане. Трябва да премахнете всякакви модификации на реда, безсмислени области и отстъп на паролата. Обикновено е добре да поставите данни за записите на JavaScript в долната част на мрежовата уеб страница, за да се зареждат във фонов режим, без да се забавя показването на материал със съдържание на уеб страницата в мрежата.

Клетъчен отговор

Тъй като клетъчните джаджи произвеждат около 51,51% от посетителите на световните сайтове (доставяне: Statista), се оказа много важно за собствениците на корпоративни къщи да разработват уеб сайтове, удобни за мобилни устройства.

Ще трябва да изберете подходящия дизайн на уеб сайта, тема и структура на съдържанието, която е лесна за научаване и навигация в джаджи за клетки. Освен това, в случай че не сте сигурни относно реакцията на клетките на вашия уебсайт, използвайте софтуера за проверка на приятелството на Google Cell.

3. HTML компоненти

Нивото на HTML компонентите спрямо времето в рамките на кода за доставка на интернет уеб страница. (Бърз съвет: За да потвърдите кода за доставка, щракнете с десния бутон върху уеб страницата> Преглед на уеб страницата Supply)

Етикет за заглавие

Етикетът title или заглавието на уеб страница е кратко описание на всяка мрежа в мрежата, която изглежда в горната част на прозореца на браузъра. Заглавието е основната стока за търсачката и гостите, която ще открият на съответната уеб страница. Тук са изброени някои най-добри практики за оптимизиране на маркера за заглавие:

– Поддържайте го под 70 знака. Увеличеното заглавие може да е по-ниско в резултатите от търсенето.

– По-добре е да не попълвате заглавието с ключови фрази, защото това представлява нежелан и лепкав опит за изучаване.

-Уверете се, че заглавието е свързано с уеб страницата.

-Не използвайте всички главни букви, докато пишете заглавието, защото това влияе върху четливостта.

Публикувайте-описания

Мета описанието е кратко, сбито описание на уеб страница под заглавието в резултатите от търсенето. Това вероятно ще има ефект върху таксата за кликване (CTR), тъй като секси и свързано мета описание има по-голяма вероятност да привлече посетители на сайта, отколкото случайни и произволни. Впоследствие е много важно оптимизирането на метаданните.

Ето лесни методи за създаване на правилно мета описание:

-Напишете кратко описание, което разкрива USP на вашите услуги или продукти.

-Уверете се, че поддържате мета описанието в рамките на 160 знака.

– Пазете се от използването на знаци, еквивалентни на „-“, „+“ или „&“.

-Прегърнете цялата си ключова фраза или ключова фраза.

Снимка с алтернативен текст

Picture Alt-text е маркетинг в търсачките за снимки. Това може да помогне на Google да индексира прецизно материала със съдържанието на картините. Дори когато картината не се зарежда поради техническа грешка, Google все пак може да научи избраното текстово съдържание и да помогне за класирането на уеб страницата.

Спазвайте следните фактори, когато включвате текстово съдържание на алтернативно изображение:

– Направете го конкретно и описателно.

– Уверете се, че е свързано с тялото на изображението.

– Поддържайте го под 125 знака.

– Използвайте ключови фрази пестеливо и не ги попълвайте. Ако те не съвпадат естествено, опитайте се да използвате семантични ключови фрази или ключови фрази в разширена ключова фраза.

Ние виждаме, че има много труд, който трябва да се постигне в случай на оптимизиране на вашия уебсайт. И затова ние се застъпваме за аутсорсинг на доставчици на маркетинг в търсачки от всяка уважавана компания за маркетинг в търсачки.

заключение

След като изпълните своите маркетингови планове за търсачки, приложете тези методи към вашия уебсайт. Имайте предвид, че маркетингът в търсачките няма да бъде сделка „направи си и забрави“. Впоследствие може да искате непрекъснато да наблюдавате и променяте настоящите маркетингови методи в търсачките, като начин да поддържате вашата уеб страница винаги свързана.

Надяваме се, че нашата информация ще ви помогне да разберете лесните методи за получаване на агресивна полза с превъзходни маркетингови начини в търсачките. Въпреки това, в случай, че имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement