Monday, September 12, 2022
HomeТърговияДневна търговия с фючърси -

Дневна търговия с фючърси –

Когато дневната покупка и продажба на фючърси излизат и влизат във всички позиции в един и същи ден – в никакъв случай с еднодневно място. Тъй като е трудно да се предвидят пазарни действия за един ден, много търговци се пазят от опасността от ежедневна покупка и продажба. Сатирично, широката публика вярва, че дневната покупка и продажба е може би най-опасният подход към търговията.

ТОВА Е МИТ!

Някои търговци търгуват с фючърси, търгуват от 1 до три сделки на ден и се опитват да хванат големите стачки в рамките на деня. Други доста често търгуват и се опитват да „скалпират“ малък приход от всяка търговия. (Моят модел използва уникална комбинация от тези два метода.)

За дневна покупка и продажба на фючърси, Emini Inventory Index Futures се превърна в най-харесвания автомобил за дневна покупка и продажба поради тяхната ликвидност, ливъридж и ползата от покупката и продажбата им онлайн. Вероятно можете да отидете накратко или продължително с еднаква лекота – не като акциите, мястото, където е по-лесно да отидете далеч, отколкото накратко поради правилото „отметка нагоре“.

Необходимо е да се знае времевата връзка между високопоставените (и „масивните договори“) и паричните индекси. Да започнем от кв.

Индексът на запасите на S&P 500 (индекс на парите, образ SPX) е централен за купуването и продажбата на фючърси. Той има търгуван фонд („Spyders“, образът SPY), който търгува като инвентар, но без правилото „отметка нагоре“. Стойността на паричния индекс S&P 500 се покачва и намалява с петстотинте акции, които съставляват индекса. Копията се съобразяват с паричния индекс S&P 500 много внимателно. Вероятно можете да търгувате търгувани фондове, наподобяващи SPY (и QQQQ за Nasdaq 100) онлайн от дома си. Въпреки това за дневните търговци те не изглеждат толкова благоприятни, колкото фючърсите за дневна покупка и продажба.

Идеята за „фючърси“ е малко сложна, но се свежда до това: паричният сектор превърна паричния индекс S&P 500 направо в „договор“, който се търгува като инвентар. Контрактът (или фючърсният договор) има стойност, която се увеличава и намалява от една секунда до следващата. Той има диаграма, точно като графика на инвентара и можете също да правите пари с него, като пазарувате за ниски и насърчавате прекомерно или обратно. Засега е трудно точно.

„Огромните договори“ или SP Maxis са били измислени за първи път и въпреки това са кръгли. С големите договори, някои огромни парични модификации пръсти. Когато стойността на SP Maxis достигне едно ниво, $ 250 на. Договор с него. SP Maxi сключва договори за търговия в буквална „яма“, мястото, където търговците, наричани „местни жители“, крещят един на друг и купуват и рекламират на всеки, който желае малко движение.

Местните обикновено не са държавен персонал, а всъщност генерират печалби за собствените си сметки. Те се възползват от способността си да научат езика на физиката на другия и тона на гласовете на противоположния доставчик. Те виждат какво правят най-силните търговци в ямата. Освен това те имат редица различни предимства, тяхната стойност на. Търговията е малка в сравнение с публичните комисионни.

Въпреки това, „местните“ обикновено не се раждат като опитни търговци, но са научени да се държат като всички останали, освен това имат огромна полза в ученето, тъй като първо са научени да скалпират! Влизането им на място и ниските комисионни правят това постижимо в сравнение с други, но ежедневната покупка и продажба на фючърси онлайн също може да спечели от скалпиращи сделки.

Скалпирането основно ограничава загубите ви до само един или два тика, като същевременно отнема приходите, които получавате, докато ги получите. Това е по-лесно, отколкото да използвате допълнителни фактори за всеки спорт. Купувайки и продавайки, използвах тази техника за търговия с фючърси с добър успех.

Местните жители допълнително използват разгръщането (разликата между оферта и стойност), за да правят бързи приходи от поръчки, влизащи в двете страни на пазара. Това прави скалпирането по-лесно за тях.

Преди това всички тези предимства правеха невъзможно „търговецът на дребно“ да бъде печеливш скалпер. Беше безумно да се опитвам. И в момента много търговци имат концепцията, че скалпирането е твърде трудно за широката публика, тъй като трябва да се конкурирате в опозиция с търговците с несправедлива облага.

Сега обаче всичко това се промени. За тези, които се съобразяват с някои лесни, но необходими съвети, можете също да постигнете успех със скалпиране и ежедневно купуване и продажба на фючърси онлайн.

Те взеха идеята за Maxi фючърсните договори и стигнаха до тук с по-малки договори (проблемите), които прехвърлят $50,00 на акция. SP ниво като алтернатива от $250.00. Това позволява на всички търговци, гигантски и малки, да търгуват с фючърси на индекси за инвентар.

Колкото и по-радикално да е, те го създават така, че по-малките договори (великите) да се търгуват единствено чрез компютърни системи. Това беше революционно, те заобиколиха ефективно и елиминираха предимствата за „местните“ и изравниха основите на спорта по метод, който в никакъв случай не беше постигнат по-рано. И за да повиши дисциплината на удоволствието, цените на таксите паднаха като камък. В днешно време всеки ден за покупка и продажба на фючърси с малка сметка ще плаща $4,80 за сферичен (влизане и затваряне на търговия).

Което означава, че скалпирането е отворено за ежедневната покупка и продажба на зрители за първи път в историческото минало. Въпреки това повечето хора, които търгуват с фючърси преди сега, обикновено дори не осъзнават мястото, където всъщност се намира чисто новата полза.

Скалпирането без съмнение е един от ключовете за създаване на жилище за дневна покупка и продажба на фючърси, тъй като правя в резултат на това, че спазвам едно лесно правило: „Всяка търговия започва като скалп, докато не бъде потвърдена във всеки друг случай.“

Фючърсите на SP emini обърнаха все по-голям брой обикновени и екстра ликвидни и разбиха много данни наред с начина, по който.

Фючърсите на SP Maxis и фючърсите на SP emini идват от индекса S&P 500 (образ SPX), който, както казах, има ETF, който се търгува като инвентар (образ SPY).

Така че въпросът е – кои от тях са главните и кои са последователите?

В днешно време фючърсите на emini наблюдават Maxi договорите на практика твърде много, като emini започва да води Maxis в моменти и също така „надминава“ Maxis в емоционални крайности, наподобявайки на върха на рали в рамките на деня.

Всеки SP eminis и SP Maxis (фючърси) носят паричния индекс S&P 500 с променливо време, обикновено в рамките на част от секундата. Някои хора наричат ​​това „опашката, която бие кучето“, тъй като фючърсите са производни на индексите на инвентара, но назовете го както искате, фючърсите вървят напред.

Истината, че фючърсите водят на пазарите, прави техните модели на графики допълнително „ясни“ и надеждни за помощ и съпротива при покупка и продажба. Това прави огромна разлика за мен.

Възползвам се от фючърсите на индексите на инвентара (eminis и maxis), за да изчислявам ежедневните зони на помощ и съпротива, това е идеята на моя собствен модел на покупка и продажба – модел на покупка и продажба, който е платил плащанията ми и е изградил моята парична безопасност за вече около 27 години.

Публикувам своите диапазони за помощ и съпротива в актуализациите на дилъра на RBI заедно с ежедневния си план за покупка и продажба. От 1996 г. {много професионални} търговци в допълнение към някои начинаещи се абонират за моята работа поради нейната точност.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement