Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеКак да изберем CMS платформа за изграждане на онлайн бизнес

Как да изберем CMS платформа за изграждане на онлайн бизнес

Това ще ви помогне да решите мислите си, ние ще разгледаме опциите на доста модни платформи, които могат да бъдат най-горещите в разрастващите се онлайн магазини. Някои са платени двигатели, а някои са безплатни (отворено предлагане). В тази статия ще разгледаме безплатния CMS.

Наред с добрите разходи, разнообразието на продуктите и доста различни компоненти, стандартът на техническото изпълнение на местоположението допълнително влияе върху успеха на нетния търговец на дребно, по-специално на неговата настояща производителност и умение за фина настройка.

Съществен проблем за успеха на електронната търговия е изборът на CMS. Какво да спрете: Най-доброто решение за бързо започване или внедряване на фантастична и ресурсоемка платформа с декларация за интернет магазин за хранителни стоки? Или може би има някаква оптимална резолюция, златното подразбиране? Лесно е да се заблудите в този избор.

След стартирането в онлайн предприятието и в ранните фази на подобряването на предприятието, основният фактор изглежда е насърчаването и получаването на основните перспективи. Въпреки това, веднага щом ходът на брутните продажби се стабилизира и количеството на продуктите и участието започне да се разширява, можете да срещнете доста технически ограничения. След това идва разбирането, че изборът на подходящ CMS за интернет търговец определено е премахнат от крайното ниво до успеха на мисията като завършен.

Само след няколко месеца се разбира, че таванът на брутните продажби е достигнат и е от съществено значение да увеличите вариацията с намерението да продължите. И да реализирате чисто нов етап на подобрение и поддръжка на клиенти – значително подобрете техническата производителност.

Когато първоначално сте избрали фалшивия онлайн търговец на скриптове, който не е могъл да мащабира и настрои, този процес ще оцени огромни пари на собственика на предприятието. Освен това при някои обстоятелства изпълнението на поставените цели не може да работи напълно. Това означава, че е необходимо да се започне от нулата.

Същият сценарий е валиден, когато самостоятелно написан двигател се използва като CMS за интернет търговец на дребно. По подразбиране такова подобрение ще оцени по-голям брой екземпляри от платената „полево“ система. Помощ, поддръжка, вечни корекции на грешки и така нататък. Стойността им няма да е по-евтина. Освен това, в случай на корекции, ще трябва да похарчите средствата за внедряване на възможности, които често могат да бъдат достъпни по подразбиране в готови програми.

Чувствам, че вече разбирате каква погрешна алтернатива на техническа платформа за започване на предприятие може да се окаже за собственик на предприятие. Тези стандарти трябва да се ръководите при избора на CMS за интернет търговец на дребно.

Дизайнерски модели.

Това със сигурност е лице на вашия онлайн търговец на дребно и поради този факт на тази трудност трябва да се даде най-голямо предимство. В известен смисъл вярата в продавача допълнително зависи от това, тъй като потенциалният купувач оценява местоположението предимно визуално. Допълнително платени и безплатни теми, от които да избирате, толкова по-добра е възможността за създаване на интернет търговец на дребно, който може да изглежда точно по начина, по който имате нужда. Трябва да се разбере, че идентичният адаптивен дизайн вече се оказа необходимост.

Каталог и карта на продуктите.

Това са важни части от нетния търговец на дребно и поради този факт трябва да им се даде предимство при анализиране на двигателя за бъдеща употреба. Включването на стоки трябва да бъде лесно, а управлението на продуктовия каталог трябва да бъде гъвкаво и лесно. Трябва да има потенциал за персонализиране на множество атрибути чрез премахване на допълнителни опции, напомнящи намаления. Точно тук е пример за това как изглежда уеб страницата с високо качество на продукта:

По същия начин, по отношение на продуктовия каталог, от съществено значение е да вземете под внимание показването на записа на продуктите и гъвкавостта да регулирате реда им, използвайки напълно различни филтри. Например, сортирането ще бъде направено в отговор на стойност, дата на настаняване и отделни технически опции. Подобна производителност е особено търсена от потребителския аспект.

Методи за доставка и такси.

Съвсем различни хора имат напълно различни предпочитания и това, което е подходящо за един конкретен човек, може да бъде неудобно за допълнителен. Впоследствие собственикът на нетния търговец на дребно трябва да предостави на своите потенциални клиенти алтернатива между напълно различни избори за доставка и такса. Например, жител на гигантски мегаполис ще използва начин, използвайки куриер и пари, но селският купувач ще иска поща и пари за доставка. Освен това искате да си спомните избор, тъй като окончателното разчитане на стойността на придобиване в кошницата, като се има предвид стойността на предлагането. Купувачът трябва да види колко плаща след инцидента.

Продължителни възможности.

Наред с горните фактори, производителността на двигателя за нетния търговец на дребно може да въплъти наистина огромен рекорд от потенциални клиенти. Всъщност не всички от тях са от съществено значение, но някои от тях моментално влияят върху наличността, преобразуването и различните компоненти, на които разчитат приходите. Това включва премахването на свързани и скоро разглеждани стоки, брутни продажби и подобрения, създаване на продуктови единици, администриране на поръчки и познания за купувачите, списък с желания, разнообразни намаления и т.н. Настанява.

Стойност за поддръжка.

Това ниво обикновено остава неясно, докато собственикът на предприятието не се сблъска с недостатъците, свързани с него. Независимо дали използвате или не платен CMS за интернет търговец на дребно или отворени доставки, в крайна сметка ще трябва да приложите доста други работни места. И тяхната стойност може да се различава значително в зависимост от двигателя. Обикновено за предпочитана система с висококачествена структура, не е просто по-лесно да се потърси специалист, но стойността на работата може да бъде на допълнителна разумна цена, тъй като е продиктувана от пазара.

Безплатни платформи за нетния търговец на дребно

Има сравнително малко CMS за нетния търговец на дребно. В същото време някои вече са остарели, всеки по отношение на морала и приложните науки, а някои обикновено дори не се поддържат от самите строители. Ето защо решихме да съзерцаваме чертите на най-високите три.

CMS с отворено предлагане за нетния търговец на дребно е също толкова модерен, въпреки че създателите на системи получават подкупи с обещаната производителност, техническа помощ и различни кифли. Реалността е, че много от тях предлагат производителност, която отговаря на 90% от нуждите на типичен онлайн търговец на дребно и като цяло подобренията са от индивидуален характер и тези задължения се поемат изцяло от специалисти в интернет компаниите. В този случай няма допълнителна употреба от модулите, включени в основната среща. Предпочитаните безплатни двигатели за онлайн магазини са Magento, PrestaShop и Opencart.

Magento

Някои от модерните CMS за онлайн магазини в САЩ и различни западни пазари. Едно от многото важни предимства на Magento е огромното разнообразие от потенциални шаблони, плъгини и различни разширения, които значително опростяват добавянето на скорошни възможности. Вярно е, че повечето от тях са платени.

Опции на Magento:

 • Превъзходна платформа с добра производителност и широки възможности за настройка;
 • Доста достъпни разширения, всяко платено и безплатно, налични на пазара;
 • Неговият потенциал за мащабируемост гарантира, че не се страхувате от потенциални проблеми, когато развивате интернет търговец на дребно рано или късно;
 • Искате специален сървър за основна ефективност и скорост.

PrestaShop

CMS с отворено предлагане, който се използва активно в подобряването на онлайн магазините от различни асортименти в резултат на своята гъвкавост. В момента създателите на PrestaShop имат вградени повече от 300 възможности в системата за решаване на множество корпоративни задължения. На практика всяка желана част вече е достъпна безплатно и нестандартните желания на конкретни хора се решават чрез разширения на трети страни или допълнителна работа.

Този двигател е европейско подобрение и в отговор на знанията на Wikipedia, разнообразието от магазини, създадени на тази CMS, надхвърли 250 хиляди!

Опции на PrestaShop:

 • Редица вградени възможности, които могат да бъдат повече от достатъчни за много онлайн магазини;
 • Много модерни шаблони за дизайн, пригодени за използване на клетъчни джаджи, много от тях всъщност с първокласно качество;
 • Прекомерна скорост на работа дори при голям продуктов каталог, съдържащ десетки стотици стоки;
 • Потенциал за мащабиране от малък онлайн търговец на дребно до голям онлайн магазин за хранителни стоки;
 • Цената на някои модули е по-висока от обичайната (60-70 евро), така че при някои обстоятелства си струва допълнително да поръчате алтернатива, отколкото да пазарувате за готова резолюция.

PrestaShop е подходящ за собствениците на онлайн търговци на дребно, които желаят мисия „за себе си“ с пълна основна производителност, модерен външен вид и гъвкава администрация.

OpenCart

Един от многото най-добри двигатели за онлайн магазини. Основният проблем е удобството за овладяване на административния панел, удобството за включване и управление на елементи. Това е правилно, недостатъците на OpenCart. Простотата на започване поставя цени, свързани с необходимостта от постоянно завършване и коригиране на грешки. Нет компания, решение за електронна търговия, отзивчив интернет дизайн, персонализирано подобряване на интернет и създаване на онлайн магазини на напълно различни CMS платформи, софтуерна програма за конкретно лице, компании и т.н. Фокусира се върху неговото подобряване. Това вероятно ще ви помогне да определите настоящите задължения и подобрения.

Опции на OpenCart:

 • Лесна потребителска администрация на нетния търговец на дребно;
 • Много добавки, всяка платена и безплатна;
 • Самата система е лесна и „мека“, тя трябва да работи лесно на цифров интернет хостинг;
 • Ниска допълнителна стойност на труда, тъй като има много специалисти, работещи с този метод;
 • Шаблоните за дизайн често са съобразени с избран модел на двигателя;
 • Голямото разнообразие от дублирани страници, генерирани от двигателя, със сигурност е един от важните му недостатъци.

Обикновено този избор е забранен само за малки и практични уебсайтове. Ако е от съществено значение да се разработи интернет търговец на дребно, работещ с OpenCart, това трябва да изисква много подобрения и сложността на мащабирането може да бъде сериозна трудност.

Коя CMS е най-добра за интернет търговец?

Обикновено всеки от двигателите е сладък в личния си подход и при избора е от съществено значение да развиете точните нужди на вашето предприятие. Важно е да се имат предвид особеностите на търговията, достъпните източници и съзнателната техника за подобряване. Във всеки друг случай, грешната първа алтернатива рано или късно ще предизвика загуба на пари и време.

Функцията за работа с безплатния CMS е тази, която можете да получите и настроите всеки от отворените двигатели за доставки, ако желаете да я приложите във вашето предприятие. Независимо от това, човек, който няма правилната техническа компетентност, за да направи избора на двигател за нетния търговец на дребно, няма да бъде ясен. Така че вероятно имате такива въпроси и не знаете с какво да се справите, моля свържете се с онлайн специалистите на компанията и те несъмнено ще ви помогнат да направите правилния избор.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement