Wednesday, September 21, 2022
HomeМаркетинг и рекламаВалутни роботизирани и реални действителни роботи

Валутни роботизирани и реални действителни роботи

Просто на другия ден имах молба от някой, който искаше да публикувам хипервръзка или реклама на моя уеб сайт за покупка и продажба на робот. Преди не бях и ще ви информирам защо.

Валутен пазар: роботи срещу хора

Кой прави пазарния трансфер при даден подход? Физически лица или компютърни системи (ботове)?

Пазарът за външна реклама и маркетинг генерира трилиони приходи от {долара} всеки ден. Има десетки милиони търговци на дребно с акаунти, започващи от няколко {долара} до 100 милиона {долара} всеки, някои от които позволяват на купуване и продажба на роботизирани да изпълняват тези възможности.

Докато не мога да намеря надеждни цифри в мрежата за това кои сегменти от търговски обекти използват роботи за покупка и продажба, за да правят избор за тях, предполагам, че най-вероятно е по-малко от 50%. Петдесет процента от дистрибуторите на първа линия използват някакъв вид рекламна и маркетингова софтуерна програма, за да им помогнат да направят избор, но те (лицата) правят окончателния избор, а не машината.

Синтетичният интелект или AI напредна бързо през предходното десетилетие и напредъкът идва скоро. Вероятно най-превъзходните програми за изкуствен интелект могат да се обучават на етап по-младо дете и да се адаптират, тъй като средата се адаптира. Всички тези програми са предназначени за реклама и маркетинг във всякакви обхвати и са сравнително ефективни.

Или идеите за мащаба

Тъй като невронните мрежи и алгоритмите се оказват все по-рафинирани, си представям, че все повече хора ще избират да използват бизнес роботи, за да ги накарат да предполагат. Въпреки това си представям, че за да бъдат роботите изключително ценени на английския пазар, трябва да има повече от 50 процента от пълния доход, генериран от умни роботи без човешка намеса. Не си представям към тази крайна дата (2014 г.) роботите да доминират на международния пазар за промяна, но те продължават да се използват. Текуща статия, която научавам в една от многото основни парични данни, разкрива, че използването на магазини от основните банки е на 65%. Обосновката за това е да се регулират незаконните действия на търговските обекти в екипите, които заслужават купувача. Ако това е вярно, тогава имаме положение на нещата, че разходите за място могат да се променят драстично, с малък или никакъв мотив и емоциите на хората не са от съществено значение. Освен това, ако всички познаваме разнообразието от алгоритми, които се използват от основните банки, тогава ще предвидим по-добри действия.

Моето мнение

Ако има значителна част от световните приходи за роботи, тогава може да има и надеждни методи за търговия, използващи роботизирани програми. Удивително е да забележите, че всеки един от тези алгоритми за лаптоп или EEs (Кноуледж съветници), които се използват от банковата система, са разработени, като се използват моделите на покупка и продажба на търговци на дребно. Основната разлика между трафикантите на хора и компютърната система е, че тя не може да се адаптира, за да се адаптира към променящите се пазарни обстоятелства. Достъпни компютърни системи и наистина напреднали търговци на електричество не могат да произвеждат. Органичните програми категорични чувства и това е мястото, където нещастието на машината се проваля. Хората, които не пътуват до работното място, не могат наистина да усетят удоволствието от полезни транзакции, нито наистина могат да усетят мъчителната болка от името на стационарен телефон. Те не могат наистина да почувстват загриженост или наистина да почувстват тласъка на алчността и по този начин техните действия не се възползват от тези идеи; и затова не могат да предвидят тези искрени решения със 100% точност. Въпреки че голяма част от покупките и продажбите постоянно използват тези превъзходни роботи, опитните търговци все пак са в управлението и понякога излизат или влизат в системата за покупко-продажби просто след като видят, че валутната система прави едно нещо, което не желаят да правят.

Това е причината да не използвам валутни роботи или софтуерна програма или алгоритми, които да ми помогнат при покупката и продажбата. Като заместител приемам чиста, квалифицирана, неосъждаща стратегия за реклама и маркетинг, основана най-вече на анализ на знания, чувства и различни въпроси, поставяйки ги в родния си ум, за да мога да го направя. открити спекулации.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement