Monday, September 12, 2022
HomeБлокчейн и криптоЗащо няма да има различен биткойн

Защо няма да има различен биткойн

Всъщност минаха 10 години на биткойн. В действителност повече от десетилетие откакто биткойнът е разработен за първи път от Сатоши Накамото. Който и да е той, тя или той, има тежко място на планетата. Те предсказаха това, поради което избраха да изчезнат от сцената.

Така че повече от десетилетие по-късно биткойн продължава да е жив и мощен от всякога. 1000 различни криптовалути дойдоха тук от всеки, който се опитваше да имитира краля на крипто. Всички са се провалили и могат да се провалят. Биткойн е един вид. Едно нещо, което не може да се повтори. Ако не знаете защо, нека да поясня.

Ако не знаете какво е биткойн, просто ще ви дам няколко ключови ключове:

  • Биткойн на криптовалута онлайн
  • Той има най-много дарения от 21 милиона
  • Не може да бъде създаден
  • Сега не всички пари са при обстоятелства
  • Той е напълно настроен, без никой да го контролира
  • Не може да се тества
  • Бъдете Peer to Peer Cash
  • Всеки може да го използва
  • Биткойнът има закрепено осигуряване, което намалява на всеки 4 години

Какво прави биткойн напълно различен?

И така, какво прави биткойн напълно различен от всички стотици различни валути, създадени оттам?

С появата на производството биткойн започна да се развива бавно сред малка група хора. Хубаво е като метод. Когато хората започнаха да виждат предимствата на биткойн и начина, по който стойността ще се подобри в резултат на коригирането му, той започна да се развива бързо.

Биткойн блокчейнът сега се разпространява в тонове стотици компютърни системи по целия свят. Това е много разпространено от правилото на която и да е власт. Производителят изчезна и вече работи самостоятелно.

Строителите могат да подобрят и подобрят общността на биткойн, но това трябва да бъде постигнато до моето селище чрез цялата биткойн общност. Никой конкретен човек не може да управлява биткойн. Това прави биткойн толкова жизнеспособен и неспособен да се съобрази.

В момента има милиони различни цифрови библиотеки, които могат да се получат, но например това, което прави биткойн напълно различен, аз се възползвам от Ethereum например. Това е едно от най-големите пари в Alt сега и е кръгло от създаването му през 2015 г. от Виталик Бутерин.

Виталик контролира блокчейна на Ethereum и има крайната дума за всеки успех, който се случва в Ethereum.

Превенция и междуправителствени отношения

Например, да предположим, че Иран изпраща милиарди {долари} към Северна Корея, за да подпомогне новата си ядрена програма. Това не е положение на нещата, но трябва да ви представи начина, по който са безопасни вашите пари в биткойн!

Както и да е .. започнете манекен. Иран използва типична банкова система и изнася тези пари в Северна Корея в рамките на USD. Американските власти казват, че трябва да замразим тези разходи и да вземем парите. Направо. Правят го веднага и проблемът е приключен.

Втората инстанция. Идентичният фактор се появява отново, но този път Иран използва блокчейн Ethereum, за да изпраща пари в брой до Северна Корея. Американските власти наблюдават предложението. Решението е взето.

„Вземете Виталик Бутерин точно тук сега“

Американските власти “натоварват” Виталик и го призовават да възстанови блокчейна и да затвори иранската търговия. (Блокверигата на Ethereum беше напълно променена, когато притежателят открадна безценни пари).

Недостатъкът е решен. За съжаление лоялността на Ethererum може да бъде разбита заедно със стойността.

Ethereum е просто пример, но това е вярно за всяка криптовалута.

Биткойн не може да бъде спрян

Така че идентичният фактор се появява още веднъж. Този път Иран използва биткойн като своя методология за такси. Американските власти виждат това и нямат сили да го спрат.

Няма кой да назове. Няма такова нещо като един на власт. Биткойнът е по-голям от потисничество.

Всяка криптовалута на пазара е създадена от някой или една друга фирма и това през цялото време е мотив за провал. Все пак са в центъра.

Друг пример може да бъде, ако домакинството на Виталик е било взето като робство.. Биткойнът е по-голям от всичко това и това е причината да са най-сигурните чуждестранни пари на земята.

Проучете правилния начин за използване на биткойн

Всеки трябва да има малко биткойн. В никакъв случай не е вредно. Ако сте нов в биткойн, тогава трябва да бъдете научени колкото се може повече, преди да инвестирате каквито и да било пари. Наличието на вашия индивидуален биткойн идва с много предложения. Научете се да използвате биткойн сигурно.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement