Monday, September 12, 2022
HomeОнлайн образованиеБизнес модел на Udemy: Как работи

Бизнес модел на Udemy: Как работи

Постигането на целите на вашата професия се превърна в проблем по-рано от пандемията на Корона. Може да сте квалифициран с няколко години опит или ученик, който е напуснал училище и иска да наеме работната сила. След епидемията фирмите търсят единствено най-добрите способности във всяка дисциплина. Така че си струва да закупите нов опит в отговор на нуждите на вашата търговия. Има обаче проблем. ГОДИНА. Искате ли да сте част от институт или факултет за чисто нови програми? След това си струва да бягате между работата си (като експерт) или докато посещавате уроци (като ученик). Въпреки това онлайн цифровите платформи като Udemy отговарят на вашите желания, като предоставят повече от един милион онлайн уроци от известни инструктори на ниска стойност. Това каза, след като пазарувате от уеб сайта на Udemy и сте доволни от предоставените програми, вълнувате ли се от Udemy Enterprise Mannequin? Как тази платформа прави пари? Тогава определено сте попаднали на най-доброто място. Бъдете в течение и може да получите точните подробности. Нека първо да разберем за Udemy, след което да преминем към темата на този текст, правилно?

Удеми:

Смес от две фрази – Вие и Академията, тази платформа придоби световно признание. Мотивът улеснява метода на онлайн обучение без заведение. Основателят му Ерен Бали не знаеше, че концепцията му ще предизвика вълна от онлайн цифрови платформи, които ще променят самата панорама на обучението. В момента има 1 30 000 онлайн програми. С последното изречение, нека да преминем бързо към Udemy Enterprise Mannequin.

Udemy корпоративен манекен

Подобно на Amazon и Flipkart, Udemy допълнително организира множество учителски програми на своите онлайн платформи и ги продава на заслужили студенти. Udemy е лесна платформа за инструктори да посочат своите класове и в отговор на своите застрахователни полици, тя не персонализира съдържанието на материала. Истината е, че дори разходите за всеки онлайн курс се определят от обучителя. Въпреки това Udemy цени за административни компании и многобройни рекламни и маркетингови възможности. Позволете ни сега да преминем към тази тема.

Как Udemy прави пари от своя корпоративен манекен?

Udemy дори представя безплатни класове. Въпреки това, базирана предимно на платени програми, тази платформа генерира приходи от два милиарда на година. Един ученик може да избира програми на повече от 80 езика. Освен това корпоративният манекен е разделен на два безупречни вида. Основният вид е за един конкретен човек, а вторият – за компании.

  1. Няма такса за обучителя да бъде домакин на своя урок на платформата. Независимо от това, ученикът би трябвало да заплати такси за посещение на конкретен курс. Конструирането на цената на курс, с който Udemy генерира доход, е чрез придобиване на ученик. Процесът е както следва:

  2. Предпочитаният преподавател ще привлече повечето от студентите си чрез устна реклама и маркетинг или благоприятни критики. Обучителят може дори да рекламира личните си класове и да накара учените да сигнализират за урока с талон. В този случай той ще получи 97 бр. от целия курс. Udemy начислява само административна такса от три%.

  3. Udemy може дори да популяризира курс от YouTube, Google, Fb и множество различни стратегии. Ако ученик избере курс по канал, тогава обучаващият трябва да намали с 75 бр. от всички такси. Независимо от това, Udemy предлага на обучителя свободата да ограничи разнообразието от случаи, когато урокът е доказан в даден канал. Обучителят може дори да определи вида на канала, където неговите класове могат да бъдат доказани пред широката публика.

  4. Ако курсът е избран от софтуера за Android или iOS, тогава платформата получава 30% от всички такси.

  5. Да предположим, че ученик включва уеб сайта на Udemy и избира урок, а не използва талон от обучителя. След това обучението се споделя 50 бр между обучителя и Udemy.

Знаете ли, че Udemy Enterprise Mannequin е предназначен единствено за малки до средни фирми и огромни организации? Наричан като „Udemy for Enterprise“, той служи за обучение на работниците да развиват своя опит. За този вид има два плана, известни като групов план и корпоративен план.

  • Групов план – обслужва фирми с работна сила от 5 до двадесет работници. Разбира се, може да има годишен абонамент и минималното изискване трябва да е 5 клиенти.

  • Маркетингова стратегия – Предназначена за фирми и организации с повече от 20 работници. Разходите могат да се различават в зависимост от избраните програми и периода на обучението.

Udemy допълнително даде двуседмичен пробен интервал за всяка задача. Ако фирмата не открие, че коучингът е приемлив, тогава може да избере различни възможности за избор.

заключение

Манекенът за доходи на Udemy е безупречен и много примамлив не само за обучителите, но и за учените. Основната цел за успеха на Udemy е да предложи стойност, утеха, отстъпка за стойност, разпознаване на модел и лесна достъпност не само за студенти, но и за преподаватели. Платформата допълнително представя всички видове технически опции на инструкторите, които да приемат своите класове и да предоставят коучинг на студенти.

Като цяло, Ерен Бали реализира мечтата си да предлага онлайн класове на нуждаещите се чрез платформата за цифрово обучение. Неговият манекен предизвика няколко милиона професионалисти и студенти да натрупат нов опит чрез програми на платформата Udemy. В отговор на текущата информация за позиционирането се предвижда промяна в структурата на таксите за обучители. Разбира се, допълнителни модификации ще настъпят рано или късно, но дотогава нека да поздравим Ерен Бали и неговата платформа за разстройването на революция в обучението.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement