Wednesday, September 21, 2022
HomeОнлайн образованиеАдминистративни програми за онлайн обучение - Избор на софтуерна програма

Административни програми за онлайн обучение – Избор на софтуерна програма

С електронното обучение в звездния възход, все по-голям брой организации обмислят как най-добре да рекламират или разработят своите методи за администриране на обучение за онлайн програми, дигитални университети и портали за обучение. Онлайн обучението може да позволи на фирмите да обучават работниците допълнително успешно, от усъвършенстване на служителите от предния край до личните способности на коучинг отдела. Компаниите освен това все повече и повече признават стойността на инструментите за социални мрежи в офиса и много ги смятат за един от най-добрите начини за рекламиране на онлайн дискусии и портали.

Има всички видове софтуерни програмни пакети, които позволяват на фирмите да се справят с техните методи за електронно обучение – те включват персонализирани опции, вътрешно разработени методи и софтуерна програма с отворено предлагане. Оптималната алтернатива ще зависи от доста компоненти, заедно с: вътрешни способности за предварителна настройка и текущо администриране, желана сложност на системата за образователна администрация, достъпност и разнообразие от клиенти (регистрирани фирми обикновено „места“ или клиенти).

Отвореното предлагане е напълно различно от споделената софтуерна програма или свободната софтуерна програма и ще бъде очертано като „идеята и приложението за конструиране на код за доставка на програми изрично там“. Клиентите и строителите имат достъп до основни характеристики на дизайна, които им позволяват да променят кода за доставка или да добавят и преразпределят опции. той е. Пълното сътрудничество и роуминг са в основата на отвореното снабдяване. ”1 Този вид софтуерна програма ще бъде изцяло управлявана от група крайни потребители или ще използва 3-то събиране, еквивалентно на HowToMoodle, за да предложи коучинг, интернет хостинг и персонализиране. и използва полученото обучение, за да развие свои собствени работници, които след това могат да изберат сами да ръководят продължаващата администрация и да използват консултации на трети страни, за да им помогнат да открият допълнителните усъвършенствани елементи на системата и нейния софтуер за конкретна академична среда.

Изборът на софтуерна програма със силна и жизнена база от хора помага да сте сигурни, че доставчикът на софтуерна програма продължава да се развива и да помага непрекъснато. Например софтуерната програма за отворени доставки Moodle има повече от 48 000 регистрирани уебсайта, а персоналната й база се е удвоила само за последните 12 месеца. Уебсайтовете на Moodle обхващат Dolland & Aitchison, най-големите оптометристи на дребно в Обединеното кралство. След като не можаха да открият готов пакет, който осигурява подобрена интерпретация на желаните от тях резултати от коучинг, те го използваха, за да разработят индивидуално обучение за работници в техните 400 магазина и помощни съоръжения. Chartered Institute of Housing има членове в над 20 международни места и избра Moodle за своя нов онлайн дипломен курс на Grasp.

При изчисляване на цената на отворена доставка спрямо собствена софтуерна програма, най-важните финансови спестявания ще бъдат лицензните такси, свързани със софтуерна програма със затворено предлагане. Групата не трябва да бъде заключена в избран доставчик и положителни фактори, което е по-голямо управление, темп на промяна и адаптивност, отколкото във всеки друг случай би било потенциално.

Софтуерната програма с отворени доставки не е просто избор за ИТ феновете. Moodle е наистина интуитивно и лесно за използване приложение, което постоянно се добавя и разработва от екип от създатели и сътрудници на групи по целия свят. Докато затворената софтуерна програма в миналото е била разработена чрез малки бета изпитания, софтуерната програма с отворено предлагане има предимства от фиксиран преглед на партньори и подобрения чрез групата от хора. Оживената и зряла софтуерна програма с отворено предлагане съдържа подобрения много по-типично от собствената софтуерна програма, но въпреки това следва отпечатана пътна карта.

През 2004 г. отворената софтуерна програма за управление на електронно обучение и създаване на онлайн програми, поводи и общности беше модел ново предложение за компаниите. Сред многото първите, които предприеха Moodle, бяха училища за допълнително обучение, които исторически са имали добър вътрешен ИТ опит, но се мъчеха да потърсят готова система, която да се погрижи за тяхната напреднала учебна програма и база от купувачи. Обхватът на индустриите, за които се грижим, сега е зашеметяващ: от Кралския флот до благотворителните организации. Софтуерната програма за отворени доставки се покачва в репутацията си от 12 месеца на 12 месеца и е напълно безплатна за получаване и използване в резултат на липса на лицензни цени. Дори член на таксата за конкуренти на Европейския съюз неотдавна призова Европейската такса да използва софтуерна програма от отворени източници2.

Тук са изброени някои идеи за използване на софтуерна програма с отворено предлагане за разработване на система за администриране на обучение:

– Първо вземете под внимание образователните резултати, след което кой инструмент ще ви помогне да ги получите заедно с вашите студенти.

– Концентрирайте се върху действията, опитайте се да допуснете минало съдържание

– Не предполагайте, че използването на софтуерна програма с отворено предлагане означава, че цялата тежест е във вашия вътрешен екип, помислете за използване на консултанти, които да обучат вашите работници или да им предоставите помощ, за да представите въображението и прозорливостта, които могат да направят вашата система за администриране на обучението хубава.

– Изберете софтуерна програма с отворени доставки с голяма и оживена база от хора, голяма общност за подобрения и брой инструктори / консултанти на трети страни

– Приемете фина отворена софтуерна програма, която позволява учене

Административната система трябва да бъде настроена дотолкова, доколкото внимателно да отговаря на вашите цели

група

– Потвърдете как текущите анализи и подобрения вероятно ще бъдат финансирани или извършени във вашата собствена или отворена система за доставки. Има проблеми в бизнеса, че дистрибуторите на собствени системи все повече се сближават, което може да доведе до сценарий на монопол. Можете ли да свържете този критичен софтуер към една-единствена фирма, чието предприятие не разбирате напълно и не можете да повлияете?

– Помислете какви различни методи може да се наложи да комбинирате във вашата система за администриране на обучението (напр. човешки ресурси, финанси). Софтуерната програма с отворени доставки е отворена система, която я прави много по-лесна за комбиниране с различни цели на софтуера, отколкото с персонализирани цели – и друго лице в групата с отворени доставки може вече да е създало безплатна корекция на междинния софтуер.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Най - известен

Advertisement