Wednesday, September 21, 2022
HomeОнлайн образованиеКакво мислят учителите и учениците за електронното обучение след 2020 г.?

Какво мислят учителите и учениците за електронното обучение след 2020 г.?

2020 г. беше доста година. Дори по-рано от пандемията онлайн обучението се увеличава. През 2018 г., в съответствие с Националния клирингов дом за статистика на училищата, в Америка има почти 7 милиона лица, записани в акредитирани онлайн програми. Това количество не включва лични или некредитни коучинг пакети. Изчислено е, че в края на пролетта на 2020 г. над 90% от учените са посещавали онлайн курсове рано или късно заради вируса. Въпреки това, с всички тези корекции, предположих, че може да бъде завладяващо да се съпоставим с това, което академиците и студентите си мислят за онлайн обучението, поради причината, че калта… или вероятно шока и прехода са се уталожили.
Започнах да търся чрез публикации в уеб блогове и статии за това какво казват академичните среди и студентите за онлайн обучението/ученето през 2020 г. и тук са изброени някои от това, което открих.
МАРАТОНКИ
1. Лекторите бяха шокирани от това колко много работа е и може да бъде онлайн обучението. Много учени заявиха, че в никакъв случай не са за разлика от уеб-базиран курс с конвенционален курс, по-ранен от съдържанието на материала и работното натоварване. Те бяха изумени от това колко много анализи бяха загрижени в развитието на курса, времето, необходимо за разработването на курса, и че техните лични действия в курса не работеха добре върху този вид. Отне им много време, за да изучават администрацията на образователната или снабдителна система и така те бяха изумени от това колко време е отнело да се запознаят със студенти, задачи и длъжности / табла за диалог.
2. Лекторите бяха допълнително зашеметени от вариациите в комуникацията. Създаването на присъствие и взаимоотношения, както и навременните и приемливи предложения бяха съвсем различни.
3. Претоварване на ноу-хау. За начинаещите академици може да е толкова непосилно да отсеят всички страхотни и фънки технологични устройства на пазара. Също така ще бъде непреодолимо да обмислите ноу-хау, което в никакъв случай не сте използвали по-рано, точки на проектиране и съответствие с достъпността. Повечето осъзнаха, че използват достатъчно, за да свършат работата и да бъдат ефективни.
4. Ако академичните среди са източени, какво ще кажете за студентите? Лекторите бяха объркани относно най-добрия начин да поддържат студентите отдадени и виртуално онлайн. Имаше голяма крива на обучение, която разбираше най-добрия начин да накара студентите да завършат задачи, да участват в училище и да останат мотивирани. Мнозина осъзнаха, че сроковете, гъвкавостта и последователността са били задължителни. Много учени говориха за значението на регистрацията със студенти през целия урок в допълнение към търговията с концепции, съображения и идеи с различни колеги. Използвайте своя факултет и различни колеги, за да предоставите идеи, препоръки и подробности относно онлайн обучението.
СТУДЕНТИТЕ
1. Студентите обикновено обичаха да учат със собствено темпо, особено в случай, че са били в специална часова зона.
2. Обучителите искаха да осигурят допълнителна четливост или курс в рамките на указанията и очакванията. Освен това те пожелаха допълнителни часове на цифрово работно място, за да задават въпроси като заместител на електронната поща. Студентите от колежа допълнително поискаха допълнителни предложения във времето.
3. Прекомерно количество работа! Не всички студенти имат достъп до бързи уеб доставчици, което затруднява получаването на оценки и финали. Някои преподаватели разделят оценките на по-малки тестове, но това ще увеличи натоварването на студентите през седмицата. Освен това е необходимо преподавателите да оценят колко много време студентите искат да завършат четенията и задачите по подходящ начин.
4. Искам почивка. Умората от мащабиране е действителна. Учените поискаха паузи от уеб камерата, алтернативи за разтягане или напълно различни упражнения, за да прекъснат лекциите. Освен това те поискаха няколко вида действия, за да не е един и същ фактор отново и отново.
5. Студентите в колежа желаят да общуват с приятели. Едно от предимствата на онлайн програмите е, че студентите могат да работят заедно с различни студенти, които може да не са имали по-рано. Много студенти съобщават, че дискусиите в клас им помагат да се грижат за тъканта, като същевременно улесняват социалните взаимоотношения.
6. Представете вашата персона. Студентите в колежа всъщност предпочитат, когато кучето ви лае или че има нещо очарователно на заден план. Те искат да изградят и изградят взаимоотношения с вас. Споделянето на елементи от вашата личност и вашия живот са методи, с които можете да направите това. Това допълнително насърчава постоянството и участието.
Лекторите полагат доста голямо напрежение, за да осигурят висококачествено висококачествено обучение. Пандемията Covid-19 принуди много преподаватели, които в никакъв случай не вярваха в най-смелите си цели, да се показват онлайн. Сребърната линия от всяка страна на монетата е, че студентите не изглеждат в търсене на съвършенство, но въпреки това търсят социален и завладяващ опит в обучението. Те искат да ви опознаят и да ви поддържат. Така че учените обикновено не се тревожат. Запазете това, което правите, и изпращайте класове по един от най-добрите начини, които можете. Използвайте активите, които имате, и преминете към колеги или консултанти, които ще ви помогнат да получите това. Студентите изглежда учат и се адаптират добре.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement