Wednesday, September 21, 2022
HomeБлокчейн и крипто„Експертите“ получават крипто всички лоши неща

„Експертите“ получават крипто всички лоши неща

Биткойн се повиши за няколко месеца в миналото, на 17 декември, със степен от 20 000 долара. Докато пиша, криптовалутата е под $11 000 … липса на около 45%. Отминава 150 милиарда долара в рамките на неправилната пазарна капитализация.

Репликата е редица ръчно усукване и скърцане със зъби в рамките на крипто-коментариата. Това е безразличие, но смятам, че групата „аз-ти-казах-ти-така“ се разказва за „оправдани изпълнители“.

Ето факторът: Докато не хвърлите ризата си на биткойн, това няма никакво значение. И вероятно е „специалистите“, които виждате в линията, да не ви информират защо.

Истината е, че сривът на биткойн е шокиращ… в резултат на това предполага, че всички ние можем просто да спрем да се ентусиазираме от криптовалутите напълно.

Умирането на биткойн…

След около година хората вече няма да говорят за биткойн на опашка при търговеца на дребно или в автобуса, както сега. Ето защо.

Биткойн е продукт на систематичен стрес. Създателят му даде да се разбере, че криптовалутата е отговор на тормоза на властите спрямо икономическите валути, като например зелените пари или еврото. Тя трябваше да предостави безпристрастна, равностойна система за разходи, базирана предимно на действителни пари, които може да не бъдат приспаднати, тъй като имаше ограничено разнообразие от тях.

Това е сън, който дълго време е бил сигурен от неблагоприятни фантазии. За съжаление повечето хора се занимават с биткойн, тъй като това изглежда като най-простият вариант за печелене на допълнителни фиатни пари! Те не го персонализират, тъй като трябва да закупят пица или бензин с него.

Освен че е плашеща опция за преобръщане на цифрово – което постепенно се забавя – успехът на биткойн като спекулативен спорт го направи много по-малко ефективен като валута. Защо някой би го използвал, независимо дали е належаща нужда? Кой може да получи такъв, ако се откаже бързо?

Биткойн може да бъде сериозен източник на замърсяване на въздуха. Необходими са 351 киловатчаса електрическа енергия за протичане на едно предаване – което в обратна посока отделя 172 килограма въглероден диоксид в атмосферата. Достатъчно е да се укрепи още един дом в САЩ за една година. Жизнеността, използвана от всички биткойн мини досега, може да укрепи до 4 милиона къщи в САЩ годишно.

Изненадващо, успехът на биткойн е толкова предишен, колкото и историческото минало въображаема игра – не предполагаемата либертарианска употреба – е привлякла властите за измама.

Китай, Южна Корея, Германия, Швейцария и Франция са действали, ако обмислят, забраняват или ограничават разходите за биткойни. Редица власти, бизнеси, се позовават на съгласувани действия за извеждане на правосъдието на чиста тълпа. Американската такса за ценни книжа и алтернативна такса, която преди изглеждаше да одобрява парични стоки, базирани предимно на биткойн, сега изглежда колеблива.

И в съответствие с Investing.com: „Европейският съюз прилага по-строги правни насоки за предотвратяване на изпирането на пари и финансирането на тероризма на парични платформи. Освен това граничи с купуване и продажба на криптовалута.”

Можем да видим, че наистина работи, рано или късно приема редица криптовалути, но със сигурност не е биткойн.

… Въпреки това подобряването на крипто собствеността

Добре. Откриването на биткойн ни позволява да видим точно мястото, където е стойността на крипто материалите. Ето как.

За да използвате системата на метрото в Ню Йорк, искате индикатори. Няма да можете да го използвате, за да закупите нещо… дори и вие той може популяризирайте го на някой, който иска да използва метрото от вас.

Истината е, че ако подземните токени трябваше да споделят, енергичен пазар за тях може да започне. Може дори да са способни да се редуват по-силно, отколкото в началото. Всичко зависи от това колко индивида kuda използване на метрото.

Това, накратко, е състоянието на по същество най-обещаващия „дигитален“ не-биткойн. Изглежда не са пари в брой, а са знаци – „крипто-токени“, ако желаете. Не се използва като обикновен форекс. Те просто се съдържат почти толкова добре в платформата, за която са били проектирани.

Ако тези платформи доставят важни компании, хората ще искат тези крипто-токени и това може да реши тяхната стойност. С различни фрази, крипто-токените може да имат стойност до степен, в която хората си струват тези проблеми, вие ще ги получите от тяхната партньорска платформа.

Това може да ги направи действителна екипировка, не вътрешна стойност – в резултат на това те могат да бъдат използвани за търсене на нещо, което хората струват. Това означава, че действително можете да се справите с паричните потоци или компаниите, като имате вашите индивидуални крипто-токени. Критика, можете да измерите това бъдещо бъдеще в опозиция на стойността на този крипто-сигнал, както правим ние, когато изчисляваме съотношението стойност/печалба (P/E) на търговец на дребно.

Биткойнът срещу това няма вътрешна стойност. Той просто има стойност – стойността, определена от предлагането и търсенето. Той вероятно не би могъл да произведе бъдещи потоци от приходи и няма да измерите нещо като измерването на P / E.

Някой ден това ще бъде неефективно, тъй като няма да ви донесе нещо действително.

Етерът и различните криптовалути са бъдещето

Крипто-сигналният етер е верен го прави semari. Той се търгува на цифрова валута под кода ETH. Неговият образ е гръцкият хубав персонаж Xi. Той се добива в сравними (колкото и ниски) сили с биткойн.

Етерът обаче няма да бъде паричен. Неговите строители го описват като „бензин за уреда, доставян на Ethereum. Методологията на разходите се прави от купувачите на платформата към машините, които изпълняват заявените възможности.

Етерните токени ви отвеждат до една от най-големите разпределени изчислителни мрежи в света. Жизнено обещаващо е, че огромни корпорации падат навсякъде, за да развиват екологични цели в реалния свят.

В резултат на това, че повечето хора, които го популяризират, вероятно не възприемат или не се интересуват от истинската му цел, стойността на етера експлодира и изглежда като биткойн през текущите седмици.

В крайна сметка обаче етерът ще се върне към сигурна стойност, базирана най-вече на търсенето на компютри, които вероятно може да „закупи“ от широката публика. Тази стойност представлява реална стойност което може да има стойност рано или късно. Може да има бъдещ пазар и борсово търгувани фондове (ETF), в резултат на това всеки може да има начин на своята стойност с течение на времето. Както правим с акциите.

Каква ще бъде тази стойност? Не знам. Въпреки това знам, че ще бъде много повече от биткойн.

Моята препоръка: Вземете вашите биткойни и купете етер при следващото потапяне.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement